icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
21. mar 2011

@adikad ďakujem 😉

janap24
21. mar 2011

@lianka7 To by si uz mala byt v 4 tt. lebo ak ti ukazuje 3 a nieco tak je to 4. tyzden. Gratulujem a dufam ze budem spolu v novembrovkach az do uspesneho konca.

janap24
21. mar 2011

My sme dnes boli u lekara dostali sme dufaston a mame sa prist ukazat o 2 t. a urobi nam usg vraj by uz malo byt vidno srdiecko.. a kazal nam obmedzit tuli tuli aspon do 10 tyzdna..Tak sa bojim aby bolo vsetko ok..

blackrose
21. mar 2011

vitam nove tehulky 🙂
po dlhsom case som sa znova ukazala... dnes ma mm narodeniny, ktore sme oslavovali uz v sobotu a tam sme aj rodine povedali stastnu spravu, tak sa vsetci tesili a plakali 😵
inak baby mate aj vy vecer vacsie brusko ako bezne?? Ja mam kazdy vecer velke take nafuknute brusko ako ked som mavala mrchu. Ale rano je uplne ploche.

blackrose
21. mar 2011

@dominika_sk blahozelam k srdiecku 😵 aj ti uz robil dr. nejake ine vysetrenia?

blackrose
21. mar 2011

@lianka7 blahozelam k tehu 🙂 aj my sme mali zly spg a uz sme sa chystali v lete na IVF 😉 drzim ti palce, nech to dobre dopadne 😵 a preco vam hrozi potrat kvoli diagnoze?? Aku dg mate?

niki_lv
21. mar 2011

Ahojte, ja by som mala asi rodit tiez v novembri tak sa pripajam k vam 🙂 mam taku otazocku uz 4 dni ma dost casto boli brucho ako pred menstruaciou, je to normalne? Bojim sa aby som nezacala krvacat. 😨

dominika_sk
21. mar 2011

@blackrose ešte nie, až o tri tyždne na krv.a tebe?

karap
21. mar 2011

@niki_lv neboj,bolesti ako pred menzesom su uplne normalne.Roztahuje sa ti maternica,preto to pobolievanie.Keby si ale mala velke bolesti a krce,hned chod k lekarovi.

lianka7
21. mar 2011

@blackrose Dakujem,manzel ma zlu fragmentaciu DNA,teda strukturu spermii,vtedy je predpoklad,ze aj ked vajko oplodni a bude to prave poskodena spermoska,plod sa dlho neudrzi 😒 Bodaj by bolo vajko oplodnene tou spravnou...uz len cakat,verit a modlit sa 😉
@janap24 DAkujeeeem,ano som v 4tt,prave od dnes 🙂 A volala som uz dokymu,sestricka mi povedala,ze o tyzden sa mam ukazat,kym mi nie je zle a nemam komplikacie,tak to staci.Tak som sa uz rovno objednala na 30.3.
Baby,od ktoreho tyzdna vam zacalo byt zle?Lebo mne zatial nic,len podbrusko boli,krize a prsia....a cikam,cikam,cikam 🙂

harper
21. mar 2011

Ahojte, mozem sa k vam pridat? Este som nebola u lekara, idem az buduci tyzden. Ale podla mojho vypoctu by mal byt termin okolo 20.11.2011. Zatial mi nic nie je, len obcas jemne krce v podbrusku - asi to bude to roztahovanie maternice 🙂

lianka7
21. mar 2011

@harper Ahoj vitaj 🙂 tak zatial som ja posledna novembrovka 😉
Baby,inac aj vam ukazuje tu na konikovi iny tt ako vam vypocitala kalkulacka?Ja by som oddnes mala byt dnes v 4tt a ukazuje mi 5tt...

vierka0
21. mar 2011

..tak a ja sa sa vami lucim, nase babatko sa uz v novembri nenarodi..

lianka7
21. mar 2011

@vierka0 Och moja,strasne ma to mrzi...neviem co povedat...preco??? ☹

vierka0
21. mar 2011

@lianka7 ranny potrat..preco - to uz asi nikdo nezisti..

lianka7
21. mar 2011

@vierka0 ☹ ☹ ☹ je to smutne...prajem vela sil a coskoro ciarocky na testiku.

milek
21. mar 2011

Jój to hnusné pichanie v podbrušku mi neveští nič dobré, kiež by som už bola aspon v 12 týždni, nezostáva mi nič iné len dufat že tam dole je všetko ok

vierka0
21. mar 2011

@lianka7 sak to, ciarocky boli, hcg v krvi bolo krasne a o tyzden ciarocka slabucka a hcg na polovicu..je to sok..necakali sme to..ale aspon sa uz mimi rozhodlo..drzalo nas v napati cely vikend..

