icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
13. jún 2011

@maria112 moja kamoska si teraz prezila podobne...strasne veci sme s nou prezivali dva tyzdne, lebo oni sa rok trapili, aj na laparo bola, aj jej manzel na spermiograme, co hladali chybu vsade...a nakoniec je v poho, aj malicke.. ma termin na novy rok presne 😎

maria112
13. jún 2011

@stefie no krásne nech si dáva pozor.aj ty deti su potešenie ...ale aj velká zodpovednosť a starosť,mám dvoch šibalov viem o čom hovorým.....no niekedy mám pocit ,že to nezvládam.sme na nich sami ani babaky ani tetky...to je najhoršie

stefie
13. jún 2011

@maria112 no ti poviem, ale dnes som jej uz prednasku robila,blazniva vcera okna umyvala, tazke vedra s vodou 😠 nosila..a mne staci teraz jedna certica 😀 a viem o com hovoris 😝 tiez ju obcas nezvladame...

sranda
13. jún 2011

@veronika1417 heheh si ma pobavila s tymi geniami....aaale to je inak total jedno ten datum, hlavne nech je vsjo o.k. Aj tak vždy je všetko inak ako človek plánuje. ...ale zasa snívať treba...no už moc filozofujem.

sranda
13. jún 2011

@veronika1417 a čo ty vieš? možno budme mať rovnaké staré bábätká. pár dní plus minus nehrá rolu.

tinika
13. jún 2011

kočky ze velke brucho? kuknite na moje v 15+5tt 🙂

slimme
13. jún 2011

Super nápad s tými fotkami! Dneska som bola po dvoch mesiacoch konečne na sone aj s manželom, bolo to super, našťastie pohlavie nebolo vidno tak som nemusela upozornovat doktora ze nechceme vediet pohlavie. Videli sme hlavičku, nožičky, ručičky aj žaludok a mechurik 🙂 Manzelovi sa to strasne pacilo, Akurát mi vravel doktor ze u mna je nekvalitný obraz, može to byt vrstvou tuku?alebo je to blbosť?lebo ja som mala vzdy dost slaninky na bruchu 😀

stefie
13. jún 2011

@tinika iiiiha, tinika, parrrraaada 🙂 no ale ty aj mas cca 2-3 tyzdne navrch a to robi dost🙂

stefie
13. jún 2011

ahaaaa, teraz som na to prisla, ze preco mi to neukazuje súravny tyzden 😀 boooze ja som truuuba..tam sa daval presny datum..a ja som namiesto 13 tam supla 19/ako 19tt/...jaaaaj, teraz je to dobre...

niki_lv
14. jún 2011

kočky ale mate krasne tie bruska 🙂 ja som včera s velkymi bolesťami utekala na pohotovosť, doky ma vyšetril že všetko v poriadku, pichol injekciu proti bolesti a to bolo všetko. ani utz že ci je všetko ok, a to som svoje mimi od 10tt nevidela ☹ ale hlavne že si ma tam chcel nechat, este to tak, ved to nemocnicne prostredie dokaze este viac zloty narobit. 😒 Idem teraz ku svojej tak uvidime co bude, bolesti presli tak je dufam vsetko v poriadku 🙂

tinika
14. jún 2011

@stefie no hej ale toto brusko bolo v 15+5 teraz mam vačšie 🙂 hodim foto večer ak nezabudnem 🙂

zuzzkaa
14. jún 2011

ahojte kočky, chcem sa spýtať, som v 20.t a zatiaľ nič necítim - v podstate keby som nemala pár kíl naviac ako keby som nebola ani tehotná :( je to normálne?

lenka1108
14. jún 2011

ahojte baby.idem na poradnu tak drzte palceky 😉

lianka7
14. jún 2011

@lenka1108 Držíme a tešíme sa na nové info 🙂

lianka7
14. jún 2011

@zuzzkaa Neboj sa,nemôžeme sa riadiť tabuľkami-kedy máme cítiť prvé =pohyby,koľko kedy pribrať a pod.Každá sme iná,každá máme iný priebeh tehotenstva,treba byť trpezlivý a uvidíš,že onedlho ťa navštívia poriadne kopančeky...len nestresovať a užívať si 🙂

lianka7
14. jún 2011

@tinika Krásnučké brušinko 😵

dena
14. jún 2011

@stefie ahoj, morfologicky UZV je velmi podrobny, tam je vidiet vsetko. ako su vyvinute organy, ale hlavne tam ti pomeraju cele babatko a robi sa od 20 do 24 tyzdna...teda aspon si myslim ze je to tak 🙂

leniia
14. jún 2011

@maria112 no sak nic ine mi neostava uz len cakat no ja som si robila 3 dni po styku ale nevysiel mi lekarnicka mi povedala ze i tak to je este skoro tak uvidime to musel byt strasne dobry lekar ked ta hned na potrat posielal

dena
14. jún 2011

@sranda pokial viem nerobi to kazdy gynekolog. Ked som bola na 3d v gin-five tam sme sa rozpravali aj o morfologickom a tam mi povedali, ze treba volat o nieco skor, lebo oni maju vela svojich pacientiek a vela im aj telefonuje od inych dr.

dena
14. jún 2011

kocky velmi pekne dakujem...teraz som sa dovolala na kramare, bola tam pefektna sestricka. Ta sa zas cudovala, ze volam skoro a vsetko mi aj vysvetlila. A ked som jej potom vsetkom povedala, ze mam termin na morfo UZV 7.7. k dr. cunderlikovi tak povedala, ze to je najlepsi termin a najlepsi odbornik a co povie on, tak to urcite bude sediet . Vraj na tento UZV je dobre chodit v 21 - 22 t. ze vtedy je uz naozaj vidiet uplne vsetko.
tak este raz vrela vdaka

trinka
14. jún 2011

bre ráno tehulky... 🙂 čo máte dnes v pláne?

eviiinka
14. jún 2011

@lenka1108 držíme 🙂

lianka7
14. jún 2011

@trinka Ahoooj,ja mam zehlenie za sebou-vcera som to absolvovala a dnes mam na plane opravit pisomky a vypratat jednu skrinu 🙂A zajtra konecne kontrola a poradna 😵 a ty?

harper
14. jún 2011

dobre ranko vsetkym. Dnes bude u nas mozno mala oslava - zase som o rok starsia.

eviiinka
14. jún 2011

@zuzzkaa ahojček ... ja som an tom tak isto, keby som nemala bruško ani neviem že som tehotná, no ževraj sa netreba stresovať 🙂 tak ešte si musíme počkať na tie kopančeky 🙂

eviiinka
14. jún 2011

@niki_lv dufam, že si už v poriadku 🙂

lianka7
14. jún 2011

@harper Waaaw,všeeetko najlepšie prajeeeem,hlavne bezproblémové tehulkovanie 🙂

eviiinka
14. jún 2011

@harper tak všetko len to NAJ NAJ NAJ ti prajem 😉

eviiinka
14. jún 2011

@trinka Dobré ránečko 🙂 ja dnes pracovne ako každý deň a potom sa pojdem pozrieť na mojho miláčika ako hrá tenis 🙂

eviiinka
14. jún 2011

@trinka a čo ty ? aké máš plány na dnes ? 🙂