icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
19. jún 2011

@henrieta44 mne Viktoriu vyfukla kamoska no a druha dala Davidka takze som musela vymyslat dalej kedze budu kamosi 🙂 ale pekne mena 😉 som rada ze tu kazdy nehlasi tie zahranicne nezmysli aj ked aj tie su niektore velmi pekne to treba uznat.

henrieta44
19. jún 2011

my v utorok začíname 19tt, teším sa, zatiaľ naposledy čo som sa vážila, tak to bolo + 0,8kg, tak uvidíme v utorok v poradni, že koľko, no viac ako 1,5kg neodhadujem, stále sa ma totiž známi pýtaju či mi býva v tehu zle, že som dosť schudnutá v tvári...no našťastie sa nevolnosti skončili v 13tt...to mi veru nechýba 😀 ....inak s tým ,,vypúčaním" som na tom podobne ako lianka7, ked sa ma niekto opýta, že v ktorom mesiaci som, tak v zápätí následuje otázka ,, a kde máš brucho?"...ale ved sa dočkáme 😉

veronika1417
19. jún 2011

@henrieta44 no mne tiez byvalo zle ale nevracala som len som nevedela do seba nic dostat 😒 a tiez len kazdy reagujue na to, ze som schudla a brusko si nevsimaju lebo je vraj male, no uz som si ale objednala tie krasne tricena obtiahnute a ked sa vytasim s pupkom potom budu cubrnet 😀

henrieta44
19. jún 2011

@veronika1417 páčilo sa nám dievčenské aj Nina, ale teraz je to u nás v meste akési populárne, tak ja len dúfam, že kým sa bábo narodí, tak nám ich nik nevyfúkne, by ma porazilo 😠

veronika1417
19. jún 2011

baby dnes mam dost 😒 idem do sprchy, popocuvam ci budu nejake kopanceky a haaajde spat 🙂 dobru nocku Vam zelam

henrieta44
19. jún 2011

@veronika1417 ja so vracala len tri krát, ale zle mi bolo každý deň a najmä večer, to mi najviac všetko vadilo, všetko mi mrdelo a zo všetkého ma napýnalo, fuj, som rada že už je to fuč 😝

henrieta44
19. jún 2011

dnes manžela prvý krát koplo naše mimi, tak sa vytešoval , ako som sa ráno bála či je všetko ok, tak od obeda si robí v bruchu žúrku 😀 😀 😀

veronika1417
19. jún 2011

@henrieta44 Ninku uz mame v rodine to je oblubene meno nasich muzov 🙂 su uplne poblazneny za tym menom, inak cela Nitra je plna Nin 😉

henrieta44
19. jún 2011

bože baby čítam po sebe a to sa mi tam čo podarilo napísať, namiesto, že mrzelo, som napísala,,mrdelo" pekné že??? 😀 😀 😀

majoslava
19. jún 2011

@ajvetka , stefie nepijem až tak veľa vody... iba v noci ma strašne smädí... pojdem za doktorom si pýtať niečo 🙂

majoslava
19. jún 2011

@henrieta44 jeejjj ... aj môjho manžela dnes prvý krát kopol malý :D ráno sa dosť krútil a vystrájal :D

stefie
19. jún 2011

@henrieta44 jeeeej, obe su krasne, aj u nas padli aj tieto dva navrhy...my nejako len vymyslame mena, ale zatial sme sa na nicom konkretnom nedohodli...Akurat som dnes navrhla, aby sme s kazdy spisali vlastny zoznam a z toho sa bude vyradovat, bo takto... 🙂

stefie
19. jún 2011

no konecne ste sa baby rozbehli, uz som dumala ze co s vami je, za cely vikend necele dve strany a inikedy je to za dopoludnie aj pat stran 😀 ale vidim ze ste tu a veselo priberate 😉 s tym jedenim vecnym mam aj ja problem, v kuse do niecoho zobkam... ale napriklad slane vobec /chipsy som nejedla minimalne dva mesiace a to som predtym zjedla spokojne sama velky sacok/ a cokoladu tietź teraz akosi nemozem, bo sa mi vracia.. ale inak...straaaaasne vela ovocia pojem teraz...

