icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

picolka
11. jún 2011

@kiribaby jeeej dievčatko no super, tešim sa s tebou, ja som tiež strašne zvedava čo mi v tom brušku rastie 😉 a maš vybrate meno?

veronika1417
11. jún 2011

Babulky musim vam to sem napisat aj ked si asi poviete ze uuuplne odveci reagujem 😀 ceske baby volaju nase novembrovky, ze "LISTOPÁĎATKA 2011" no nie je to slovo kraaasne 🙂 som sa usmievala ako dilinka ked som si to precitala 🙂

zlamal.i
11. jún 2011

ahojte vsetky musim sa svami podelit o moju radost.uz druhy den citim pohyby.sice vacsinou iba ked lezim alebo mam natiahnute nohy ale je to super.vo stvrtok mam ist na utz tak dufam ze sa uz dozviem co to bude.uz sa neviem dockat 😨

zlamal.i
11. jún 2011

@dominka757 vitaj medzi nami 🙂

zlamal.i
11. jún 2011

@mymimi ahoj ja som za prve tri mesiace schudla 3kila.takze pred otehotnenim som mala 61kg.teraz mam 60 takze este nemam ani svoju povodnu vahu.takze ani strie nemam a dufam ze ani nebudem mat.akurat sa mi
urobili od lakta dole niejake vyrazsticky ako potnicky tak neviem z coho.ci je to z mydla alebo praska na pranie a mam dost suchu kozu co som nikdy nemala ☹

majoslava
11. jún 2011

náš Daniel 🙂

dominka757
11. jún 2011

@dominika_sk no trosku mi to trvalo kym som to nasla 😀 som nova, tak este skumam, co vsetko tu najdem 🙂

dominka757
11. jún 2011

@zlamal.i dakujem krasne za privitanie 🙂

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava juuuj no to je foto 🙂 prosim ta kolko dopredu sa treba objednat? A kolko Ta to vyslo?

veronika1417
11. jún 2011

@dominka757 hlavne ze si nasla a vitaj 😀 napis potom harper aby Ta supla do tabulky 🙂 tvoj vek, odkial si, meno babatka ak uz mas vybrate,... ona urobila taku tabulku kde nas pise vsetky baby 🙂 najdi si ju a mrkni 😉

dominka757
11. jún 2011

@kiribaby Ahoj,uz som sa zlakla, ze som pribrala len ja 😀 ja som takisto pribrala uz 4-5 kil, radsej sa uz ani nevazim 😅

dominka757
11. jún 2011

@veronika1417 dakujem velmi pekne za radu, idem jej teda napisat 🙂 no len meno babatka je este vo hviezdach 😀

veronika1417
11. jún 2011

@dominka757 u mna je to tiez tak 🙂 a je nas takych viac 😀 casom doplnis

micicka
11. jún 2011

@veronika1417 v tehu sa asi nemôžu dávať silné antimykotiká a preto mi možno tieto nezabrali, určite idem v pondelok k dokimu, aby som malému zle nenarobila. veď už som v strese, pretože sa mi zdá, že drobec nešťuchá 😕

majoslava
11. jún 2011

@veronika1417 mna objednával môj Dr. lebo som mala zlé výsledky triple testu... cez Dr. som za vyšetrenie platila 39eur ... jedna fotka 10eur... video bolo tuším 64eur...

micicka
11. jún 2011

@lianka7 tak dúfam, že ťa nič také nechytí. môže byť, že tvoje telo je odolné 😉

micicka
11. jún 2011

@mymimi ahoj, ja som zatiaľ na -1kg 😀 strie zatiaľ nemám, snažím sa natierať aspoň bruško, ale stehná a riťku trošku zanedbávam 😒

micicka
11. jún 2011

@mgurnak tak to sme na tom rovnako 😠 ja idem na poradňu až 21.6., ale môj doki berie v takýchto prípadoch aj bez termínu, takže ak bude pracovať určite som u neho 🙂
ten octový kúpeľ veru asi vyskúšam, aspoň trošku úľavy - nech mám niečo v talóne 😉

manka
11. jún 2011

@micicka aj ten rosalgin zevraj pomaha .a probiotika.

