Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@drobcek801 gratulujeeem 😀
@veronika1417 dakujeme 😉
@drobcek801 dalsi chalan... no, tie dievky nebudu mat frajerov... 😀 gratulujem...
ste preberali prebalovacie pulty... my mame len prebalovaciu podlozku, ktoru sme v noci mavali na postielke a cez den v kupelni, kedze malemu furt umyvame prdel pod tecucou vodou doma... 😉 i tak by sme ho nemali kam dat... 😅
a postielku mame, este tu co mala moja segra, osmyrglovanu a natretu... jedina nevyhoda, ze sa bocnica neda dat dole... co je velka vyhoda... 😉 inak neplanujeme nic extra kupovat, vecicky ponosi aj po malom, ak by to bola baba, ale isto i dostanem, takze zatial neriesim... ale urcite neodolam a nieco kupim, ak bude treba... 😀
kde je dominika... ma sok alebo radost, ci... hallo, cakame na verdikt... 🙂
@dominika_sk Dominika, čo j s tebou? Bude to ďalší chlapček?
@lenica81 dakujeme 😉
no prevaha zatial riadna 😉
pat dievčat a osem chlapcov vyzera byt zatial na istotu, teda neviem ci som stihla vsetkych zachytit, ak som na niekoho zabudla nech mi da vediet a ja to tam doplnim. dnes som tam davala novu aktualizovanu tabulku.
Ja budem vediet buduci pondelok kedy pojdem na dalsiu poradnu a ci bude aj so sonom.
to uz tolko dievcat?tak to sa celkom vyrovnava 😉 aby chalanov este nepredbehli 😀
no nic, vyzera to tak ze @dominika_sk sa tu uz dnes neukaze, ja odchadzam do postele, i ked neviem ci sa pred tym nezastavim este v kuchyni na nieco male 🙂 a zajtra zase do prace 😖
Dobru noc vsetkym
baby, ďakujem za podporu!!! 😉 dnešne morfo dopadlo celkom dobre, maličke je zdrave, vyzera byť v poriadku, akurat bolo take poskrucane, že nebolo vidno žaludok ☹ tak zajtra musim isť znovu na sono, dufam, že to bude ok.a viete čo, že ženska intuiicia, videla som RIADNE VAJKA 😀 😀 😀 😎 ja som to vedelaaaaaaa 😎
@harper diky že na mńa mysliš ! 😉 dufam, že si si to stihla teraz prečitať.
@dominika_sk tak to ti teda gratulujem, ze bude to, co velmi chcete... 😉 😀 a co sa tyka sona, pri prvom morfo v prvom tehu sa tomu doc nieco nezdalo so zaludkom a nic to nebolo, ale ja som cakala tyzden... 😒 takze zajtra to bude do pohody...
@dominika_sk gratulujem k vytuzenemu chlapcekovi 🙂
@majoslava super, tak to sa mozme aj meetnut, co povies 😉
@luci66 svokra ma jediny problem.. ze jej syn uprednostnuje mna pred nou... a ze nikdy nedal n jej reci a nedokazala nas za tolke roky rozbit... 😀
@karap jaaaaj mojo, ja som bola v prvom monmente v takom soku, ze som sa nezmohla na slovo, ja som riad umyvala, este aj hrncek mi z ruky vypadol, ked som to pocula 😠 😠 ale nervy? teraz uz nie,totalna ignoracia uz z mojej strany..stretnem ju na ulici tak ju obidem ako cudziu, vies ako ju to vytaca? a este teraz ked mi tak brusko vybehlo,az ju trha ze som nesla na potrat 😝
jeziiis baby, ja ked citam o tych vasich prerabkach, sa mi vlasy dupkom stavaju 😀 my sme len miestnosti prehadzovali, este sa malovat chystame, ale uz teraz mi je z toho nanic a to mi drahy ani nedovoli nic robit...
@dominika_sk jeeeej domcaaaaa, blahozelaaaaaam, dufam ze si neuchytila posledne, bo este viacere mame zaujem tuto vidiet to co ty 😀 😀 😀 😀
@mymimi nuz mi tiez vsetko svojpomocne, a teraz mam chlapa v zahranici do zaciatku oktobra, rodicovci na druhom konci sveta.....a to chceme stihnut cez leto spravit v obyvacke novu podlahu, strop, steny, pec, schody, dorobit kuchynu.....a este milion drobnosti na ktore treba furu casu.....ja fakt neviem ako to zvladneme......a za nejake 2 roky zas ideme burat kupelnu s wc a stavat nanovo aj s detskou izbou,......
@drobcek801 aj ty? no super, blahozelam aj tebe..jooooj, ja az posledneho snad uvidim, mne sa uz neujduuuuu 😢 😢 😢
a co sa tyka oblecenia, ja mam vsetko po malej, drobec ponocsi, nech to uz bude cokolvek, ved do toho polrocka,ci rocka je to este asi jedno..a so skrinami a komodami, no neviem, ako to bude, ledva sa pomestime traja, kde dam dalsie veci netusim 😖 ani nove komody nemam kam dat uz...ja som bianku prebalovala na posteli manzelskej, tam sa mi najlepsie sedelo po porode a potom som si uz zvykla..nechystam sa menit navyky ani pri druhom drobcekovi...
@lenica81 doktorka mi povedala, že sa vobec nemusim bať, že to nevyzera byť nič, len že je maly v zlej polohe, že sa otočil chrbtom a preto to nevidno vôbec.
Caute, dlhsie som sa nepridala, ale citam 😉. My sme pri synovi pouzivali prebalovaciu podlozku (parkrat), skor sme prebalovali a este aj prebalujeme kdekolvek. Vobec to nie je podstatne, pretoze si zvyknete prebalovat na gauci, posteli atd... 😎.
dievcata, ked budete robit prerabky, tak len kavu a pivo podavajte, ziadne hrdinske ciny... ale mate toho este vela na plane viacere... tak budem drzat palce nech vam to vyjde... my o domceku este len snivame, a asi tak skoro sa realitou nestane... 😅 ale snivat treba... 😵
a s tymi svokrami vam fakt nezavidim... moju mozem len pochvalit, ale zas ona je riaditelka a ucitelka v ms, a to prax ma uz 37 rokov, takze zas ma pocit, ze vsetko vie... ale snazi sa nam do vychovy nezasahovat... chvalabohu... 😎 to skor moja mama mi huci hlavne teda do stravy maleho... ale zas u nej si mozem dovolit vyskocit... 😅
@stefie obdobne, som rada, ze mam kam pradlo z pracky vyvesat... 😀
@dominika_sk 😉
Vela z nas uz nakupuje oblecko a ostane potrebne veci a tak by som len chcela odporucit, kupujte take, ktore sa lahko oblieka a zapina. Ja som pri Arturkovi (nasmu synovi) kupovala podla toho, ako to vyzeralo a potom som polovicku vobec nepouzila, pretoze mi to dalo tolko namahy zapnut 😒, ze ma to prestalo vobec bavit obliekat. Teraz uz kupujem len prakticke 🙂 🙂
@henrieta44 neboooj, bude sa tam váľať o 106 a mávať Vám 🙂 🙂 🙂
druhy deň stresu, či tam zajtra uvidime ten žaludok ☹ ja dufam, že ho fakt len nebolo vidno...ale hadam keby bol nejaky problem by ma len tak nenechali odisť domov, že priďte zajtra 😕

ahojeeeeeee
dnes som konecne po dlhej dobe videla drobca 😉 a je to drobec,dalsi chalanisko v novembri,je zdravucky,vsetko ako ma byt,vazi uz nieco cez 300g,tak sa tesime 😉