icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

drobcek801
20. jún 2011

ahojeeeeeee
dnes som konecne po dlhej dobe videla drobca 😉 a je to drobec,dalsi chalanisko v novembri,je zdravucky,vsetko ako ma byt,vazi uz nieco cez 300g,tak sa tesime 😉

luppita
20. jún 2011

@blackrose ja som kupila pri prvom male modre dupky (este predtym ako som vedela co to bude, ked to bude)neodolala som, moc som chcela chlapca, tak som aj take pre neho kupila a nosil to najviac 😀

veronika1417
20. jún 2011

@drobcek801 gratulujeeem 😀

drobcek801
20. jún 2011

@veronika1417 dakujeme 😉

lenica81
20. jún 2011

@drobcek801 dalsi chalan... no, tie dievky nebudu mat frajerov... 😀 gratulujem...

ste preberali prebalovacie pulty... my mame len prebalovaciu podlozku, ktoru sme v noci mavali na postielke a cez den v kupelni, kedze malemu furt umyvame prdel pod tecucou vodou doma... 😉 i tak by sme ho nemali kam dat... 😅
a postielku mame, este tu co mala moja segra, osmyrglovanu a natretu... jedina nevyhoda, ze sa bocnica neda dat dole... co je velka vyhoda... 😉 inak neplanujeme nic extra kupovat, vecicky ponosi aj po malom, ak by to bola baba, ale isto i dostanem, takze zatial neriesim... ale urcite neodolam a nieco kupim, ak bude treba... 😀

kde je dominika... ma sok alebo radost, ci... hallo, cakame na verdikt... 🙂

denis006
20. jún 2011

@dominika_sk Dominika, čo j s tebou? Bude to ďalší chlapček?

drobcek801
20. jún 2011

@lenica81 dakujeme 😉
no prevaha zatial riadna 😉

mymimi
20. jún 2011

@denis006 a ty kedy ideš na sono ? vy tuším ešte neviete, či?

harper
20. jún 2011

pat dievčat a osem chlapcov vyzera byt zatial na istotu, teda neviem ci som stihla vsetkych zachytit, ak som na niekoho zabudla nech mi da vediet a ja to tam doplnim. dnes som tam davala novu aktualizovanu tabulku.
Ja budem vediet buduci pondelok kedy pojdem na dalsiu poradnu a ci bude aj so sonom.

drobcek801
20. jún 2011

to uz tolko dievcat?tak to sa celkom vyrovnava 😉 aby chalanov este nepredbehli 😀

harper
20. jún 2011

no nic, vyzera to tak ze @dominika_sk sa tu uz dnes neukaze, ja odchadzam do postele, i ked neviem ci sa pred tym nezastavim este v kuchyni na nieco male 🙂 a zajtra zase do prace 😖
Dobru noc vsetkym

dominika_sk
20. jún 2011

baby, ďakujem za podporu!!! 😉 dnešne morfo dopadlo celkom dobre, maličke je zdrave, vyzera byť v poriadku, akurat bolo take poskrucane, že nebolo vidno žaludok ☹ tak zajtra musim isť znovu na sono, dufam, že to bude ok.a viete čo, že ženska intuiicia, videla som RIADNE VAJKA 😀 😀 😀 😎 ja som to vedelaaaaaaa 😎

dominika_sk
20. jún 2011

@harper diky že na mńa mysliš ! 😉 dufam, že si si to stihla teraz prečitať.

lenica81
20. jún 2011

@dominika_sk tak to ti teda gratulujem, ze bude to, co velmi chcete... 😉 😀 a co sa tyka sona, pri prvom morfo v prvom tehu sa tomu doc nieco nezdalo so zaludkom a nic to nebolo, ale ja som cakala tyzden... 😒 takze zajtra to bude do pohody...

dena
20. jún 2011

@dominika_sk gratulujem k vytuzenemu chlapcekovi 🙂

stefie
20. jún 2011

@majoslava super, tak to sa mozme aj meetnut, co povies 😉
@luci66 svokra ma jediny problem.. ze jej syn uprednostnuje mna pred nou... a ze nikdy nedal n jej reci a nedokazala nas za tolke roky rozbit... 😀
@karap jaaaaj mojo, ja som bola v prvom monmente v takom soku, ze som sa nezmohla na slovo, ja som riad umyvala, este aj hrncek mi z ruky vypadol, ked som to pocula 😠 😠 ale nervy? teraz uz nie,totalna ignoracia uz z mojej strany..stretnem ju na ulici tak ju obidem ako cudziu, vies ako ju to vytaca? a este teraz ked mi tak brusko vybehlo,az ju trha ze som nesla na potrat 😝

jeziiis baby, ja ked citam o tych vasich prerabkach, sa mi vlasy dupkom stavaju 😀 my sme len miestnosti prehadzovali, este sa malovat chystame, ale uz teraz mi je z toho nanic a to mi drahy ani nedovoli nic robit...

