icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenka1108
20. mar 2011

ozaj baby.chcela som sa opytat ... mam biely vytok.taky mliecny. normalne som sa zlakla ze krvacam co sa mi zdalo ze som mokra...je to ok?

micicka
20. mar 2011

@vierka0 dopriala by som ti také zbláznenie sa. mne doki vôbec nebral krv na HCG, len urobil sono - bublina mala 11mm a teraz ďalšia kontrola v piatok, takže až potom budem mať info, či je všetko ok. už aby to bolo. ale držkám ti a tak palce, zázraky sa tiež dejú.

micicka
20. mar 2011

@lenka1108 to máš aké suprovné, že doma niečo robíš. to sa mi fakt páči. budem si musieť asi aj ja niečo vymyslieť, ak budem doma celé tehu, tak budem mať asi veeeeľa času 😉

micicka
20. mar 2011

@lenka1108 k tomu výtoku, myslím, že v tehu je nejaký výtok, teraz neviem či mliečny ale zdá sa mi že hej.

micicka
20. mar 2011

@lenka1108 toto som našla na nete:

Vaginálny výtok

Vaginálny výtok patrí medzi ďalšie príznaky tehotenstva. Pokiaľ má žena vaginálny výtok a nijakým spôsobom ju neobmedzuje to znamená, že ju nepáli alebo nesvrbí, môžeme považovať výtok za ďalší z príznakov gravidity. V prípade, že výtok páli a svrbí môže sa jednať o príznaky pohlavnej choroby alebo infekcie. V tomto prípade je nutnú okamžite vyhľadať lekára.

lenka1108
20. mar 2011

@micicka jeej dakujem ti.tak je to v poriadku...uffff bezim do chladnicky na tortu.uz stuhla.mnaaaammmm

micicka
20. mar 2011

@lenka1108 asi by som si aj ja dala takú tortu. potom mi len brucho rastie a ja si naivne myslím, že z tehu 😀

micicka
20. mar 2011

dobrú noc kočky.
@lenka1108 - ďakujem za pokec

vierka0
21. mar 2011

@micicka tak to mas dobre..mne dnes pozrel a bublina nikde, len vysoka sliznica, vysadzame duphaston a uvidime co sa bude diat 😒

karap
21. mar 2011

@vierka0 uf,bublinka zmizla?To nevesti nic dobre.no mozno sa len schovala.Uvidis,ako to bude pokracovat,ked vysadiz Duphaston.Drzim palce

vierka0
21. mar 2011

@karap no ved tak..pytal sa ma, ci este nechame duphaston, alebo idem na cistenie..tak som mu vravela, ze radsej by som, keby to menstruaciou odislo, ak teda to moje tehotenstvo uz nie je aktualne..takze duphaston vravel, ze mam vysadit a ked nepride ms, tak budem musiet ist na to cistenie..vyzera to na mikropotrat..

lenka1108
21. mar 2011

@vierka0 to mi je strasne luto.... ☹ ☹ ☹

veronkaj
21. mar 2011

@vierka0 to mi je ľúto a tak som ešte písala, že nech všetky čo nám vychádza november tu aj ostaneme, ale viem pochopiť, ja som takto tiež odišla naposledy z májoviek 2011 držím palce nech všetko dopadne dobre a čoskoro nosíš pod srdiečkom vytúžené dieťatko.

inak ako si mám vyrátať týžeň ja ked som mala mať menzes nedostala som 5 dní potom bolo krvácanie 5dní a v ten posledný deň som našla // a o dva dni som mala hcg v krvi 159 ??
a špiním stále ale už menej

boresko
21. mar 2011

Ahojt baby, pridavam sa k Vam novembrovym 🙂 a drzim nam vsetkym palce 🙂

pimpa
21. mar 2011

ahojte, zrejme sa k vam pridavam, v piatok mi vysli v teste // a mam vsetky symptomy...v piatok som uz objednana k lekarke. Mozete mi prosim povedat, co ma caka na prvej prehliadke?dik 🙂

sonicka07
21. mar 2011

dnes mi je od rana zle,aj ked nevraciam. to som mala aj minule,ze mi nechutilo a vadili mi smrady. uz nemozem od dnes otvorit chladnicku...a mam strasnu chut na taco chipsy. to su hranolky s mletym hovadzim masom. to milujeeeem.

dadka_11
21. mar 2011

@boresko
@pimpa ahojte, tak vas tu pekne vitame 🙂

dadka_11
21. mar 2011

@dominika_sk no ahoj, ako bolo u dr.???
a ako nevolnosti? ja som tu dlho nebola, lebo nic ine nerobim len mam hlavu v kybli.. stale to mam a cele dni.. je to strasny pocit.. a pri prvom som nic nemala :((((
keby som vedela co je na to dobre, tak si to hned dam ,aby som aspon na ulicu isla von.. ved takto nemôzem ani z postele vstat.

