Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 tak tak, my tam musíme byť 😀
@kiribaby Kráásne brušenko,veru po našich plochých je toto viditeľná zmena...hlavne pre manžela 😀
@veronika1417 Nooo,lenže ja som som o týždeň menej ako @kiribaby 😀 Takže o týždeň odfotím aká budem 😉
sorry za zle otocenie,uz som nevedela,co s tym.Nevykrutte si krky 😀
@lianka7 oki ved porovname 😀 to bude radosti 😉
@mysti , eviiinka ahojte, ano všetko je v poriadku 🙂 na amino test nejdem 🙂 Dr. bol prijemný a strašne milý... všetko pomeral, porozprával... 3,5 kg to je celkom dobre... ja som 5kg pribrala a to ešte nemám žiadne chute... tento týžden by som aj chcela ničo kupiť... mám už výbavičku do postieľky :D všetko si kupujem sama... to máš dobre že svokra sa teší 🙂 moja sa moc nezaujíma :(
baby mate krasne bruska a ozaj kazde je ine, inak velke... 🙂 ale ako pozeram, tak viacrodicky uz maju vacsie bruska 🙂 ja mam neaktualnu fotku z 13tt v albume, budem sa musiet odfotit...
ahojte tehulky aj moj drobec je v novembrz 11,11.2008,tak vám prajem aby ste to skvele zvládli,najme cez teplé leto
ahojte, aj ja sa k vám pridávam termín by som mala mať 7.11,
chcela by som sa spýtať, ste písali že cez fonendoskop počuť kopance a tak, ja zatiaľ nič necítim a ani nič nepočujem a mám z toho trochu strach
@majoslava Majuš, tak to je super, že je vsetko v poriadku a je dobre, ze sis a takto rozhodla, predsa amnio je aj nejake riziko 😖 a aj takto mas istotu, ze je vsetko v poriadku a navyse mas krasnu fotocku drobca 😀
Ja idem buducu stredu na sono, tak snad mi povie, ze co "sa vo mne ukryva" 😀 . No svokra sa na moje velke prekvapanie zaujima az prilis, neviem, ci jej uz doslo, ze aj toto bude jej vnuca 🙄 (po tom vsetkom, co som pisala ma normalne az udivuje). Nie ze by som akoze nebola rada, lebo tie vecicky neskutocne stoja, aj za toto, co nam kupila vycapila vyse 50€...ale ved to najdrahsie mame este len pred sebou (postielka, kocik...) 😕
@maria112 snad to zvladneme, ono ku konci (september, oktober) by uz nemalo byt az tak stresne, co je dobre...len ten jul a august... 😕
@zuzzkaa ja este nie som sice v 20tt ale tiez nic necitim ☹ ale kupila som si odposluch a cez to pocujem ako kopcuje a to ma vzdy upokoji. Nepocujes ani cez fonendoskop? Vies kde sa mimi priblizne nachadza? Pozri si pribliznu polohu miminka v tvojom tyzdni na nete a podla toho si priloz fonendoskop. Kedy si bola na kontrole?
ahojte potrebujem poradiť robila som si test po 5 dni ukazal mi ze niesom, ale stale mi meškajú kedy je najlepšie si spraviť test dakujem
@veronika1417 no zatiaľ nič ☹ , idem pozrieť tie polohy, no a ďalšiu kontrolu mám tento štvrtok skoro po mesiaci
baby, zajtra poradňa, držte palce nech ma pošle na sono, aby som tam už videla tie vajka 😀
ja mam dnes od obeda strasne palenie zahy ☹ a uz to mam skoro kazdy den... asi to uz zacina... a skonci az porodom... 😔
@dominika_sk Držíme prsty,aby si videla tie vajká 😀 Ja mám poradňu a zároveň kontrolu v stredu...som zvedavá či už budú výsledky triple testov
@tinika presne tak,čo tam štatistika 🤐
@maria112 u nas v rodine to tiez nie je najidealnejsie, hlavne vela zavisti zo strany mojich svagrovcov, svagrina si natrepala do hlavy, ze aj ona chce byt zase tehotna, jej muz nechce...a zabohovala sa, ze mi ziadnu vec ani oblecko nepozicia...som z jej pristupu dost sklamana, ale zase od nej sa to dalo cakat...namiesto toho aby sa tesila so mnou nam len zavidi...aj babo (hoci ina ma uz 6-rocnu dceru) aj nas vztah, lebo ona taky nema so svojim muzom...je mi z nej na grc...a to som sa "spoliehala" ze nam aspon nieco pozicia, ale svata pravda je, ze Ti skor poradia, pomozu a daju nieco (pozicaju) kamarati a znami a ludia mimo rodiny, teda aspon u nas je to zatial tak...a este jej dcera vsade keca, ze cakame babo, uz to vie cela skolka a minimalne stvrt mesta, ide mi na nervy...budem robit vsetko pre to, aby sa s mojim dietatom stretavala minimalne, lebo ona je rozmaznanec a si mysli, ze okolo nej sa kruti svet, navyse v 6 rokoch ma 40kg, viac asi vraviet nemusim, az by mojmu drobcovi nejako ublizila, tak ju asi prizabijem... 😠 mam hrozne nervy z toho!!!
@dominika_sk drzim, drzim 😵 aby sa ti nezakryvalo ako mne 😉
ja som strasne zvedava, čo to bude, velmi chceme babu, ale myslim, ze bude zase chalan 🙂
Chcela by som povzbudit mamicky s malymi bruskami (ak mate ten dojem, ze su male a ci je vsetko OK, tak sa vobec nestresujte). Pri synovi som mala male brusko az do konca (teda v porovnani s inymi).
Pred porodom mi lekar povedal, ze mam na bruchu malo tuku a babatko sa vie tak poskladat, ze nepotrebuje vela miesta 🙂. Porodna vaha nasho synceka bola 3,4 kg a celkom pozitivne bolo aj to, ze som nepotrebovala az tak vela chudnut 😎

@kiribaby aké mini bruško 😀 ale krásne 😉
ja keď ho porovnám s mojim, tak mi príde malinkavé, ale zase tebe sa môže zdať moje veľké.
ale ako by to bolo keby sme mali všetky rovnaké, takto je to super 😀