henrieta44
19. jún 2011

@stefie no ovocia zjem aj ja na kil a potom jogurty a vôbec mliečne výrobky, som na ne ako pijavica, mňa, asi týždeň u mňa pretrváva každý deň chuť na niečo sladké, čo som predtým nemusela, tak teraz musí mať aspoň kúsok čokolády alebo nanuk,či zmrzlinku 😝

stefie
19. jún 2011

@henrieta44 jogurty..vecna tema u mna.. roky som nejdela jogurty, potom som otehotnela s biankou a zacala som ich jest...zachutili mi proste.. nemala som s nimi problem, doteraz, kym som opat neotehotnela...ANI CITIT!!! nemozem jogurty...ani len malej otvorit, bo ak zacitim, az ma vytriasa...a uz ani tvaroh..t doplnam mliecne so syrmi a normalnym mliekom...dufam ze je to dost...

dominika_sk
19. jún 2011

čaute babizne, takže v skratke, keďže som tu dva dni nebola-bojim sa porodu a nastrihu najviac, dufam, že ho nebudem potrebovať, mena klasika, ktoru som už spominala, Alex alebo Ella, melonik, jogurtiky, jahodky, to všetko vo velkom, malinke kopka,mňa, priatela a už aj mojho brata, tešime sa 😉 ! a teraz trošku negativa-ja som taka zostresovana z toho zajtrajšieho utz, či bude všetko v poriadku, že som aj očakavala, že sa mi bude niečo snivať a tak aj bolo.lenže...keď sa človeku sniva niečo zle, hovori si, že nemyslel pozitivne a tak sa mu snivaju bludy, ale mne sa snivalo že doktorka mi urobila sono a povedala, je to zdravy a silny chlapec,tak teraz sa bojim vlastne tak isto,e či to neznamena vlastne opak. ☹ ano, ja viem, už sa aj ja citim ako paronoik, že si stale niečo namyšlam, ale bohužial, je to tak, trpim panickou uzkosťou, ak to niektora poznate,aj keď dufam, že nie, je to otrasne ☹ bojim sa, čo sa mi zase bude dneska snivať:(aj ke´d hovorim si, zdravie mojho miminka je to najdoležitejšie, no a čo, že sa bojim...takže držte palce, zaajtra sono o 11,30, určite sa ozvem!

stefie
19. jún 2011

@dominika_sk neboj saaaaa, urcite je drobatko v poriadku... pravdaze sa bojis, to je normalne ved ide o tvoje dietatko, a zo snov si ozaj nerbo nic...to je jedno co sa ti sniva, hlavne je co ti povie lekar a ako sa citis ty 😉 drzim palce zajra 🙂

henrieta44
19. jún 2011

@dominika_sk fakt sa nemusíš báť ani pôrodu ani nástrihu, ten je podľa mňa lešpie ked ti urobí lekár, ako keby ťa malo roztrhúť na dve časti , potom je škaredá jazva, ten nástrih ani necítiš pri tých ostatných bolestiach, no a čo sa týka tých snov, snaž sa na ne povzniesť, ja tiež dosť dávam na sny ale odkedy som tehu, tak sa nad nimi ani nezamýšlam, lebo tie blbosti čo sa nám snívajú majú na svedomí naše pojašené hormóny....a neboj, pokiaľ bábo kopká, tak je ok 😉 , Držkaj sa a zajtra napíš, čo na sone, či tam je ten vytúžený pipík 😀 😉

dominika_sk
19. jún 2011

@henrieta44
@stefie kašlem na tie sny, ale ta moja zdravotnicka deformacia ☹ keď si to predstavim, čo všetko nemusi byť v poriadku, srdcove komory, mozog, žaludok..idem sa z toho zblazniť ☹ idem si skusiť lahnuť, dufam že zaspim a budem veriť že je všetko v poriadku a zajtra to dopadne na jednotku! a ďakujem za podporu!

slimme
19. jún 2011

@veronika1417 Sabina je zaujimave a hlavne neotrepane, pekné 🙂

slimme
19. jún 2011

@dominika_sk Ahoj, zaujal ma tvoj prispevok o panickej poruche...ja to mam tiez rok a pol sa liecim, ak chces napis mi IP...