stefie
20. jún 2011

@dominika_sk jeeeej domcaaaaa, blahozelaaaaaam, dufam ze si neuchytila posledne, bo este viacere mame zaujem tuto vidiet to co ty 😀 😀 😀 😀

mojong
20. jún 2011

@mymimi nuz mi tiez vsetko svojpomocne, a teraz mam chlapa v zahranici do zaciatku oktobra, rodicovci na druhom konci sveta.....a to chceme stihnut cez leto spravit v obyvacke novu podlahu, strop, steny, pec, schody, dorobit kuchynu.....a este milion drobnosti na ktore treba furu casu.....ja fakt neviem ako to zvladneme......a za nejake 2 roky zas ideme burat kupelnu s wc a stavat nanovo aj s detskou izbou,......

stefie
20. jún 2011

@drobcek801 aj ty? no super, blahozelam aj tebe..jooooj, ja az posledneho snad uvidim, mne sa uz neujduuuuu 😢 😢 😢

a co sa tyka oblecenia, ja mam vsetko po malej, drobec ponocsi, nech to uz bude cokolvek, ved do toho polrocka,ci rocka je to este asi jedno..a so skrinami a komodami, no neviem, ako to bude, ledva sa pomestime traja, kde dam dalsie veci netusim 😖 ani nove komody nemam kam dat uz...ja som bianku prebalovala na posteli manzelskej, tam sa mi najlepsie sedelo po porode a potom som si uz zvykla..nechystam sa menit navyky ani pri druhom drobcekovi...

dominika_sk
20. jún 2011

@lenica81 doktorka mi povedala, že sa vobec nemusim bať, že to nevyzera byť nič, len že je maly v zlej polohe, že sa otočil chrbtom a preto to nevidno vôbec.

kaia
20. jún 2011

Caute, dlhsie som sa nepridala, ale citam 😉. My sme pri synovi pouzivali prebalovaciu podlozku (parkrat), skor sme prebalovali a este aj prebalujeme kdekolvek. Vobec to nie je podstatne, pretoze si zvyknete prebalovat na gauci, posteli atd... 😎.

lenica81
20. jún 2011

dievcata, ked budete robit prerabky, tak len kavu a pivo podavajte, ziadne hrdinske ciny... ale mate toho este vela na plane viacere... tak budem drzat palce nech vam to vyjde... my o domceku este len snivame, a asi tak skoro sa realitou nestane... 😅 ale snivat treba... 😵

a s tymi svokrami vam fakt nezavidim... moju mozem len pochvalit, ale zas ona je riaditelka a ucitelka v ms, a to prax ma uz 37 rokov, takze zas ma pocit, ze vsetko vie... ale snazi sa nam do vychovy nezasahovat... chvalabohu... 😎 to skor moja mama mi huci hlavne teda do stravy maleho... ale zas u nej si mozem dovolit vyskocit... 😅

@stefie obdobne, som rada, ze mam kam pradlo z pracky vyvesat... 😀

lenica81
20. jún 2011
lenica81
20. jún 2011

@kaia ja som zvyknuta na prebalovaciu podlozku, lebo Vilko mal tendenciu cikat po rozbaleni plienky, takze gauc a postel by si to odniesla a aj pomimo podlozku... 😅

kaia
20. jún 2011

Vela z nas uz nakupuje oblecko a ostane potrebne veci a tak by som len chcela odporucit, kupujte take, ktore sa lahko oblieka a zapina. Ja som pri Arturkovi (nasmu synovi) kupovala podla toho, ako to vyzeralo a potom som polovicku vobec nepouzila, pretoze mi to dalo tolko namahy zapnut 😒, ze ma to prestalo vobec bavit obliekat. Teraz uz kupujem len prakticke 🙂 🙂

lenica81
20. jún 2011

@kaia presne... vela body a overalikov sa zide... ostatnych len zopar... a tricka su podla mna hlupost do veku, kym dieta necika do nocnicka, lebo sa vysuvaju, bodynka su supis... tolko triciek ja mam, co som niektore ani neoprala a nenosil... 😉

stefie
20. jún 2011

tak tak baby, @lenica81 ma pravdu, len sa do roboty nesklbte, mate samy so sebou a drobatkom, nieto este makat na stavbe🙂 davajte si pozor, prosim vas...

sranda
20. jún 2011

@luci66 to hej...nie je nad rady a skusenosti, ale zasa ich netreba pocuvat do nemoty od vsetkych, lebo potom mas z toho hokej v hlave. Treba zhruba vedieť ako začína pôrod, čo je jeho spúšťačom a zhasla fajka...to stačí.

sranda
20. jún 2011

@henrieta44 neboooj, bude sa tam váľať o 106 a mávať Vám 🙂 🙂 🙂

dominika_sk
20. jún 2011

druhy deň stresu, či tam zajtra uvidime ten žaludok ☹ ja dufam, že ho fakt len nebolo vidno...ale hadam keby bol nejaky problem by ma len tak nenechali odisť domov, že priďte zajtra 😕