mahun1
21. mar 2011

ahojte, aj ja som chora, teda mam silnu nadchu 😠 a beriem homeopatika coryzalia
a tiez mam taky biely vytok, nastastie spinenie ustalo, tak som rada 🙂

veronkaj
21. mar 2011

@karap
tak to poznám, ja som objednaná na stredu preto lebo len v jeden deň robí lekárka s ktorou sme to všetko začali a tak radšej pôjdem k nej a tiež sa mi to neskutočne vlečie

ja podľa výsledkov predpokladám tak 4tt+cca 2 dni podľa výpočtov a najradšej už by som mala nevolnosti aby som vedela že vo vnútri všetko ide ok.
no počkáme si

veronkaj
21. mar 2011

@vierka0 je mi to ľúto ☹ prežila som si už tak isto a všetci mi vtedy vraveli, že asi bolo choručké alebo tak a lepšie mu bude takto, príroda vie čo robí a potom sa nám nedarilo a teraz sa veľmi snažím veriť,

čokolvek povedať je zbytočné a všetko musí prebolieť, vyrovnať sa s tým musíme každá vo vnútry a snažiť sa ísť a žiť dalej ale žiadna z nás nezabudne,

želám aby sme sa stretávali na koníku znovu a dala sme vedieť kedy ti môžeme držať palce a gratulovať .
želám veľa šťastia 🙂

lianka7
21. mar 2011

@veronkaj Jeeej tak to sme skoro rovnako🙂ty mas termin 26.11?
@vierka0 Ja sa toho tiez obavam... 😒

veronkaj
21. mar 2011

@vierka0 je mi to ľúto ☹ prežila som si už tak isto a všetci mi vtedy vraveli, že asi bolo choručké alebo tak a lepšie mu bude takto, príroda vie čo robí a potom sa nám nedarilo a teraz sa veľmi snažím veriť,

čokolvek povedať je zbytočné a všetko musí prebolieť, vyrovnať sa s tým musíme každá vo vnútry a snažiť sa ísť a žiť dalej ale žiadna z nás nezabudne,

želám aby sme sa stretávali na koníku znovu a dala sme vedieť kedy ti môžeme držať palce a gratulovať .
želám veľa šťastia 🙂
@vierka0

vierka0
21. mar 2011

@veronkaj sak ja si tiez tak hovorim..verim, ze dalsie vydrzi az do porodu..urobim vsetko pre to..
@lianka7 ja som na take ani nepomyslela, ze nam hrozi potrat..mali sme ukazkove cykly, ovulku krasne na 16dc, na prvy sup sa babatko podarilo..a taky sok sme teda necakali..v piatok som bola uplne zlomena..dnes uz to akceptujem..

milek
21. mar 2011

@vierka0 Je mi ľúto čo vás postretlo, ja som tým prešla v decembri, v 12 týždni sme prišli o malé a pritom sa mi zdalo že je všetko ok až sono ukázalo že malé od 9 týždna nežilo , teraz nam to vyšlo na prvý šup ale stale som strašne opatrná, bojím sa aj tešit dúfam že 17. novembra sa budeme radovat a myslím že aj ty z pekného gulateho bruska 🙂
Držím palce

denis006
21. mar 2011

@dominika_sk čao Dominika...ja som k lekárovi objednana na sono na štvrtok...aspoň na potvrdenie, že je drobček na správnom mieste.... tak tebe lekárka posunula aj termín, či ti ho nechala pôvodný? kedy ideš k nej opäť.... inak krásna snímočka!

vierka0
21. mar 2011

@milek je to castejsie, nez by som cakala..dokonca moja svagrina potratila presne desat rokov predo mnou, tiez prve babo (teraz ma tri zdrave deti ) ..verim, ze teraz vam to vyjde 🙂

milek
21. mar 2011

@vierka0 Vdaka to bolo moje druhe tehotenstvo ja už mam jednu skoro 10 rocnu slečnu ta bola z toho strasne smutna tak som jej to teraz radsej ani nepovedala a pri nej bolo všetko ok ani som nevedela že som tehotna a maš pravdu v mojom okoli po mne v priebehu 3 mesiacov prisli 3 o miminka , asi je taka hnusna doba.

micicka
21. mar 2011

@vierka0 ahoj moje, tak to mi je ľúto, že sa zázrak nekonal. musíš ísť aj na zákrok, alebo našťastie nie? bohužiaľ teraz je takýchto prípadov veľmi veľa a nikto nevie prečo. ja som to prežila 2x a viem, že je to veľmi ťažké, hlavne na psychiku. verím, že manžel ti pomôže a spolu to určite prekonáte. nečakajte dlho a keď budeš mať dušičku v poriadku, hurá na ďalšie snaženie 😉

vierka0
21. mar 2011

@micicka sak tak..cistenie dufam nebude potrebne, uz som zacala menstruacne krvacat..