Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte tehulky 🙂
@vierka0 je mi to velmi luto 😢 dufam, ze sa vam co skoro znova podari a to uz bude uspesne 🙂 drzim vam palce
@dominika_sk ja som tiez este nemala ziadne vysetrenia, len ultrazvuk a zatial mi ani o ziadnych nehovoril, tak preto sa pytam 😉
@lianka7 treba verit, ze sparmijka bola zdrava a vsetko prebehne v poriadku 😵 na koniku ti ukazuje ze si v 5tt uz ked si napr 4tt + 1 den 😉 ja som tiez len 5tt +3
@harper vitaj medzi nami 🙂 mame rovnaky termin 😉
@dominika_sk no ja som bola u dr. fotku mi nedala :( ,ale srdiecko tiez bije..
na to zvracanie mi dala cipky,ale uz ich nemôzem brat, preco tu radsej pisat nebudem 🙂 takze potrebujem nieco ine. 🙂
okrem toho mi este povedala, ze mam na pravom vajecniku cystu a ze do 12tt by mala sama zmiznut, tak uvidime..
priznaky mam, bolave prsia, a to zvracanie je taky silny priznak, ze urcite po opici to nemam 🙂)) dala ma na PN, uz som druhy tyzden doma a este dalsi ma caka.. a taka nuda, je :(
tak sa tesim s tebou ze srdiecko nam uz bije a ze je vsetko v poriadku... 🙂
@blackrose Ahaaa,tak uz mi je to jasne🙂 no,verime,ze to bude dobre a nebudem musiet vas opustit...
@veronkaj 🙂
baby,dalsia noc co som sa nevyspala,podbrusko bolelo ako na kramy v noci,dnes je vsetko ok,pekne papam kyselinu listovu...len mam jeden problem. Prsia bolia aj mna,ale jeden zo spodnej casti ma neprijemne stipe...hlavne v noci to strasne stipalo.objednana k dr.som o tyzden v stredu.Neviem ci mam s tym pockat,alebo ako hypochonder vyrazit. Vy podobne problemy nemate?
Ahojte tehulky 🙂 tak ako sa vam tehuli? Ja sa dnes citim uplne super ani som negrcala a ani sa necitim blbo. Sa tesim a dufam ze nevolnosti uz prestali.
@vierka0 aj ja som potratila prve babo v 11 tt, o pol roka sme sa pokusili o druhe na druhy pokus som otehotnela a cele tehu som mala bez komplikacii a narodil sa nam zdravy syn. A presne na jeho 1 narodeniny som otehotnela po druhy krat a dufam, ze to bude bez komplikacii a do konca.
Je to smutne ked prideme o babo ale je to lepsie ako by sa malo narodit chore, to by sme ziadna nechcela. Este budes mat kopu zdravych a krasnych deticiek 🙂 drzime prsty.
@veronkaj ahoj, to vlastne na ake vysetrenia do laboratoria na HCG to je co? To je ci je babo zdrave?
@vevericka23 dikes, verim, ze coskoro sa nam podari 🙂
@vevericka23 no to či je zdravé mi z toho nezistia ale už som mala mimomaternicové aj potratila tak sa bojím či rastie ako má a tak HCG je hormón v tehotenstve, podľa ktorého sa dá zistiť orientačne týždeň a ak sa pravidelne zvyšuje znamená že maličké rastie a vyvíja.
mám kontrolu až budúci týždeň a teraz ideme na víkend aj preč a tak ked tá možnosť je som zavolala a objednala sa na odber krvi a budem zajtra vedieť ako rastie hodnota toho hcg ak približne každé 2-3 sa zdvojnásobí je to dobre ak bude len maličko vyššia ako naposledy viem, že to nie je dobre.
stojí to 20 eur a robia to po celom slovensku v laboratoriu .
@veronkaj aha tak dufam ze to bude vsetko dobre a ako ma byt 🙂
boze ja som aka krava, ze som nevedela co je HCG az teraz mi to dopalilo 🙂 🙂 🙂 to asi tie hormony 🙂
@vevericka23 tak to dúfam aj ja , viem, že mi to nezaručí že sa nič nestane ale vieš taký ten psychologický efekt a podpora že ide všetko ako má byť,
tie hormony sa ešte zhoršia a budeme tomu hovoriť tehu demencia 😀
@vierka0 urcite sa vam to podari a ani nebudes vediet kedy. Ja som od potratu brala stale CALIBRUM baby plan celych 6 mesiacov pred tehu a potom aj prvy trimester, to mi poradila dr. v nemocnici ze telo sa pripravy lepsie na tehu ma viac vitaminov. Ty nieco beries?
