Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk to ma mrzí, že ti je tak zle...mne je zatiaľ v poho...ale pri malej mi asi až o mesiac neskôr začali nevoľnosti...tak si zatia užívam pohodičku...skús ráno v posteli niečo zjesť a až po pol hoďke vstaň...mne to zaberalo...
Meriate ešte niekto bazálnu teplotu?
Ahojte kočky,my sme si dnes našli 2 čiarky a + na digitálnom teste... 🙂 Zatiaľ sa len potichúčky tešíme,mm mal velmi zly spermiogram a nedavali na ziadnu sancu na prirodzene tehu.Boli sme uz objednani do centra asistovanej reprodukcie. Pri nasej diagnoze nam hrozia potraty,takze sa naozaj len potichucky tesime a modlime sa...Podla tehu kalkulacky som v 3.tt a termin vychadza na 28.11.... 😉
tak nas tu krasne pribuda. dufam ze vsetky to dotiahneme do uspesneho konca. mne uz tiez zacian byt tak vselijak,tak divne. ale nevadi mi to,lebo inak by som stale pochybovala,ci som tehu. a strasne mi vykuklo brucho,vyzeram uz ako v 6mes. pomooooc. uz teraz nezapnem nohavice. je to normalne? v prvom tehu som bola nestastna,ze som do 15tt nepribrala ani deka a nemala som ziadne brucho.
@sonicka07 ja som trochu pri tele,takze vyzeram stale ako tehotna;-]Prave dnes,ked som mala na rukach syna,mi muz hovori,ze mi uz zacina rast brucho.No to je este daleko;-]
Ked lezim na chrbte,mam prepadnute brucho a vtedy sa snazim jemne ,,hladat,, maternicu.No este je hlboko v panve,takze nic....
ahojte baby.ja som prave zjedla 3 rozky s porom 😀 mnam 😉
baby ja mam tiez brucho.vyzeram ako v 5 mesiaci.ale to iste som mala pri oboch tehotenstvach.nosim uz tehotenske nohavice bo obycajne uz asi 3 tyzdne nezapnem.... dnes ma chytila chut na nepecenu tortu tak som o 6 bezala do tesca a kupila vsetko potrebne a uz sa aj chladi.mnam mnam 😀
strasne sa tesim na zajtra.mala ide do skolky, mangel kdesi neviem kde tak mam v plane si urobit trochu skraslovaci den.obocko, vlasky a podobne.bo vyzeram do 20 rokou starsie. 😀 😀
a co vy mate v plane?
@denis006 diky moc, no dufam že to zaberie. vyskušam zajtra 🙂 a ty ešte meriaš BT? kvoli čomu?
ahoj kočky, je tu niektorá z vás ešte? už raz som sa sem natlačila, vtedy tu tiež žiadna nebola....
@micicka no ja som ešte tu 😀
lenka,ja mam zajtra volno a chystame sa do obchodov,potraviny a nejaku hracku pre suseda,lebo ma 5r a zajtra tam ideme na party.
na fotke vyzeras moc dobre,tak sa nezhadzuj. 😉 ja uz moc na sladke chut nemam,aj kavu som prestala pit. teraz by som stale jedla len maso.,najlepsie hovadzie-bolonezske spagety. to som mala aj v minulom tehu najoblubenejsie jedlo. asi si telo pyta zelezo. no a manzel sa ako na potvotu tento tyzden rozhodol,ze bude vegetarian,takze super... ale vari on,takze dvojity job pre neho. ok,ideme pomaly spinkat. unavena som hrozne teraz,o 9 uz ledva hladim. uf a to je len 6tt.
ahojte babule, tak sa k vám pridám. môj tretí tehu-pokus a strašne dúfam, že bude úspešný a že z tejto témy nebudem musieť predčasne odísť
@lenka1108 veď všimla som si, postupne vás určite spoznám. určite nie som jediná so zlou skúsenosťou, bohužiaľ zlé konce sú veľmi časté. ale verím, že všetkým sa nám podarí prísť až do konca 😉
ja robím momentálne všetko pre to = nič nerobím 🙂 som na PN, pre istotu pichám clexane a šetrím sa
@lenka1108 v dnešnej hektickej dobe je fakt asi byť doma v klude. ja som mala v práci totálne stresy a ja som ešte taká povaha, že som si to niekedy aj sama zhoršovala, keby zostanem v práci, tak to nedopadne určite zase dobre.
kvôli čomu si dala výpoveď, asi nie kvôli tehu, to bolo zavčasu, asi si nebola spokojná predpokladám
tak rada by som este bola v tejto teme..bohuzial sa nam velmi nedari 😒 klesa nam hcg..zajtra sa snad dozvieme, ci v tom novembri babatko bude..
@lenka1108 ten stres to je nenormálne, každý ťa ide vyžmýkať do poslednej kvapky. akonáhle nájdu niekoho kto vie makať, hurá vrhnime sa na neho a všetko čo iný nerobia hoďme na neho. jaj koľko krát som si už nadávala, prečo som taká a nerobím v určitých hraniciach, ale život ma naučí, len mi to nejako dlho trvá 🙄

@karap Ano bolo to strasne a stale je. Lebo uz tu mohol byt s nami. Ale cez to vsetko mi najciac pomohla moja rodinka a manzel a hlavne dcerka jedno stastie ze ju mame. Drzim ti prasty aby ti vsetko dobre dopadlo. ani ja necitim tehu priznaky len sem tam taka nevolnost alebo palenie zahy ale to este len pride.asi je este priskoro.