icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

anicka87
16. jún 2011

@meminka a velkosti si trafila? s tym mam teraz problem, predtym to bolo xs ale teraz nemam paru... su volnejsie_?

meminka
16. jún 2011

ja som vysoká a chudučká, tak som objednávala to najmenšie číslo. Zatiaľ sú mi dobré, len sa trošku bojím, aby mi neboli krátke keď budem mať väčšie bruško. Ale ak máš takú primeranú výšku, nemal by to byť problém. Ja mám až 180 cm...inak je to veľkosť S, tam je aj taká tabuľka + nákres, koľko má cm na výšku na šírku a tak...

drobcek801
16. jún 2011

@anicka87 no aj ja by som rada,ale neviem,aka je kvalita a ci velkosti sedia 😉
@meminka je tak som rada,ze skusenost,aka je kvalita,cena je velmi prijatelna,tak preto,velkostne ti sadli?

drobcek801
16. jún 2011

@meminka mne sa pacia tie city,s tym lemom dole,nemas nahodou,obsahuju elastan,podaju sa potom na brusko? a aj farby su pekne 😉 tak asi skusim objednat,ja ma tak 174,ale slaninu,tak preto sa pytam,ci sa podaju,alebo radsej objednat väcsie 🙂

meminka
16. jún 2011

@drobcek801 ja mám presne tieto s tým lemom, tie sú fakt pekné. Naozaj sú elastické, ale nie až tak veľmi ako niektoré lacné tričká z "číňanov", ono je to trošku riziko objednávať cez net, ale cena je fakt super. Ja mám čierne a také fialkové. Ako som už spomínala veľkosť sadla, akurát že ja som vysoká, mám 180 cm, tak sa bojím aby mi s rastúcim bruškom neostalo krátke. No uvidíme...

drobcek801
16. jún 2011

@meminka dakujem,dakujem
idem objednat 🙂

veronika1417
16. jún 2011

@drobcek801 tieto sa mi pacia viac 😉 ked som tuto stranku videla chcela som vsetkooo 🙂 ale je tam dost vysoka cena 😖 ale su to origos pre tehulky aj strihovo tak sa mi to paci a obrazky a texty su neskutocneee 😀

meminka
16. jún 2011

@drobcek801 držím palce, aby sadlo...daj potom vedieť. A daj vedieť, aké si si objednala, s akým nápisom.

veronika1417
16. jún 2011

@drobcek801 jaaaj a to bodynko "lubim tatinka" no hotova som 😀

drobcek801
16. jún 2011

@meminka no moje farby su zelena a tyrkysova,takze vyhrali a napis asi made in slovakia a tu rastie nase srdiecko,al este uvazujem aj o tych z mamimo,hoci su drahsie,ale tiez maju super napisy...no neviem sa rozhodnut teraz 😕 objednat aj aj uz by bolo vela aj financne 😀 dilema 😀

drobcek801
16. jún 2011

@veronika1417 no mne sa paciaj aj aj,tak nastal problem,su fak super,ale nerada kupujem naslepo...no raz risknut treba 😀 snad to dobre dopadne 😉

meminka
16. jún 2011

@drobcek801 pekné farby si si vybrala...ja mám čierne s nápisom "tu rastie naše srdiečko" a fialkové s nápisom "psst, spím! 🙂

anicka87
16. jún 2011

@meminka a velkosti si ake dala?

meminka
16. jún 2011

@anicka87 no ja som si dala S-ko, to je pri tom city myslím najmenšie. Hore na tej stránke si klikni na "tabuľka veľkostí" a tam je to v cm a pod tým je aj ten nákres.

veronika1417
16. jún 2011

@meminka a ktory typ tricka si so objednala City 150 alebo Pure 150??? Podla obrazku sa mi zda ze to city je pre tehu ci nie? Je tam dole take nazbierane

meminka
16. jún 2011

@veronika1417 ja som si objednala to city, je tam naspodu ten lem ako vravíš, a má podľa mňa aj krajší strih...

anicka87
16. jún 2011

@meminka objednane :D

drobcek801
16. jún 2011

objednane 😀

veronika1417
16. jún 2011

@meminka ja uz mam tiez tri v kosiku 🙂 len nevies da sa tam pozriet tie otiene farieb? Bojim sa co napriklad myslia smaragdovozelenou ... 😀

veronika1417
16. jún 2011

@veronika1417 aha uz viem 😀 dikes 😀

meminka
16. jún 2011

@veronika1417
@drobcek801
@anicka87
no dievčatá vy ste ale šikulky...ako rýchlo sa človek dokáže namotať na niečo také, však? 🙂

veronika1417
16. jún 2011

@meminka cista mania toto 😀

stellamiapiccola
16. jún 2011

ahoj kočky , tak dnes som bola u lekára a bude to asi dievčatko pipíka lekár nevidel a mame 327g 19-20 cm 🙂
všetko je ok sa tešiiiiiiiiiim .

anicka87
16. jún 2011

@veronika1417 a ty si si aku velkost dala? vidim ze mame podobne postavy 😉

veronika1417
16. jún 2011

@anicka87 ja som si dala az XL 🙂 neviem si predstavit ako budem vyzerat v tom najvacsom teple 😉 teraz ked mam take obtiahnute tricka tak tie mam L a mam ich pekne cez brusko tak vychadzam z toho, ked si pozerala foto tak to biele co mam na sebe je L a je mi vlastne akurat 🙂 rada ho nosim lebo v nom je brusko pekne vdiet a myslim, ze mi este vydrzi lebo je uplne jemnucke a prisposobuje sa mi na postavu. Ty si si dala aku velkost? Idem teda pre istotu premerat to triko lebo s ateraz bojim aby mái velke neboli 😒 ale este som to nepotvrdila tak to mozem lahko zmenit 🙂

veronika1417
16. jún 2011

@anicka87 inak mrkla som rozdiel medzi L a XL a na dlzku 5cm a na sirku 2cm to sa lahko strati 😀 ci radsej?

anicka87
16. jún 2011

@veronika1417 ja som si dala L, pretoze este taraz nosim niektore veci XS

veronika1417
16. jún 2011

@anicka87 ja mam tiez bezne veci o dost mensie len neviem ako budeme rast 🙂 a to biele triko mi sedi perfektne, bola som prekvapena ze je to L ale mam pocit, ze cez prsia by som mensie ani neobliekla uz toto mi je tesnejsie a kde mensie ciselko. To moje ma cez prsia len 40 a to v ponuke 55 tak ked sa mi aj zvacsia mala by som to obliect 😀 nechcem byt v tom narvana aj ked uzunke tricka na bruskach vyzeraju super 😉

kiristinka1
16. jún 2011

Ahojte baby,uz dlhsie citam tuto diskusiu,ale este som neprispela.kedze mi vysiel zly aj prvotrimestrovy skrining,aj triple test.a dnes mi volali vysledky z amniocentezy a cakame zdraveho chlapceka 🙂..dufam,ze ma sem prijmete 🙂