icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominka757
10. jún 2011

Ahojte baby 🙂 Som tu nova a pridavam sa k vam, novembrovym mamickam, ja mam termin 24. 11. 🙂

picolka
10. jún 2011

@denis006 skus lymfodrenaž tvare, chod k maserke , strašne dobre, pomôže ale len na chvilu ale lepšie ako nič...pirule nezaberaju tak si ich ani nedavam...vraj je to normalne niekto mava cele tehotenstvo bolesti hlavy...ale skus tu masaž

dominika_sk
10. jún 2011

@dominka757 akurat som čitala tvoj status že kolko meria a važi tvoje mimi a rozmyšlam, že ti napišem, čo si tu nepišeš s nami na novembri a potom si myslim, tri dni som tu nebola, možno som si ťa len nevšimla, nejdem ti pisať.a zrazu sa tu kuknem a čo tu nevidim, už si tu 😀

sranda
10. jún 2011

@blackrose jojo polročné je, ale myslela som to obrazne...polročné dieťa ešte ani pevne nesedí...no uvidím, budem to riešiť za pochodu, ale také polročné bejby v kočíku len spí. Nebudeš mi veriť, ale Petra chcela byť v kočíku až ako 2 ročná. V 8 mesiacoch štvornožkovala ako ďábel a ked som od nej aby sedela v kočíku tak zúrila akoby ju z kože drali. Takže tak. Každé dieťa je iné...a spala už doma v posteli a vlastne v tom kočíku bola len na spanie. 🙂

sranda
10. jún 2011

@dominika_sk nooo tak toto by som aj ja rada vedela. Ja mám placentu na : ľavá hrana. neviem či som pri prvom tehu nemala placentu na zadnej stene...niečo sa mi marí.

lenka1108
10. jún 2011

ahojte baby.ako sa mate? nemam nejak casu na net. vidim ze pribudla dalsia s peknym datumom 11.11.gratulujem a zaroven vitam nove kocky...

tak co mate nove? babatka posluchaju?

micicka
11. jún 2011

dobré ráno babule! 😉
trápi niektorú z vás mykóza teraz v tehu? mňa áno 😠 už raz som mala čípky a teraz je zase späť, neviete nejaký tip? v pondelok utekám k dokimu, ale aspoň do vtedy na "ukľudnenie" priebehu...

môj jumperík je nejako ticho, snáď je tam v brušku všetko v poriadku....

slniecko510
11. jún 2011

ahojte🙂 tiez sa k vam pridavam.ja mam termin 25.11 🙂

veronika1417
11. jún 2011

@blackrose takze sa schovavalo mimco male 🙂 ked si predstavim tu malu prdelku a ze stehienko 🙂 uz sa neviem aj ja dockat sona. Dufam, ze mne nenatrci ritulu v tom 20tt lebo aj ja chcem vediet co cakame 😀

veronika1417
11. jún 2011

@lianka7 no veru to ako ja s tym parizskym salatom 😖 jednoducho som sa snazila a obchadzala som ho dva dni no na treti som ho musela kupit a zjest 😀 aj ked len nejake styri lyzicky a zle mi bolo akokeby som zjedla pol kila pokazeneho 😉

veronika1417
11. jún 2011

@micicka mne pomahal ten canesten krem z vonku ale nie som si ista ako je to v tehotenstve ☹ zatial som este nemala taky problem ale ked mas cipky tak hadam to cim skor zaberie. Ozaj ja som sa vtedy casto sprchovala a vraj ani to nie je dobre. Najlepsie je ked mozes byt len tak na "ostro" teda bez nohaviciek a vzdusne 😀 aj ked si das cipok daj na chvilu intimku a potom vetraj 😀

lianka7
11. jún 2011

@micicka Tak ja som mykozy este nemala..i ked dr.ako mi nasadil teraz antibiotika mi povedal,ze sa to moze objavit.Ale nic mi zatial nie je...ved ja ani neviem,ake su priznaky mykoz...dufam,ze toto ma obide 😉

lianka7
11. jún 2011

Ozaj baby,mna posledne 4 dni zacalo pobolievat v podbrusku....vy nemate podobne tazkosti?

veronika1417
11. jún 2011

@lianka7 ja to mavam tak, ze niektore dni ani netusim ze nejake brusko mam a niekedy citim aj podbrusko ale aj vajecniky, potom to zase same od seba prejde. To su asi tie zmeny co v nas prebiehaju 🙂 len si davaj bacha na prechladnutie, ja som si sadla na drevenu lavicku a vyskocila som z nej ako keby ma nozom bodli, normalne bola studena a pritom vonku teplucko 😒

lianka7
11. jún 2011

@veronika1417 No davam si velke bacha....ved sa doma liecim na zapal mocovych ciest,v stredu idem do poradne a uvazujem,ze do prace sa nedam vypisat,kedze rano cestujem v studenych busoch...bojim sa 😒 Ale tie bolesti-asi sa maternica viac roztahuje ako babo rastie...

