Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 veru a mne sa zda, ze je este skoro na to, ze uz teraz nevladzeme ani na prve pomaly vyst 🙂 poradte baby co ste uz rodili je normlane aby sme v 18tt mali uz s tym probkem??? ci len mame zlu kondicku??? 😅
@micicka cauko a dobre ranko 🙂 ja som si kupila cez bazar uz po jednom dietatku od jednej maminy, co uz porodila. Zda sa mi to totiz dost drahe 😕 a ona mi to predala za polovicu. Ked mi to prislo dala mi k tomu komplet original balenie a aj doklad o kupe takze to vyzera seriozne. Podla mna na to, ze to vyuzijeme len taku kratku dobu staci uz aj raz pouzite 😉
@veronika1417 ahoj 🙂 aj ja si myslím, že stačí už aj raz použité. Je to fakt dosť drahé, ale veru teraz by sa mi to šiklo, aby som bola kľudnejšia.
Tuto z koníka si kúpila, či cez iný bazár? Idem popozerať, či je niečo v ponuke, ale zdá sa mi, že som ich veľa nenašla a že niektoré stáli viac ako nové na nete 😨
@lianka7 Ahojcek, nepomoze Ti trosku si zacvicit? su take specialne cviky, ktore Ti trochu ulavia, mrkni na nete ja tiez cvicievam par cvikov len tak cez den. Viem, ze na krize a aj na klby su take ktore uvolnia ten tlak a ulavia. Mas asi uzku panvu ked Ta to uz teraz tak trapi ☹
@micicka ja som ho kupila na mimibazare www.mimibazar.sk ale neviem ci tam este nieco je ☹ v kazdom pripade si to poporovnavaj lebo ludia su schopny zarabat este aj na tomto. Je vela takych stranok a vidis tu som to este ani nepozerala 😉
@veronika1417 Skusim nieco pohladat,este som neskusala...ale teraz,kym ma neboli,idem skusit-hadam pomoze.
@micicka ja som v Holandsku kupila za 30€
@lianka7 praveze najlpsie pomaha ked Ta to prave boli, mna bolieval kedsi velmi chrbat ☹ chodila som po doktoroch, rehabilitaciach, same lieky a nic nezaberalo ☹ pomohlo len obycajne cvicenie 🙂 a myslim, ze aj v tomto nam pomoze trochu odlahcit krize a ponatahovat. To odlahcenie prinasa tu ulavu 😉
@veronika1417 Fuuuha,no pokusim sa...cokolvek,nech len pomoze 🙂
Baby je dobre stavit pri kupe vajicka na znacku Chicco alebo Baby design,... alebo poznate taku, ktora je najlepsia a najbezpecnejsia? Poradte ja s tym nemam ziadne skusenosti a chcem to tu objednat cez bazar. Dakujem
@dena My mame vybrateho Paťka 🙂 A tiez mas aj bolesti v krizoch?Lebo mne sa tym padom aj zle sedi-ale dnes je to lepsie!
@veronika1417 Ja tiez nemam skusenosti,citam len nejake recenzie a podla toho sa orientujem 😉
@lianka7 inak mna bolievali krize tiez ale v 17tt a preslo to asi po tyzdni a bolela ma aj kostrc ☹ je to neprijemne ani sadnut ani lahnut,... vykrutena ako paragraf. Mne pomohlo len cvicenie a nemusela som do seba pchat chemiu co ue teraz pre nas asi najdolezitejsie. ked ma to bolelo moc tak som jednoducho ostala lezat a ten najhorsi prvy den som prelezala a oddychovala ine sa ani nedalo ☹ ja mam dost siroku panvu tak hadam nebudem mat s tymto problemy uz ked som nespokojna cely zivot za nu 😉
@veronika1417 my ked sme kupovali sedacku, tak sme na nete pozreli ako vysli v testoch a podla toho sme sa riadili... inak vajicko ked sme kupovali velmi na vyber sme nemali, lebo sme chceli, take, aby sa dalo prikliknut aj na korbu kocika.
@veronika1417 Ja tiez v ziadnom priprade nechcem pchat do seba nejake lieky od bolesti,vydrzim to-ved porod bude 100krat bolestivejsi 😉 No nech uz som v 18.tt-este dva dni 🙂 No co,male si robi priestor na gymnastiku,musim vydrzat 😀
@dena a aka znacka bola na tom najlepsie? Chcela by som konkretne vediet lebo je toho vela ☹
@lianka7 no toto bol asi najlepsi tyzden 🙂 este aj kopanceky zacinaju 😉
@veronika1417 s vajicok vychadza najlepsie romer 🙂
@dena vazne? ja automaticky pozeram len tie notoricky zname Chicco, peg perego,... nechce sa mi studovat recenzie aj tak je kazda ina a mam to stihnut vybrat do par hodin lebo dnes to chce drahy vybavit tak mam mierny casovy stres. Dikes
@veronika1417 🙂 keby si ma videla...Ja mam taku postavu ,,venuse,, Velky zadol,boky jak panamsky prieplav,stehna ,,si obkracujem,,No nic moc 😒
No mam takuto ostavu uz od puberty,tak by som si uz aj zvyknut mohla,ze?
@dena si zlata dakujem, to s tymi skodlivymi latkami mi velmi pomoze 🙂 takze tie veru nie!
@veronika1417 No ja sa osobne priznavam,ze mam asi zlu kondicku. Predtym som chodila aspon na aerobic, ale ako som sa vydala a k tomu aj sedava robota tak som zlenivela...ale dufam,ze sa to trosku upravi. Budeme sa chodit castejsie prechadzat a trochu aj plavanie. Inak mozeme sa bicyklovat baby?
@dena Mame podobny problem.Dievcatko mame skoro jasne Nela alebo Sabina, ale chlapec...muz chce Patrika, co sa mne nepaci,ale pri najhorsom ustupim, mne sa paci Tomas, Filip, Oliver, ale som mu slubila,ze ked to bude chlapec,ze nech si vyberie meno on - to bola moja osudova chyba,ze som mu to v slabej chvilke davno slubila 🙂

Kočky,mne sa tento týždeň ale extrémne rozťahuje maternica-včera som bola otrasné bolesti krížov a podbruška...k tomu sa pridali aj bedrové kĺby 😒 dúfam,že dnes mi bude lepšie,lebo si neviem nájsť ani polohu na sedenie 😒
@micicka Ja som si to odkúpila od jednej baby,ktorá mala dva monitory-jeden si kúpila a jeden dostala na narodky.Predala mi to podstatne lacnejšie.Ale keď si to das do googla,vyhodí ti všetko,kde sa to predáva.
@karap Moja,šetri sa!!!