icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

leniia
13. jún 2011

@blackrose dakujem

tinika
13. jún 2011

@blackrose vdaka napodobne
@kaia moja kamoska za cele tehu pribrala 3kg a brucho nemala ale ze vobec ziadne 🙂 a ma zdravu krasnu dcerku 🙂 ja mam zase velke brucho aj pri prvom som mala a poviem vam nie je to med lyzat .))

kaia
13. jún 2011

@tinika, mne to male brusko vyhovovalo kvoli pohybu, v podstate som bola uplne fit az do konca 😎. Akurat pocit, ci je babetko dost velke atd... bol neprijemny. Teraz uz viem, ze je to OK! 😉

lianka7
13. jún 2011

@kaia Ďakujeme...ja si stále myslím,že mi naraz vykukne a budem mať také normálne 🙂

kaia
13. jún 2011

@lianka7, ale vykukne, neboj 🙂. Velkost bruska zavisi od postavy a od toho, kolko priberies 🙂. Ak menej, tak to potom velmi oceniiiiis!!!

tinika
13. jún 2011

@kaia no ja pri starsom som sice mala velke brucho ale ako raz jedna predavačka povedala, ze vy s takym velkym bruchom tak rychlo chodite? prerabali sme byt, stahovali ked som bola v 7-8m a v pohode, teraz je to horsie kustik 🙂

dena
13. jún 2011

ahojte kocky. som dost zufala, dnes ma dr. poslala na morfologicky uzv. Volala som do medifery, gin-fivu tam nemaju volny termin a na kramare sa neviem dovolat. 😎 a ked maju, tak je to strasne neskoro. Viete mi poradit kam mam este zavolat ☹

blackrose
13. jún 2011

@dena skus si este najst kontakt na mudr. čunderlíka, on by mal tiez robit morfologicky, svoju ambulanciu ma v horskom parku, aj na kramaroch, ale tam nerobi myslim tento morfo

kiribaby
13. jún 2011

@dena ahoj, skús zavolať do Femme s.r.o., určite ťa niekam vtesnajú, je tam veľmi milá sestrička 🙂

eviiinka
13. jún 2011

@mysti tak taku švagrinu ti nezávidím teda :( ale aspon vieš aká je, kašli nanu, ty si užívaj svoj vztah so svojim drahým a báááábetko a ju nech porazí 🙂 neboj vecičiek budeš mať až až 🙂

dena
13. jún 2011

@blackrose ďakujem, dovolala som sa ale termin mam az 7.7 a to budem uz v 22 t. tak dufam ze to bude o.k. idem k nemu do jeho sukromnej ambulancie v horskom parku. tam si to vsak budem musiet zaplatit...

eviiinka
13. jún 2011

@dena skus zavolať do Ružinova, tiež ne mali volný termín, no strčila ma tam sestrička 🙂 platí s a50 €

eviiinka
13. jún 2011

@majoslava tak to je super, dufam, že aj mne povie všetko len pozitívne, kedže aj ja som mala testy negatívne 🙂 tak držte palce

dena
13. jún 2011

@kiribaby dakujem, aj tam som volala, ale tam mi to nikto nedvihal...nechala som si to na poslednu chvilu 😎 uz som sa poucila 😉

eviiinka
13. jún 2011

@dominika_sk držíííme palce 🙂 budem na vás myslieť nech sa vám to vaše drobátko ukáže v plnej kráse 🙂

karap
13. jún 2011

@mysti podobny ,,vztah,, mam aj ja zo svagrinou.Vobec si nemame co povedat,ona je taka fajnovka a ja som obycajne dedinske dievca.Navyse mam pocit,ze mi moje tehu zavydi,lebo ona ma len jedno a ja uz budem mat 3.A stale trusi poznamky,ze:To nieje len robit deti,o ne sa treba aj starat a kolko penazi to stoji...Zavydi,ze ja mam odvahu mat 3 deti a nie som pohodlna...Jasne je lahsie a pohodlnejsie mat len jedno,no ja mam dost lasky a trpezlivsti aj pre 3 deti....
Kasli na svagrinu,nech sa da vypchat aj z jej vecickami,kupis si vlastne.Aby Ti nemala potom co vyhadzovat na oci ako Ti ona strasne pomohla.....

zvedava17p
13. jún 2011

Ahojte, pridavam aj ja foto mojho bruska, som v 17 tt a zda sa mi dost velke na to 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@zvedava17p mne sa tiez vzdy zdalo male, male, male a potom naraz ze cooo? 😲 uz asi aj mensie by mohlo byt na taky maly tyzden 😀 to sme cele my zeny nikdy nebudeme spokojne 😀 ale mas pekne brusko 🙂

zvedava17p
13. jún 2011

@veronika1417 dakujem, vsetky mame pekne bruska a veru, my zeny nebudeme spokojne nikdy 😀

sranda
13. jún 2011

@veronika1417 tak tak veľké...ale nehanbím sa zaň..len niektoré trapky že ty už rodíííííš? a nemáš tam dveeee? presne tak bruško je teraz to posledné čo ma zaujíma, dôležité je bábätko.

veronika1417
13. jún 2011

@sranda urcite je tam aj trocha zavisti 😉 vies ako to byva aj ten kto nechce dietatko tak ked zbada tehulku tak zatuzi po miminku 🙂 ved nic krajsie neexistuje.

stefie
13. jún 2011

jej babenky, ake mate malinke bruska 🙂 ja som vedla vas balon 😖 aj som uvazovala ze supnem aj ja svoje foto, ale ked vidim, ake ste drobucke, az sa hanbim... aj ja som pri prvom tehu pribrala 18 kg, ale teraz to nie su ani 4 kg...a to som dnes uz 19tt 😉

veronika1417
13. jún 2011

@stefie aaale prosim Ta, ved vsetky davame foto a tesime sa vsetky spolu 🙂 urcite mas pekne, skarede tu este ani nebolo to by si nemohla byt novembrovka 😀

stefie
13. jún 2011

veronika1417 ja netvrdim ze je skarede 🙂) ja len ze je v porovnani s vasimi velke 😅

stefie
13. jún 2011

ako to robite ze zviraznite meno?

veronika1417
13. jún 2011

@stefie to som len srandovala 🙂 velke ci malinke mi berieme vsetky 😀

veronika1417
13. jún 2011

@stefie ked chces napisat teda odpisat niekomu konkretnemu, musis kliknu na odpovedz pod jeho prispevkom a to Ti da same 😉

stefie
13. jún 2011

@veronika1417 ahaaaaa, dakujem 😎 no vidite? kolko veci sa tu za tie roky zmenili, ale to strankovanie nie 😀 a s tou foto, nu, porozmyslam 🙂

veronika1417
13. jún 2011

@stefie necham to na Teba nebudem Ta nutit 🙂 ked sa budes na to citit tak das 😉 my sme to vymysleli kvoli tomu aby sme si zlepsili trochu naladu a funguje to 😉

veronika1417
13. jún 2011

@stefie a mrkla som tvoje foto a ked si cakala to prve si mala suprove bruseno 😀 sranda 🙂