dadka_11
21. mar 2011

@sonicka07 ale aspon ma na nieco chut. 🙂 no ja na nic... a to pri prvom mi nic nebolo a ani mi nic nevadilo.
tak sa tesim s tebou 🙂

karap
21. mar 2011

Ahojte.Baby mne je dnes straaasne.Syn je chory a ja som to od neho dostala.Hrozne ma boli hrdlo,stipe nos,soplim,chrchlem,no hnus...Mozem si nasadit calciovy sirup?Nechce sa mi utekat k obvodnemu so soplom,no zase na druhej strane,nerada by som ublizila nejako dietatku 😢
Som cela vystrasena,ze nemam tehu priznaky,predstavujem si tie najhorsie scenare a este toto k tomu. ☹ ☹

adikad
21. mar 2011

@karap Ahoj ja som na tom podobne, boli ma hrdlo, tak kloktam, soplim ako male decko, trasie ma zima a tiez ziadne priznaky. Sice ma dnes par x natiahlo, ale neviem ci to nie nahodou z toho hrdla. Zajtra idem na krv a v stredu s vysledkom k dr.

karap
21. mar 2011

@adikad A ako dlho si tehu?Ja podla p.m.zacinam 7tt,no podla velkosti plodu je to menej cca tyzden.Tak vlastne neviem...A zrovna som trochu vyssie citala,ze mliecny vytok je tiez priznak tehotenstva.No a ten ma ,,obstastnuje,,uz vyse tyzdna.No nesvrbi,ani nepali,tak je to hadam ok.

adikad
21. mar 2011

@karap Ja som dnes 5tt+3, ano bezfarebny vytok je normalny. Kedy ides ty k dr.?

karap
21. mar 2011

@adikad buduci tyzden v utorok.Uz nech to je.A to ma lekar chcel objednat skor.Ze uz tento tyzden.No ja sprosta som mu povedala,ze to ma cas,ved sa nikam neponahlame.Dokonca som mu navrhovala,ze pridem az za mesiac 🙂 No to by ma dotial asi porazilo 😖
Nastastie s tym nesuhlasil,ze aby som potom stihla vsetky poradne a ze aj odbery sa uz budu musiet urobit.
Teraz ked som tehotna,strasne sa mi vlecie cas.Najradsej by som uz rodila 🙂

adikad
21. mar 2011

@karap Ja sa uz nemozem dockat stredy, ale bojim sa jak fras 😀 . Preco ti ukazuje len 5.-ty tyzden thu? Ja by som tam najradsej chodila kazdy tyzden, aby som vedela,ze je vsetko o.k.

karap
21. mar 2011

@adikad neviem preco mi ukazuje len 5tt.Ked som si zadavala termin porodu,tak na niektorych strankach chcu len prvy den menzesu.No a na niektorych aj dlzku cyklu.Takze mi to vychadza vsade inak.Mam na vyber:t.p. 13.11,17.11 a dokonca aj 25.11
Preto sa uz neviem dockat prehliadky,nech konecne viem presny termin.

micicka
21. mar 2011

ahoj kočky,
nové parťáčky @boresko, @pimpa vítam v tejto téme, nech nás je stále viac
@adikad a @karap ja tiež nemám žiadne príznaky a tiež sa toho bojím, ja mám kontrolu až v piatok 😒
choroba hnusná na jar vás veru mohla obísť, na hrdlo, tak ako hovorí adikad kloktať slanou vodou, nádchu asi pretrpieť alebo homeopatika - mne zaberú za 3 dni, ale niektorý dr. neodporúčajú ani homeopatiká, aj keď sa nezistili žiadne nepriaznivé účinky

mysti
21. mar 2011

Ahojte baby, popisali ste toho strasne vela, od kedy som tu bola naposledy, tak aj ja vitam vsetky nove novembrovky. Ako sa dnes mate? ja sa mam super, zacal sa nam 7.tyzden, zatial je vsetko v poriadku, v stredu idem na krv na prve vysetrenia 🙂 Hadam bude vsetko tak ako ma byt 😵

dominika_sk
21. mar 2011

@dadka_11 ahoj, no aj mne to už začina,ale baby tu pišu že treba isť ku dr, že ti na to niečo predpiše 😉 ja mam fotku z prveho utz, mame 6tt+3 a už nam vidno aj srdiečko 🙂 tak dneska pekny deń 🙂 a inak ako, nič ťa nebolieva, žiadne ine priznaky?

adikad
21. mar 2011

@dominika_sk Gratulujééém k srdiecku 🙂