Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 heheh si ma pobavila s tymi geniami....aaale to je inak total jedno ten datum, hlavne nech je vsjo o.k. Aj tak vždy je všetko inak ako človek plánuje. ...ale zasa snívať treba...no už moc filozofujem.
@veronika1417 a čo ty vieš? možno budme mať rovnaké staré bábätká. pár dní plus minus nehrá rolu.
Super nápad s tými fotkami! Dneska som bola po dvoch mesiacoch konečne na sone aj s manželom, bolo to super, našťastie pohlavie nebolo vidno tak som nemusela upozornovat doktora ze nechceme vediet pohlavie. Videli sme hlavičku, nožičky, ručičky aj žaludok a mechurik 🙂 Manzelovi sa to strasne pacilo, Akurát mi vravel doktor ze u mna je nekvalitný obraz, može to byt vrstvou tuku?alebo je to blbosť?lebo ja som mala vzdy dost slaninky na bruchu 😀
ahaaaa, teraz som na to prisla, ze preco mi to neukazuje súravny tyzden 😀 boooze ja som truuuba..tam sa daval presny datum..a ja som namiesto 13 tam supla 19/ako 19tt/...jaaaaj, teraz je to dobre...
kočky ale mate krasne tie bruska 🙂 ja som včera s velkymi bolesťami utekala na pohotovosť, doky ma vyšetril že všetko v poriadku, pichol injekciu proti bolesti a to bolo všetko. ani utz že ci je všetko ok, a to som svoje mimi od 10tt nevidela ☹ ale hlavne že si ma tam chcel nechat, este to tak, ved to nemocnicne prostredie dokaze este viac zloty narobit. 😒 Idem teraz ku svojej tak uvidime co bude, bolesti presli tak je dufam vsetko v poriadku 🙂
ahojte kočky, chcem sa spýtať, som v 20.t a zatiaľ nič necítim - v podstate keby som nemala pár kíl naviac ako keby som nebola ani tehotná :( je to normálne?
ahojte baby.idem na poradnu tak drzte palceky 😉
kocky velmi pekne dakujem...teraz som sa dovolala na kramare, bola tam pefektna sestricka. Ta sa zas cudovala, ze volam skoro a vsetko mi aj vysvetlila. A ked som jej potom vsetkom povedala, ze mam termin na morfo UZV 7.7. k dr. cunderlikovi tak povedala, ze to je najlepsi termin a najlepsi odbornik a co povie on, tak to urcite bude sediet . Vraj na tento UZV je dobre chodit v 21 - 22 t. ze vtedy je uz naozaj vidiet uplne vsetko.
tak este raz vrela vdaka
bre ráno tehulky... 🙂 čo máte dnes v pláne?
dobre ranko vsetkym. Dnes bude u nas mozno mala oslava - zase som o rok starsia.

@maria112 moja kamoska si teraz prezila podobne...strasne veci sme s nou prezivali dva tyzdne, lebo oni sa rok trapili, aj na laparo bola, aj jej manzel na spermiograme, co hladali chybu vsade...a nakoniec je v poho, aj malicke.. ma termin na novy rok presne 😎