Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper iiiha 🙂 no daaaj znie to zaujimavo a konecne nieco nove 😉
@karap tak to je super, že to je malinký, hned mám lepší pocit 🙂 akurat som sa strašne najedla, tak sa cítim ako keby mi malo prasnkuť bruško 🙂 tak to je super, že je aj niekto iný kto spáva na bruchu 😀 ja si tak tiež lahnem, ked ma niečo tlačí, tak sa pomrvím a je dobre, ale este mi bruško nezavadzia, tak si to užijem 😀
@eviiinka podla mna to bolo babatko 🙂 ja som zatial citila len 2x v jeden vecer taky jemnulinky tuk 😵
a ja si obcas lahnem na brucho, ale hned sa prevratim, lebo citim ako tlacim na maternicu... tiez neviem ci mozem, ale radsej tak nelezim, skor tak pol na pol ako keby na boku aj na bruchu s pokrcenou jednou nohou...
@karap aj mne sa tak meni postava 🙂 mam pocit, ze kazdy den je brusko inak velke/male 🙂
babuôky chodíte sa aj kupať niekam ? ja chodím, bruško si poriadne natieram, chvilku ho nechám vonku a potom schovám 🙂 ževraj sa to može, Dr.mi povedal 🙂 len si mám dávať pozor na upal a prehriatie ...
supeeeer, aj aj sa teším s tebou 🙂 dufam, že sa nemýlim a je to naozaj babetko 🙂 ale asi áno lebo nič také som ešte necítila 🙂 jeeeeeeej 😅
Baby a je pravda, ze by sa nemalo spavat ani na chrbte? Vraj vtedy moze mimi tlacit na nejake nervy? ☹ ja som naucena spavat na chrbte a teraz sa snazim na boku a som z toho nervozna ako pes 😠 neviem sa tak vydrichmat 😀
@veronika1417 noo na nervy neviem, ale na cievy a potom slabo prudi krv k malemu. ale to asi vo vyssom stadiu si myslim. ja som drichmala len na lavom boku- tak to aj odporucaju- neviem preco. jak som lahla na pravy maly bol hned hore a kopaaaal! potom uz som nespala vobec. 😝
@eviiinka pri nas blizko nic nie je a po praci sa mi velmi nechce ist v BA niekam... 😉 ale mne staci zahradka, vyzleciem sa do plaviek a je mi fajn 🙂
@veronika1417 ja som to tiez citala v jednej knihe, vraj ked lezis na chrbe, tak sa ti moze pritlacit nejaka cieva... ja spavam hocijako, aj na chrbte aj na bruchu... a ked sa zobudim, ze spim na chrbte, tak sa otocim na bok a neriesim... o chvilu sa ti aj tak nebude dat spat na chrbte, ked ta mimi bude tlacit 😉 a ja si myslim, ze to myslia skor ked uz je babo vacsie... nemyslim, ze teraz by mi mohlo pritlacit nejaku cievu...
@blackrose no tak ja uz radsej zacnem trenovat teraz lebo ked som nevyspata tak som strasne neznesitelnaaa 😠 a ked budem vo vyssom stadiu tehotenstva tak mi zase bude vadit nieco ine 🙂
@marissenka no fajn, tak by som mala mat este nejaku casovu rezervu tak ale uz potrenujem 🙂 ja som v spani otrasna 😉 musim sa dobre vyspat
@veronika1417 😀 😀 tak trenuj, ja uz tiez trenujem 🙂
baby tak sa hanbim 😖 Dnes som mala zdravy obedik-varene cestoviny a dusenu zeleninku z kuracim maskom.K tomu kooopu hlavkoveho salatu.No pred chvilkou som to pokaslala na celej ciare,lebo som dostala chut na sladke.No nie napolitanku,alebo kolacik!Otvorila som si plechovku Salka a vycucala som skoro polovicu 😲
Taka som teraz presladenaaaa 😝 Pazrava bola!
nemas sa za čo hanbiť,sem tam sladke treba aj ja som mala na obed orechove slíže. 😝
@veronika1417, lez tak, ako Ti je pohodne 😉. Mne lekar povedal, ze najlepsie je na boku, ale spim tak, ako sa mi da... 😎
včera večer aj mne miminko otrčalo ritku, stale na lavej strane, tak som dala aj mojmu drahemu ruku na bruško, nech vyskuša, na lavej strane taka tvrda hrčka a na pravej strane mäkko 😉 potom dostal par takych "riadnych" kopnčekov až mu obočie dvihalo, že aka sila 😀 a potom som sa sladko s drahym uložila do postele, na lavy bok a ten maly čertik tak vystrajal,že prestal až keď som si lahla na druhy bok 😀
@dominika_sk juuuj to musi byt uzasne toto prezivat 🙂 uz sa tesim 🙂
@dominika_sk aj ja chceeeeem už taikéto silné kopančeky 🙂 akurat sme dnes z babami zhodnotili ze uz som asi aj ja konecne citila nejaký pohyb 🙂 ale na take ako máš ty si ešte počkam 🙂 jeeeeej 😀

@blackrose no ved, doteraz nevadilo ale teraz uz som citila ze mi tlaci na brucho. Vymyslime nieco ine co uz 😀