icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
17. jún 2011

@luci66 ze v slabej chvilke... 😅 😉 ved ty v porodnici zahlasis meno, tak nemaj boja...

luci66
17. jún 2011

@veronika1417 To by aj mna zaujimalo, ale chcela by som kupit tiez cez bazar a najlepsie aj s kocikom - nejaku 3kombinaciu...uvidime, cakam na urcenie pohlavia a potom zacnem s vyberanim kocika...juuuj jak sa tesim 🙂

dena
17. jún 2011

@lianka7 ano na to magnezium som zabudla, aj mne ho dala dr. a myslim ze to pomaha
@luci66 dakujem 🙂

luci66
17. jún 2011

@veronika1417 A vy uz pozerate vajicka atd...? ja si stale nejako davam nacas a chcem zacat s nakupovanim az po morfo utz co je 12.7, som nejako moc poverciva tusim...

dena
17. jún 2011

@luci66 u nas bude dievcatko Hanna, ale ten chlapec veru neviem , neviem...Moj zas chcel aby sa volal po nom, Milan, ale to sa donho pustila skoro cela jeho rodina, ze nie, tak s tazkym srdcom ustupil, ale povedal ze to musi byt Patrik. Tak uvidime pri akom mene skoncime 🙂

luci66
17. jún 2011

@lenica81 Veru, to bude este slabsia chvilka 😀 Boze baby,mne sa nad tym porodom este ani nechce rozmyslat...Moj drahy ma ukludnuje, ze mam siroku panvu ( neviem ci ma v ociach rontgen),ze to pojde samo...sak chlapi, akoze zadok mam jak prava zena tak uvidime, ci to s tym suvisi...Dnes sa ma aj sef pytal (cakaju babo v septembri),ze kolko chcem byt na materskej a predstavte si normalne mi povedal,ze aby som si to uzila co najdlhsie atd...akoze normalne ludske vlastnosti ma 🙂

luci66
17. jún 2011

@dena To je krasne meno Hana, ale mame v blizkej rodine 2 Hanky takze to sme museli vylucit

veronika1417
17. jún 2011

@luci66 vies co? mna to ani nenapadlo ale to drahy chce mat vsetko uz na poriadku 😀 neviem co to tak nahli ved este len zaciname 5 mesiac. Ozaj uz neviem kto to presne riesil / myslim ze Linaka / kedy a ako zacinaju normlane kalendarne mesiace tak sem supnem jednu tabulku lebo sa mi paci, ze nerata lunarne ale prave tie kalendarne. Mali to to baby vo fotoblogoch kde odratavali mesiaciky🙂

veronika1417
17. jún 2011

@luci66 to preto, ze je rozciteny a vidi co ma doma 😀 inak by Ta nahanal 🙂 ale je super pre Teba, ze je teraz taky chapavi 😉

lianka7
17. jún 2011

@luci66
@dena Diky za rady...ked bude zase zle,vyskusam...
Ja tiez pozeram 3-kombinacie,na konkretne znacky vajicok som sa nezamerala...ale tiez mam s tym nejako cas 🙂

luci66
17. jún 2011

@veronika1417 Super tabulka, diky a ja stale hovorim,ze koncim 4.mesiac 🙂. Mozem hrdo oznamit,ze som v 5.mesiaci, ved zajtra zacinam "uz" 19.tt,jupiiii. baby ja sa uz tesiiim na babaenko, len to nechcem zakriknut.

lianka7
17. jún 2011

@veronika1417 Ano,ao ja som v tom mala chaos a tato tabulecka je supeeer 😵

veronika1417
17. jún 2011

@luci66 lianka7@ som rada baby, ze pomohlo 🙂ja som sa jej tiez hned potesila lebo niky neviem co mam povedat ked sa ma niekto pyta 😉 a to je super, ze piaty aj ja sa vytesujem 😉 ja az od soboty sice

dena
17. jún 2011

@lianka7 my tiez chceme trojkombinaciu, kocik zacneme riesit august - september, lebo ten co sme si vyhliadli, tak nam povedali ze dodacia lehota moze byt az 2 mesiace.

