Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zvedava17p jaaaj no tak toto tomu mojmu nepoviem 😀 chcem aby isiel somnou aspon uvidi co vsetko my zeny podstupujeme 😉 tak ale bude sranda ak sa tam postretavame a som zvedava ci sa spozname 😀
Inak dnes som bola aj ja na poradni, utz dr. nerobil,ale pocuvali sme bitie srdiecka s prerusivanim kopancekmi a povedal mi, ze vysledky AFP su v poriadku, riziko nizke, napriek tomu idem zajtra na genetiku,ci ist na annio alebo nie
@mysti jaj moja no to aj ja seba. Neznášam zimu....brrrr. Ale je krásne, že na vianoce už budeme štyria a vy traja. Stále mi to príde takto rýchlejšie ako ked tehotenstvo trvá cez rok. Pri Petre som otehotnela v auguste TP som mala v aprili tak to bolo časuuu, nakoniec je majova
no a teraz je zachvilu po lete, pride jesen a už rodíme jupiiiii. A prečo na dialku? čo bývaš v Kiripolci? 🙂
@blackrose nooo ja po skusenostiam s prvym bejby, pojde malá z hlbokého kočíka rovno do golfáčov, šporťák je mi na milú jarmilu, kedzev polroku uz bude máj. podľa mna je sportova verzia len obchodný ťah...nie je nad pohodlné golfáče....pri Petre sme mali peg-perego pliko. tentoraz idem do trojkombinacie a je to!!!
čaute baby, ja k vam tiež patrim my budeme 11.11.2011 🙂 dufam nam to presne vydá 😉
@luci66 kočík vyzerá pekne, ale mňa hned na ňom odradilo niekoľko vecí, zaprvé malé predné kolieska, v zime ked bude sneh sa ti s ním bude dosť blbo chodiť, teda neviem ako sa u vás starajú o úpravu chodníkov a ciest ale ja by som ho u nás moc v zime nevyužila. a druhá pre mňa tie dôležitá vec je košík na spodu kočíka, ten je tak malinký že tam nedá nič, jedna ked pojdeš von tak tam nezmestíš žiedne hračky pre dieťa ked už bude väčšie a ani prípadne nejaký nákup. ja som teda chodila na nákup len s kočíkom, vždy som spojila príjamné s užitočným a do tohto by som nezmestila nič....a tiež sa prikláňam k tomu , že pre chlapca by som volila inú farbu....ja som mala pri prvom čierno červený máme chlapca, je to taká univerzálnejšia farba.
inak ja už pozerám a mapujem kočíky rôznych výrozbocov a zatiaľ u nás vedie CAMARELO Q12, má najväčšiu vANIčKU ZO VšETKýCH TýCHTO MODERNýCH KOčíKOV, dlhá je 84cm a široká 37cm a má aj najľahšiu váhu. a aj košík je dosť veľky, takže ja si vyberiem asi tento model. no každému sa páči niečo iné a má iné priority
dievčatá pri prvom tehu sa mi malá narodila takmer na deň podľa pohybov /hneď na druhý deň a teda o dva týždňe skôr ako podľa PM/. Ak by nám to vyšlo aj teraz , tak by sa narodila 11.11. A to mám termín podľa usg 19 a podľa PM 22. Pre bábo ešte nič nekupujem, počkáme naa usg, ak sa nám ukáže 7.7. - veľmi si želam vedieť čo to bude...
@henrieta44 na tom kociku co si vybrala @luci66 sa da rucka prehodit a vtedy su velke kolieska v predu. ja tiez rozmyslam nad camarellom, len ma trosku odradzaju tie problemy o ktorych pisu tu na mk v diskusii o tom kociku. nieco so zapinanim v sportovej casti.
krasne ranko 🙂
@sranda ja ked som natrafila na fatru asi pred rokom na zazrak sveta proti paleniu zahy a inym zaludocnym problemom, tak som sa tesila, ze aspon v tehu mi ma co pomoct. Ked som si precitala ten stitok, tak som zistila, ze nie je vhodna pre tehotna. Ale vlastne len jeden druh. Predava dve mineralky, jednu malu litrovu (ktora je lieciva) a na tu to plati a jednu normalnu 1,5 litrovu, ktora sa asi moze pit 😅 teraz mi to napadlo...
a co sa tyka kocika... nie je este polrocne dietatako malinke do golfaca??
ja sa co sa tyka kocikov vobec neviem rozhodnut, potrebujeme velku vanicku a poriadne kolesa, ale kedze byvame na 3. poschodi bez vytahu, zaroven by mal byt super lahky....babo rad 😀
mne sa asi teraz zapacil tento kocik 🙂 tak uvidim, ktory si nakoniec kupim 😀
http://www.teutonia.com/slovensko/produkty/beyo...
@ukulelembo A aku farbu? 😉
@trinka pozri si tu ho predavaju http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ...podla mna dobre riesenie lebo neviem ci je ten skejtik fajn pre 2 rocne dieta hlavne v zime a na dlhsie trasy.. 🙂
@henrieta44 Dik za postrehy, budem nad tym rozmyslat. A aku si mala znacku?
@lianka7 ta farba kocika, asi cervena, ale aj ta hneda sa mi paci
ahojte kočky, tak za chvílu odchádzam do PN užiť si troška babský víkend, tak dufam, že nám vyjde počasie 🙂 chcela som sa opýtať, kedy vlastne sa začína objavovať na brušklu ta tehotenská čiara ?
@ukulelembo Aj mne sa najviac paci cervena alebo hneda 🙂
@lianka7 😉

@veronika1417 na predporodnu pripravu k Jahnatkovej 22.6.idem aj ja a tiez zoberiem muza az ked uvidim co a ako 🙂