Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominka757 akurat som čitala tvoj status že kolko meria a važi tvoje mimi a rozmyšlam, že ti napišem, čo si tu nepišeš s nami na novembri a potom si myslim, tri dni som tu nebola, možno som si ťa len nevšimla, nejdem ti pisať.a zrazu sa tu kuknem a čo tu nevidim, už si tu 😀
@blackrose jojo polročné je, ale myslela som to obrazne...polročné dieťa ešte ani pevne nesedí...no uvidím, budem to riešiť za pochodu, ale také polročné bejby v kočíku len spí. Nebudeš mi veriť, ale Petra chcela byť v kočíku až ako 2 ročná. V 8 mesiacoch štvornožkovala ako ďábel a ked som od nej aby sedela v kočíku tak zúrila akoby ju z kože drali. Takže tak. Každé dieťa je iné...a spala už doma v posteli a vlastne v tom kočíku bola len na spanie. 🙂
@dominika_sk nooo tak toto by som aj ja rada vedela. Ja mám placentu na : ľavá hrana. neviem či som pri prvom tehu nemala placentu na zadnej stene...niečo sa mi marí.
ahojte baby.ako sa mate? nemam nejak casu na net. vidim ze pribudla dalsia s peknym datumom 11.11.gratulujem a zaroven vitam nove kocky...
tak co mate nove? babatka posluchaju?
dobré ráno babule! 😉
trápi niektorú z vás mykóza teraz v tehu? mňa áno 😠 už raz som mala čípky a teraz je zase späť, neviete nejaký tip? v pondelok utekám k dokimu, ale aspoň do vtedy na "ukľudnenie" priebehu...
môj jumperík je nejako ticho, snáď je tam v brušku všetko v poriadku....
ahojte🙂 tiez sa k vam pridavam.ja mam termin 25.11 🙂
@blackrose takze sa schovavalo mimco male 🙂 ked si predstavim tu malu prdelku a ze stehienko 🙂 uz sa neviem aj ja dockat sona. Dufam, ze mne nenatrci ritulu v tom 20tt lebo aj ja chcem vediet co cakame 😀
@lianka7 no veru to ako ja s tym parizskym salatom 😖 jednoducho som sa snazila a obchadzala som ho dva dni no na treti som ho musela kupit a zjest 😀 aj ked len nejake styri lyzicky a zle mi bolo akokeby som zjedla pol kila pokazeneho 😉
@micicka mne pomahal ten canesten krem z vonku ale nie som si ista ako je to v tehotenstve ☹ zatial som este nemala taky problem ale ked mas cipky tak hadam to cim skor zaberie. Ozaj ja som sa vtedy casto sprchovala a vraj ani to nie je dobre. Najlepsie je ked mozes byt len tak na "ostro" teda bez nohaviciek a vzdusne 😀 aj ked si das cipok daj na chvilu intimku a potom vetraj 😀
Ozaj baby,mna posledne 4 dni zacalo pobolievat v podbrusku....vy nemate podobne tazkosti?
@lianka7 ja to mavam tak, ze niektore dni ani netusim ze nejake brusko mam a niekedy citim aj podbrusko ale aj vajecniky, potom to zase same od seba prejde. To su asi tie zmeny co v nas prebiehaju 🙂 len si davaj bacha na prechladnutie, ja som si sadla na drevenu lavicku a vyskocila som z nej ako keby ma nozom bodli, normalne bola studena a pritom vonku teplucko 😒
@veronika1417 No davam si velke bacha....ved sa doma liecim na zapal mocovych ciest,v stredu idem do poradne a uvazujem,ze do prace sa nedam vypisat,kedze rano cestujem v studenych busoch...bojim sa 😒 Ale tie bolesti-asi sa maternica viac roztahuje ako babo rastie...
@lianka7 fuuu no ked si mala ten zapal teda ked sa este liecis tak Ta to moze boliet aj z toho ☹ radsej to nepodcen chod do prace az ked budes uplne vporiadku, nerobi to dobre miminku a ani Tebe.
@veronika1417 No ved prave,s pobytom v nemocke sa liečim už 2.týždeň-chvalabohu už doma...a vobec nemam chut chodit po tych busoch. Dufam,ze babulko bude v poriadku.Neviem sa dočkať stredy.
@lianka7 ja mam každy deň take bolesti, že ma ma aj hodinu alebo dve tak strašne pichne v podbrušku a vystreli mi to ako keby až ku konečniku, ale iba keď sedim sa mi to robi.ma pichne, otom 10minut nič, potom zase, potom 15 minut nič a tak.
@sranda no keď som napisala do google : kde ma byť umiestnena placenta, vyhodilo mi to len diskusie tu z konika, ktore sa mi nechcelo cele čitať, tak stale neviem.
@dominika_sk A ja mam skoro take bolesti ako by som mala menzes dostat-ale nie su silne,take mierne...no zrejme sa nam maternica roztahuje 😉
@veronika1417 canesten krém som si kúpila aj ja, ale ako píšeš to je len zvonku, ale tak aspoň cez víkend, snáď pomôže a v pondelok pôjdem dokimu. tie čípky som už využívala, na chvíľku zabrali ale po týždni sa mykóza vrátila, no nič musím s ňou bojovať 😒
babulky, ako ste na tom s váhou? je tu ešte niektorá na nule? a čo strie, máte? ja zatiaľ len z predchádzajúceho tehu, aj to len na zadku 😅
@micicka..aj mna trapi mykoza...uz som ju raz mala teraz v tehu, aj ja som mala cipky, ale citim, ze sa mi to asi teraz tiez vracia..a k dok. som objednana az za 2 tyzdne..tak rozmyslam, ze si nasadim este tie cipky, co mi predpisala pri prvom, este sa mi zvysili...a inac mne pomahala ked som si urobila octovy kupel..to tak dobre chladilo a pomohlo to na chvilu....tak skus
@picolka Tiež som prvýkrát tehotná, práve tento týždeň sme sa dozvedeli, že budeme mať dievčatko 🙂 komplikácie alebo bolesti ma zatiaľ obchádzajú (pokiaľ nerátam psychologický efekt výsledkov tripple testu 😒 )
čo sa týka hlavy, párkrát ma chytila slabšia migréna, hneď som zaútočila ovocím, šťavami, ak nepomohlo tak som si dala paralen, ľahla na polhodku a bolo lepšie 😎
@micicka asi sa to nepreliecilo dostatocne ked sa vratila ☹ nech ti da nieco poriadne. No ten canesten mne pomohol parkrat v minulosti. Urcite chod k doktorovi nech to da doporiadku.
@kiribaby to ja som v prvom trimestri len chudla a v 4 mesiaci sa mi podarilo pribrat 1,5-2kg a na tom som doteraz 🙂 nechcem vela pribrat lebo ja mam blbu postavu a podla mna hned budem ako balon ale dolezitejsie je aby babo malo co potrebuje a maminka sa citila dobre 🙂
@micicka na to ma aj upozornoval,ze pri ATB to mozem dostat-no zatial nic a beriem ich este cca do stredy...no prajem skore vyliecenie!
Baby ja som pribrala 1,5 kg zatial-uvidime akym tempom to pojde dalej 🙂 A bolesti hlavy mam v priemere kazdy druhy den-a este to pocasie,ked vkuse prsi 😒

Ahojte baby 🙂 Som tu nova a pridavam sa k vam, novembrovym mamickam, ja mam termin 24. 11. 🙂