lenica81
17. jún 2011

@veronika1417 diky za tabulecku... som sice tehu 2x, ale v tomto mam misung... 😀
@lianka7 na krize vyborne pomaha obycajne vypulenie chrbta ako macka... ale spat ziadne prehybanie, to si viac pritazis a aj take to vykrucanie, ked lezis na chrbte a koleno pravej nohy cez lavu a hlavu na druhu stranu, pisem jak hotentot, ale hadam pochopis... 😅

luci66
17. jún 2011

@dena a aky tip kocika mate vyhliadnuty, ked sa mozem spytat?

dena
17. jún 2011

@luci66 zatial vedie stvorkolesova teutonia 🙂

veronika1417
17. jún 2011

@lenica81 presne toto cvicim aj ja a velmi to pomaha celkovo na krize 🙂 isung je v pohode ved kto by si to zapamatal 😉

zlamal.i
17. jún 2011

@micicka ahojky j amam tento a som snim spokojna velmi.srdiecko krasne pocut 😉

http://cgi.ebay.co.uk/Prenatal-Baby-Heartbeat-M...

mysti
17. jún 2011

Ahojte baby, tak od vcera som uz doma, uz nepracujem...v praci to bolo o drzku, zacali sa tam diat nejake divne vei, strasny stres, tak som sa radsej takto rozhodla a je mi dobre.... 😀

luci66
17. jún 2011

@mysti Jeeej super, si na PN ci ako to mas? Ja to musim nejako aspon do polky septembra vydrzat a potom to zabalim tiez.

mysti
17. jún 2011

no, da sa to tak povedat ze budem PN, mam este nejaku dovolenku, tak teraz cerpam tu, este par P-ciek a tak... 😀 ale je to lepsie ako sa stresovat v praci

trinka
17. jún 2011

ahojte kočky, den blbec...
rano som začala kusok špinit, tak som isla na kontrolu. Mala je ok aj špinenie sa zastavilo, dala mi magnezium a že klud na ložku... len by to mal niekto vysvetliť tej mojej šuške hyperaktívnej... 😠 😠 😠 ked mi neprestanu krče, tak ma vraj pošle do nemocnice, co si vobec neviem predstaviť... malička je ale ok... srdiečko jej bilo, ručkami si šuchala nos a kopkala nožičkou...
tak dufam, že to bude ok...

luci66
17. jún 2011

Baby, pozrite sem celkom fajn ceny na vecicky
http://www.detske-oblecenie.eu/detske-oblecenie...

lianka7
17. jún 2011

@lenica81 Dakujeeem,samozrejme som pochopila 🙂

tinika
17. jún 2011

@luci66 super link, fakt dobre ceny 🙂 dik za tip, mozno si niečo kupim .) teda Riškovi 🙂) a možno aj Paťkovi
@trinka drzte sa, ja som bola v nemocke 5 dni, chlapi to zvladli uplne v poho, ja som kus oddychla a hlavne som bola pod dohladom tak som sa nebala .)

adikad
17. jún 2011

@trinka Ou,moja, to ma mrzi. Vsetko bude o.k., len oddychuj aj ked pri malej je to asi tazke.

stellamiapiccola
17. jún 2011

@trinka no chápem veľmi dobre ,dosť ťažko sa dá oddychovať pri dieťatku . mne lekár zakázal dvíhať malého čo sa bohužial nedá a potom ma bolí bruško . skus aspoň trošku spomaliť

karap
17. jún 2011

ahojte,uz som doma z nakupu.V Te..u mali triciek habakuk,len take divne strihy 😒 Siroke a kratke.Nakoniec som si kupila 2x tielkoveho strihu,su super tenucke a lahucke.Vzala som si v.48,takze v pohode ich mozem nosit az do porodu[ak pocasie dovoli]..Chcela som sede,no to mali len v malej velkosti,tak som vzala zlte a jemne oranzove 😎 V lete budem ziarit nielen tehotenskou krasou[si verit,ze?],ale aj ziarivymi letnymi farbami 😀

Baby poradte mi,prosim!!!Pred chvilkou som zakopla o roh steny a vyvrtla som si malicek.Bolest jak hovado,az ma trha....Co mi pomoze? 😖 Viem,ze to musi odzniet same,no ja TRPIM ☹

veronika1417
17. jún 2011

@karap juuuuj neviem nieco studene aby neopuchlo ☹