@vierka0 bože ja mať tvoje roky hneď by som brala ale iné ako som mala ja, vtedy som mala problémy po rozvode kde bývať, hypotéku na krku, účty a jednu maličkú dcéru a na všetko som bola sama, takže brať tvoje roky ale už v krajšom vydaní. ja totižto 39 a manžel 44 takže tak a dcéra je no veľká pubertiačka a dúfam, že aspoň niečo potom pomôže , veľa toho so mnou prežila.
viem že aj mne ked hovorili všetko možné bolo to nanič, ale ver, prebolí to a hlavne ked budeš mať dôvod sa tešiť ďalej.
keby si potrebovala si o tom pokecať napíš IP
@veronkaj no tat to hej to este len bude 🙂
ved ano ten pocit ze je vsetko OK je potrebny, ved ja po jednom potrate a potom pocas druheho tehu som bola cele nesvoja aby sa nic nestalo, ked som chodila na WC tak len s malou dusickou aby som nezistila ze krvacam, to bolo starne. Ale vsetko dopadlo super a mam doma zdraveho syna 🙂
@vevericka23 ja beriem multivitaminy pre darcov krvi 🙂 je tam vsetko co potrebuje aj bud. mamicka 🙂 ale poviem ti, ze dalsie tehotenstvo, budem v kuse testovat, ci mi ciarocka na teste nebledne..
@veronkaj dakujem 🙂 zvladam to okej 🙂 uz som zacala krvacat, takze zaciname novy cyklus 🙂 len mi obcas, hlavne rano, vypadne nejaka ta slzicka 🙂 babo sa nam zadarilo na prvy pokus 🙂 takze verim, ze na druhe tiez nebudeme dlho cakat 🙂 poviem ti, ze byt vo vyssom stadiu tehotenstva, alebo keby sme prisli uz o narodene babo, tak by som to iste nezvladla..
@vevericka23 áno presne to robím aj ja, že žiadne špinenie, žiadna krv, vždy zbožné želanie,
a môj muž veľmi dieťatko nechcel a reči o tom ho dosť dvíhajú tak sa sanžím o tom doma čo najmenej ale na druhej strane ked prídem domov vždy sa opýta čo bruško v poriadku.
@veronkaj to poznam ani moj manzel zatial nechcel druhe ale akosi sa nam podarilo. Ja sa potichu tesim no on moc nieje nadseny, nie zeby ho nechcel ale v dnesnej dobe a ake su podmienky fynancne na SK a este aj hypoteka na krku, ale co uz ked je uz v brusku tak sa tesim a on musi tiez 🙂
@vevericka23 u nás je to podobné vieš on už má dospelé deti a určitý klud a práca od rána do večera, vysoký úver po rozvode a tak nakoniec sa na dal po rozumných argumentoch prehovoriť ale povedali sme že len minulý rok na dovolenke, lenže po potrate som to rozhodnutie nechala na ňom, xkrát sme sa kvôli tomu pohádali ale nechala som to na ňom a snažil sa a tak teraz čakáme na výsledok ale viem, že ak sa toto tehotenstvo nepodarí do konca tak už žiadne iné nebude,
@dadka_11 ďakujem, aj vy sa držte. inak, ja som si to fotku priamo pytala, že je chcem !sama od seba by mi ju tiež nedala 😒 aj vitaminy som si vypytala sama 😖
ahojte,
baby co ma caka na prvej navsteve lekarky, neviete poradit? v piatok som uz objednana na potvrdenie tehotenstva..ja odhadujem ze som asi v 6 tt. Prve dietatko mame z adopcie, takze neviem ako to chodi, toto je nase prve tehotenstvo a velmi sa obaja tesime 🙂
ahojte dievčence, prepáčte, že nepíšem, neprispievam, nič. Lenže je mi dosť zle, síce nevraciam, ale strašne bojujem, a keď otvorím koníka, je mi dvakrát horšie. ☹ Ale tak to asi má byť, aspon mám istotu, že bábo sa drží... O týždeň idem na sono, som zvedavá že až. Inak stále len spím a motám sa po dome, ísť von je nadľudský výkon pre mňa. Dcérke sme už oznámili, že bude veľká sestrička, veľmi sa teší, bozkáva mi brucho 🙂 a stále sa tak potmehútsky usmieva. No podarená, moja láska. Okrem nej a manžela to nikto nevie, ale už to dlho asi neutajíme... Vyzerám dosť zúfalo, bielo- zelená. 😖 Kúpila som si zázvorové tyčinky, to je tak hnusné, že to nedokážem prehltnúť. Tak ahojte nabudúce, keď nazbieram sily.
@sonicka07 Leonardo sa narodil 2.1.2009
ahoj dievčata no mne sa to dako zhoršuje nemôžem nič vodu akurát sem tam niečo zjem, ale dosť mi je potom zle ...a chladnička ta mi smrdí hrozne!
už sa teším na sono 29
@stellamiapiccola fuuuha, nezavidim ☹ a kedy ti zacali nevolnosti?? Lebo ja sa ich stale este obvam, ci pridu.. 😨

@vierka0 aspoň trošku dobrých správ, aj keď sa to tak možno nezdá. držím palce, aby ste to čo najskôr prekonali 😉