veronika1417
11. jún 2011

@lianka7 fuuu no ked si mala ten zapal teda ked sa este liecis tak Ta to moze boliet aj z toho ☹ radsej to nepodcen chod do prace az ked budes uplne vporiadku, nerobi to dobre miminku a ani Tebe.

lianka7
11. jún 2011

@veronika1417 No ved prave,s pobytom v nemocke sa liečim už 2.týždeň-chvalabohu už doma...a vobec nemam chut chodit po tych busoch. Dufam,ze babulko bude v poriadku.Neviem sa dočkať stredy.

dominika_sk
11. jún 2011

@lianka7 ja mam každy deň take bolesti, že ma ma aj hodinu alebo dve tak strašne pichne v podbrušku a vystreli mi to ako keby až ku konečniku, ale iba keď sedim sa mi to robi.ma pichne, otom 10minut nič, potom zase, potom 15 minut nič a tak.

dominika_sk
11. jún 2011

@sranda no keď som napisala do google : kde ma byť umiestnena placenta, vyhodilo mi to len diskusie tu z konika, ktore sa mi nechcelo cele čitať, tak stale neviem.

lianka7
11. jún 2011

@dominika_sk A ja mam skoro take bolesti ako by som mala menzes dostat-ale nie su silne,take mierne...no zrejme sa nam maternica roztahuje 😉

micicka
11. jún 2011

@veronika1417 canesten krém som si kúpila aj ja, ale ako píšeš to je len zvonku, ale tak aspoň cez víkend, snáď pomôže a v pondelok pôjdem dokimu. tie čípky som už využívala, na chvíľku zabrali ale po týždni sa mykóza vrátila, no nič musím s ňou bojovať 😒

micicka
11. jún 2011

@lianka7 držím palce aby ťa to obišlo. pri ATB je vysoké riziko. a v tehu tiež vyššie. príznaky sú pálenie, svrbenie a žltý príp. hrudkovitý výtok 😖

mymimi
11. jún 2011

babulky, ako ste na tom s váhou? je tu ešte niektorá na nule? a čo strie, máte? ja zatiaľ len z predchádzajúceho tehu, aj to len na zadku 😅

kiribaby
11. jún 2011

@mymimi wow, že na nule..ja som na nule nebola ani v 10tt 😅 Po prečítaní tvojej otázky som vyskočila na váhu - aktuálne mám + 5kg (pred týždňom to bolo +5,5kg), cítim sa dobre, strie ani pigmentové fľaky sa zatiaľ klop klop neobjavili 🙂

mgurnak
11. jún 2011

@micicka..aj mna trapi mykoza...uz som ju raz mala teraz v tehu, aj ja som mala cipky, ale citim, ze sa mi to asi teraz tiez vracia..a k dok. som objednana az za 2 tyzdne..tak rozmyslam, ze si nasadim este tie cipky, co mi predpisala pri prvom, este sa mi zvysili...a inac mne pomahala ked som si urobila octovy kupel..to tak dobre chladilo a pomohlo to na chvilu....tak skus

kiribaby
11. jún 2011

@picolka Tiež som prvýkrát tehotná, práve tento týždeň sme sa dozvedeli, že budeme mať dievčatko 🙂 komplikácie alebo bolesti ma zatiaľ obchádzajú (pokiaľ nerátam psychologický efekt výsledkov tripple testu 😒 )
čo sa týka hlavy, párkrát ma chytila slabšia migréna, hneď som zaútočila ovocím, šťavami, ak nepomohlo tak som si dala paralen, ľahla na polhodku a bolo lepšie 😎

mymimi
11. jún 2011

@kiribaby tak veľmi gratulujem k dievčatku, nech vám robí radosť 😉

veronika1417
11. jún 2011

@micicka asi sa to nepreliecilo dostatocne ked sa vratila ☹ nech ti da nieco poriadne. No ten canesten mne pomohol parkrat v minulosti. Urcite chod k doktorovi nech to da doporiadku.

veronika1417
11. jún 2011

@kiribaby to ja som v prvom trimestri len chudla a v 4 mesiaci sa mi podarilo pribrat 1,5-2kg a na tom som doteraz 🙂 nechcem vela pribrat lebo ja mam blbu postavu a podla mna hned budem ako balon ale dolezitejsie je aby babo malo co potrebuje a maminka sa citila dobre 🙂

lianka7
11. jún 2011

@micicka na to ma aj upozornoval,ze pri ATB to mozem dostat-no zatial nic a beriem ich este cca do stredy...no prajem skore vyliecenie!
Baby ja som pribrala 1,5 kg zatial-uvidime akym tempom to pojde dalej 🙂 A bolesti hlavy mam v priemere kazdy druhy den-a este to pocasie,ked vkuse prsi 😒