manka
11. jún 2011

@mymimi strie mam zatial len z prveho tehu. natierala so vtedy brusko jak blazniva ,tam nemam ziadnu, ale od panvovych kosti dozadu no kto mal vediet, ze tam sa robia

veronika1417
11. jún 2011

@micicka vies co? 😕 ja som mala tusaka na kopkanie v 16tt aj ked som neverila lebo sa mi to zdalo skoro no a odvtedy nic ☹ normalne bublinkovanie vzdy vecer na jednom mieste po dobu asi tak piatich dni a potom tyzden nic ☹ tak ale beriem, ze to bol asi plany poplach. Ja mam teraz to odposluchove zariadenie a kedykolvek sa vystriem a uz pocuvam, co ten moj drobec robi 😉 vystraja riadne, nemozem verit tomu, ze to necitim 😲 a podla mna aj ked Ty si uz v 19tt je to aj u Teba 😉 male je urcite oki, len este necitis alebo sa niekam premiestnil, ved ma vela miesta a tam ho necitis. Nemas doma fonendoskop? To odporucaju lekari, ze aj tym sa da od 17tt pocuvat kopkanie a srdiecko 😀 skus to 🙂 velmi Ta upokoji ked budes pocut, ze je vporiadku 🙂

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava fuuu to je riadna palka ☹ sa zblaznili??? Normlane vaham ci mam tolko za to dat a to nie som ziadny skrob 😠

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava inak Daniel je naaadherne meno 🙂 je to aj moj favorit aj ked tatinko chce meno po sebe tak trosku vahame ☹ ale Tebe zavidim uz teraz, urcite vyrastie z neho krasny muz s takym menom 😉

micicka
11. jún 2011

@veronika1417 pôvodne som si chcela aj ja ten baby odposluch kúpiť, ale potom som si povedala, že počkám do kopančekov, ale teraz by som ho veru prijala. určite by ma to upokojilo a mala by som dušičku na mieste. nemám ani fonendoskop, asi si budem musieť niečo zabezpečiť pre takéto prípady

majoslava
11. jún 2011

@veronika1417 Ďakujem 🙂 môj manžel zase nechce aby sa volal po nom... a mne sa meno Daniel stále páčilo 🙂 ešte nevieš čo budeš mať?

veronika1417
11. jún 2011

@micicka podla mna u Teba je to uz len otazka par dni 🙂 ale je pravda, ze som ovela kludnejsia ked si ho vypocujem a pritom tam pcham ruku ale vobec necitim to, co tak super pocujem cez odposluch 😒 a nejaka kamoska alebo suseda nema fonendoskop? Ved kedysi vsetci s tym merali tlak 😨 urcite ho niekto v tvojom okoli ma, len sa popytaj. My doma mame, som ani nepotrebovala odposluch, som ja ale debo 😀

majoslava
11. jún 2011

@veronika1417 ja som nemala na výber... bud odber plodovej vody alebo zaplatiť vyšetrenie.... a ked som tam už bola tak som si jednu fotku na pamiatku zobrala 🙂

veronika1417
11. jún 2011

@majoslava veru neviem ☹ a depta ma to 😕 lebo ma dala doktorka na sono az v 20tt ☹ co bolo mesiac a pol od poradni, co som u nej bola. Som strasne nedockava ale uz len 19 dni a dozvieme sa 😀 ja som z mena Daniel bola uuuplne mimo uz dlhsi cas, podla mna je skvele 🙂 vzdy si predstavim pekneho chlapca s takym menom 😉

veronika1417
11. jún 2011

@micicka ozaj skus svokrovcou 😉 starsi ludia mavaju fonendoskopy 😀

micicka
11. jún 2011

@veronika1417 musím pozisťovať, popýtať sa, či niekto nemá, určite sa niekto nájde. pôjdem pochodiť po susedoch, či náhodou nemajú - budú pozerať ako puci 😀 😀