lianka7
20. jún 2011

Ahojte babulky,
@dominika_sk Moja,neboj sa,budem na teba siiiilno myslieť a uvidis,ako sa dnes poobede budeme s tebou vytesovat z dobrych vysledkov 😉
Baby,chcem sa vas spytat-pouzivate pocas tehotenstva pripravky na intimnu hygienu?Ja pouzivam Lactacyd a mam pocit,ze mi nerobi uplne dobre.Co je vhodne pouzivat?Nechcem chytit tie mykozy a infekcie...

lenica81
20. jún 2011

@dominika_sk klud, hadam sa ti nic divne nesnivalo... a drzim palce na sone... nech tam nieco naviac vyrastene je... 😀 ja si liham unavena, ale niekedy ani zaspat neviem... ale sniva sa mi teraz dost malo... asi to bude tym blbym matracom vylezanym, sme si povedali, ze si kupime s mm na vianoce, po tehu... aby som ho teraz nevylezala... 😅

a musim uz vytiahnut dojciaci vankus, aby sa mi lepsie spalo, lebo furt som akasi vykrutena a lezim furt na brusku... to sa uz drobcovi nebude o chvilu pacit... 😒

@lianka7 mam chylli intima... ale nepouzivam to pravidelne... cista voda je najlepsia... 😉

lenica81
20. jún 2011

inak cez vikend sme boli mimo... tak som mala co docitavat...

co sa tyka nastrihu, ja som bola nastrihnuta a maleho aj vakuom vyberali, lebo zle rotoval a ako som tlacila, tak sa zasekaval a nesiel von... keby ma nenastrihli, tak neviem ako by to dopadlo... a co sa tyka sitia, tak ja som mala dole riadnu vysivku, som sa aj doc pytala, ze kolko stichov a ona, ze nie vela... ale asi 8 poslednych som uz citila... a epi som mala tiez, a mozem povedat, ze moj porod bol pohodovy a verim, ze ten druhy bude rovnaky... 🙂

atima
20. jún 2011

ahojte dominika asi viem čo preživaš lebo ja som na tom podobne stale sa bojim pred poradnou či je všetko ok

blackrose
20. jún 2011

ahojte tehulky 🙂
co sa tyka mien, tak my sme ich mali vybrane asi rok a tak nejako lahko sme sa na nich zhodli 🙂 proste nam zrazu napadli, suhlasili sme a bolo 😀 ale inak by sme ani jeden nepreferovali meno, ktore by sa tomu druhemu nepacilo, ved je to nase spolocne dieta, ktore budeme rovnako milovat a spolocne vychovavat...
a co sa tyka pazravosti a priberania, tak ja som bola pazrava v prvom trimestri velmi a pribrala som asi kilo a teraz nie som pazrava vobec, mam pocit, ze sa stravujem tak ako pred tehu a pribrala som kilo v priebehu 2 tyzdnov 😀

@dominika_sk drzim palce, urcite bude vsetko v poriadku 🙂 skus mysliet na uzv pozitivne, ze opat uvidis svoje babatko... ja sa obvykle zacnem bat az ked si sadnem na kozu a dr. zacne pozerat na monitor... do vtedy sa tesim na mimi 😉

veronika1417
20. jún 2011

@blackrose ja tiez tak, tesim sa a tesim a ked si lahnem a doktor ostane ticho a cumi na ten monitor tep sa mi zvysi hadam na 300 uderov za minutu 😕 trnem kym nepoviem vsetko v poriadku dovtedy by sa ma nik krvi nedorezal. Ja mam na sone takeh chumaja 😒 uz som ho tu spominala nerozumiem mu ani ci ma odzdravi ledva cakam na " vsetko v poriadku" a "dovi" a aj to si domyslam, ze asi to povedal lebo podla mna ani poriadne usta neotvara ked nieco hovori.

blackrose
20. jún 2011

@veronika1417 to je najhorsie, taky dr. 😒
ja ked zbadam svojho dr. ako vazne na ten monitor pozeram, tak sa aj zlaknem, ze co tam vidi... ale ked mi ten monitor otoci, tak viem, ze je vsetko v poriadku a som zase v pohode 🙂

veronika1417
20. jún 2011

@blackrose ja mam nastastie gynu inu len toto je chlap co robi v medicinskom sono 😒 dobre ale je, ze on ma svoj monitor kam cely cas cumi a ja mam pri hlave svoj 🙂 takze cely ten ca sa pozeram na druhu stranu a vidim nase miminko 🙂