icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
16. jún 2011

@lianka7 ja som minuly rok zmenila dr. a ten nestracal nadej, to len v CAR nahanali asi peniazky 😉 ale moj dr. sa snazil a do posledneho cyklu mi robil folikulometriu a "planoval" podla toho styk a nakoniec sa zadarilo 😵
taketo zazraky su uzasne! 🙂

lianka7
16. jún 2011

@blackrose Je to úžasné 🙂 Mne včera môj dr.tak pekne povedal,že: váš poklad chcel ku vám zrejme veľmi prísť,on si úlohu splnil,teraz je už zodpovednosť na vás /riešili sme,čo s marodkou/ Skoro ma rozplakal 😅

blackrose
16. jún 2011

@lianka7 pekne to povedal... hej, pri takomto zazraku sa citime byt zodpovednejsie za to mimco v brusku 😵

trinka
16. jún 2011

@dominika_sk @eviiinka sa len vytešujte kočky, počkajte ked vám okolo 30 tt male niečo sprajcne a nebudete vediet ci rodite alebo čo...

@adikad supis, my smechceli zase chlapceka bude to asi baba Jaga... takže si to asi moc nevyberieš... 😉

tina233
16. jún 2011

@sranda no tak to ti blahozelam...ano viem ze si bola na amnio,ake to je...bolelo ta to?...no ja to este zvazujem...a blahozelam k druhej babe...ocino si zvykne...

luci66
16. jún 2011

@eviiinka Ja zatial nie, kupaliska odmietam a tie nase vodne nadrze....no neviem, radsej vydrzim do augusta k moru alebo si budem len nohy mocit. Bojim sa infekcii, bola som pred tehu na ne nachylna. Vy sa nebojite infekcii z kupalist a jazier?Zevraj su sinice z jazier nebezpecne.

luci66
16. jún 2011

@dominika_sk Jeej to je super a ty budes mat 1.babeno a taketo silne kopanceky citis? Ticho zavidim 🙂. Inak citis ich aj bez toho, aby si si polozila ruku na brusko? Ja niecom citim, ale nevie to zatial presne identifikovat, creva to nie su, ale zatial ani kopanceky nie.

blackrose
16. jún 2011

@luci66 ja som sa jazeram vyhybala aj pred tehu 😅 a radsej sa nikde nebudem ani chodit kupat, lebo aj verejne kupaliska nie su zrovna bezpecne... vela ludi v bazene, nejake dieta moze do teba lahko kopnut... 😒

blackrose
16. jún 2011

@luci66 ja tiez citim len take ako keby vlnenie a obcas (hlavne vecer) take vypucenie zadocku alebo chrbatiku... ale uz som 2x citila aj kopnutie, ale len na ruke... len vcera som citila silne kopnutie zrovna ked ma manzel drzal na brusku 😵 inak zatial necitim...

veronika1417
16. jún 2011

@blackrose no kraaasne 🙂 uz sa asi aj ja mozem trosicku pochvalit aj ked malilinko 🙂 vcera po sprche som aj ja nieco citila, na lavej strane dole sa mi akokeby vydul taky maly kopcek ale hned to zmizlo potom niekolko sekund nic a potom zase ale len slabulinko a zase chvilu nic potom este raz 🙂 drahy vraj nic necitil ale potom uz som ani ja nic necitila 😒 tak asi mi dal len vediet, neboj maminka som tu a to mi ma na teraz stacit ale potesilo ma to 🙂 dnes vecer budem este calat a skusat ved uvidime.

lianka7
16. jún 2011

@veronika1417 Jeej,to muselo byt mile 🙂
@luci66 Ja tiez neabsolvujem toto leto ziadne termalne kupalisko ani jazero-tam sa ani kupat nechodim...a ku moru toto leto nejdeme,takze ostava mi len sprcha a vana 🙂

blackrose
16. jún 2011

@veronika1417 neboj, to bude cim dalej tym viac 🙂 mne sa tiez takto vytrca len par dni ale mam pocit, ze viac a viac 🙂 a vzdy az tak na vecer, ked pridem domov po praci a az do vecera 🙂 najlepsie to citim ked lezim

dominika_sk
16. jún 2011

uff, dneska štvrtok, už sa mi to krati, do pondelka 😕 na jednej strane sa tak tešim, že možno už budeme vidieť tie vajka 😀 , ale keby tam aj vajka neboli...začinam mať strašny strach, či je babatko zdrave...toto by mal byť ten morf. utz, bojim sa, či ma zdrave srdiečko, či ma mozog vyvinuty tak ako ma byť a či je proste všetko ok.na niektore veci som taky flegmatik a zase na niečo som taky stresak 😢 sama sebe tymto stresom robim zle ☹

blackrose
16. jún 2011

@dominika_sk nestresuj, ako sama vravis, nerobis si tym ani sebe ani babatko dobre...
a preco ides na morfologicky uzv?? ta dr. poslal ci sama chces?

veronika1417
16. jún 2011

@lianka7 juuj Lianka prave som si precitala co mi za vcera uslo ☹ som nevedela co vsetko mate za sebou ale o to viac Ti drzim palceky silno silno silno... netrepkaj sa do ziadnej prace uzi si cas, ze sa mozes venovat len sama sebe a malinkemu zazraku 🙂 ja som tiez uz dlho doma ale nelutujem. Dala som vypoved v praci po piatich rokoch a o 4 mesiace som otehotnela 🙂 a to sme sa predtym snazili tri roky a nic. Teraz nemam narok ani len na metrsku iba na rodicovsky co je dost brutal ☹ tak ale potrapime sa nejako. Nevymenila by som tento stav za nic na svete 🙂 ozaj tripl mam vsetko vporiadku dnes som mala tu poradnu, dakujem ze si na mna myslela 🙂 urcite zavazilo 😉 vcerajsi vecer bol peknucky len draheho trapilo, ze on nic necitil tak ale vysvetlovala som mu ze najprv je to slabucke a sama som si neni ista ... aj ked myslim ze uz to bolo 🙂

veronika1417
16. jún 2011

@blackrose no ja som si vtedy tiez akurat lahla a aj som potom skusila parkrat vstat a znova si lahnut ci este nezacitim ale uz sa nevypucal 🙂 tak ale nevadi pockam na vecer hadam aspon jedenkrat ma potesi 🙂

dominika_sk
16. jún 2011

@blackrose ja si myslim, že je to ten morfologicky.to sa nerobi automaticky?

luci66
16. jún 2011

@stefie aj ja by som brala chlapceka 😀

luci66
16. jún 2011

@adikad Wooow strasne krasne fotecky, supeeer 🙂

luci66
16. jún 2011

@anicka87 Aka voda? mne Dr. este o teste na cukrovku nehovoril nic, kedy sa to asi robi?

luci66
16. jún 2011

@lenka1108 Neplatim a asi uz je neskoro aj 🙂, ale myslim si,ze mi to celkom pekne vyjde aj bez toho, lebo zamestnavatel za mna odvadza velke odvody a hruba mzda tiez neni zla. Inak ake je maximum co mozem dostat?Viete ako sa to priblizne pocita?

blackrose
16. jún 2011

@veronika1417 takze tiez ste sa snazili dlho ☹ mozno ti prave ta praca pomohla k otehotneniu, ako vravis, treba sa tesit so svojho stavu 🙂
ja sa teraz tesim kazdy den na vecer, ze budem zase babatko citit 🙂 mame to taku spolocnu chvilku pre seba 😵
@dominika_sk nie, to sa nerobi automaticky, to sa robi na specializovanom pracovisku...

anicka87
16. jún 2011

@lenka1108 ano ja si to platim a vychadza mi maximum, znama mi to poradila a ani som pomaly nevedela co si davam ale vidim ze sa oplatilo. Teraz som na PN a tu mam vdaka tomu tiez dost vysoku, takze dobre som spravila

blackrose
16. jún 2011

@luci66 ja mam v tom pocitani materskej riadny bordel... ale mam pocit, ze nejake maximum sa pohybuje okolo 700 eur...

blackrose
16. jún 2011

@anicka87 lenze kedze si PN, tak sa ti automaticky znizuje materska, lebo sa tam odratavaju tie dni, ked si bola PN (lebo v tom obdobi sa neplati poistne, aj ked neviem ako je to s dobrovolnym)...

anicka87
16. jún 2011

@dominika_sk jeej tak chlapciatko chcete? mne na NT sone povedala ze tam nieco vidi a vypada to na chlapceka tak este 2 tyzdne a dozvieme sa ci to je pravda. To morfo je to geneticke, ze? Tam idem aj so snubencom, vraj trva az hodku ale aspon nam ho da na USB.

lianka7
16. jún 2011

@veronika1417 No to je supeeeeeer,gratulujeeeem a za seba dakujem,vidis mame za tym a mozeme si o to s vacsou radostou uzivat tehulkovanie-domaaaa 🙂 Mne praca velmi chyba a este ked mi chodia denne sms od ziaciek,aby som prisla do skoly 😢 Ale musim povedat,ze byt doma ma svoju vyhodu,viac si to tehulkovanie uzivam,rozpravam sa s Patkom,citam knihy,pijem cajiky.. 🙂 Nestresujem sa so ziakmi,takze som rada.
Financne to bude ozaj tazke,ale nejako to zvladneme,musime.Ako pozeram,uz pomaly neexistuje par,ktory by lahko splodil dietatko-preto clanky typu-"baby,poradte-vsak nie som tehotna?" mi dvihaju zbytocne adrenalin 😠

dominika_sk
16. jún 2011

@blackrose tak ja potom neviem, prečo ma poslala inde, ako v 13tt na NT screening a prečo mi tento utz nerobi ona ☹

anicka87
16. jún 2011

@luci66 vraj az niekedy okolo 24tt

adikad
16. jún 2011

@lianka7 neviem ci 4D mi spravi v nemocnici. Na dalsi 4D idem 12.7. a posledny potom zase o mesiac. Ten dr. to robi na 3x.