Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk neboj všetko bude ok, chalanisko je určite v poriadku, inak GRATULUJEM, ja som mala pri prvom taký túšák že je to chalan a aj som strašne túžila po synovi a vyšlo mi to, teraz dúfam že mi to vyjde tiež a bude to dievčatko, možno dnes mi to dr. povie, idem do poradne, ale neviem ani čo mi ide robiť, či ma ide pozerať, či mi ide urobiť sono, nepovedal mi minule nič, tak uvidím 😉 , ale teším sa 🙂
@dominika_sk teším sa s tebou a držím palce!
@dominika_sk gratulujem ku chlapčekovi :D že... aj ja som citila že budem mať chlapčeka :D
baby ja som tu už tak skoro a nikde nikoho :( celú noc som nespala... malý ma tak kopal ... aj cez deň aj celú noc... neviem čo je taký hyperaktívny... 😀 😀
@dominika_sk naša mala bola otočená chrbtom takmer do 35 tt... netrap sa 😉 a blahoželám k chlaniskovi :D
@majoslava tak asi chutili hranolky a syr 😀
@drobcek801
@dominika_sk Blahoželám vám kočky ku chalaniskom,vitajte v klube 😀 😀 😀
@lolinkamaminka jeeeej Lily, to je pekné, to sa mi páči 🙂 no náš Maxim kope len občas, včera som mala poradnu, tak som sa nato pýtala Dr., povedal, že to nevadí, že si ešte užijem kopancov 🙂 tak sa teším 🙂 no s nakupovaním je to tak, že už konečneeeeee by nam mal prísť kočík, mame 3 dupačiek, čiapočku, rukavičky a album pre Maxika, takže sme tiež pozadu..... 😒 aaale, doženieme to, nič sa neboj ... inak sa máme dobre, až nato že sa nám pokazilo auto, tak dalšie korunky pojdu preč ☹ a vy mate co nove ? aký si mala víkend ?
@dominika_sk jeeeeej, gratulujem k chlapčekovi 🙂 teším sa s tebou 🙂 ako sa inak máte ? ste v poriadku ?
Dobré ránko prajem babulky .) ako sa máte ? nebola som tu 3 dni a poriadne vela ste napisali 🙂
@stefie dakujem 😉
neboj ujde,ak nie vymenime 😀 ja mam aj aj,tak mi to bolo jedno co,halvne nech je zdrave 😉
@lianka7 dakujem aj za ten klub 😀
@denis006 nevies nahodou aky ma byt krcok v 21tt? 😨
@harper Ahoj mozes zapísat aj mna?mam 22 rokov,porodnica trnava,T.P 21.11 chlapec a meno asi janko zatial.
ahojte kočky, ja práve čakam u dr. v čakárni kým prídem na rad, tak somstrááášne zvedavá čo sa dnes bude diať. inak ja som zatiaľ pozerala len kočíky, strašne sa mi poáči zelený, ale na ten strašne sadajú muchy tak to asi prehodnitím.....inak nemusíme takmer nič kupovať, čo som aj rada , lebo peniažky potrebujeme teraz inde investovať, kedže ešte nemáme dorobené ploty a chodníky okolo domčeku.....ja som mala pri prvom po domácky urobený pult, to spáchal mj šikovný manžel, je to hlaste len taka ohrádka na komodu na ktorú sa položí podložka a my sme ju teda využívali maximálne
@drobcek801 mne ho meral v 18 tt a meral 39mm, povedal, že je to dobré a snáď nám to aj takto zostane....Zatiaľ to bolo len prvé meranie, aby sa mali o čo oprieť pri ďalších meraniach. Vraj je to u každej ženy individuálne ale tuším som niekde čítala, že okolo 4 cm ale neviem v ktorom tt.
@dominika_sk blahozelaaaaaaaaaaaaam k vajkaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 krasna intuicia... ja tento krat nemam ziadnu 😀 😀 😀
@kaia mne tiez svagrina odporucala , nech kupujem maximum body a overaly a ak sa daju, tak najlepsie na zips, lebo sa v noci zblaznim z tolkych cvockov 😀 a nech nekupujem ziadne riflicky, teplaciky a pod. ze to je aj tak zbytocne a neprakticke 🙂
baby uz druhy den citim babatko aj bez toho, aby som si ho drzala rukov... obcas ma tak slabulinko stuchne 😀 😵 a uz aj cez den, nie len vecer, ked lezim 😵
@drobcek801 ja som ho mala v 17 tt cez 4 cm
ahoj dievčatá , prajem krásny slnečný deň 🙂
@stefie pana beka...tak to nemas so svokrou fakt jednoduche...akoze moja svokra je fajn, velmi sa snazi, kupuje babu vecicky, u nas vsetku zlobu robia svagrovci...aby sme nahodou nemali viac ako maju oni, idu mi na nervy a poriadne. Tvoju svokru Ti teda ani kusok nezavidim...kaslite na nu ked je taka...hlavne ze vy sa lubite... 😵
no tak už som z poradne doma, nič mimoriadne sa nedialo, len sa ma opýtal ako sa cítim, či už cítim aj pohyby a tak....o a na ten cukor mi povedal že sa dohodneme až na budúce, teraz mám ďalšiu poradniť opäť až o mesiac 19. júla, a kázal sa mi objednať na morfol.utz o dva týždne, tak som mu ani nehovorila že som už objednaná 😉 , ved čakať ešte dva týždne by ma porazilo 😖 ...už si nepamútám v ktorom týždni mi robili tie testy na tehu cukrovku, ale podľa toho čo mi povedal, tak o 4 týždne budem v 23tt a až potom sa máme dohodnúť, tak neviem, trochu ma zaskočil, ked niektoré ste tu písali že ste už na cukor objednané, musím vygoogliť že kedy sa tie testy vlastne robia....inak prevdepodonosť gen.poškodenia mi vyšla 1:4600, tak úplne v pohode....s váhou som + 1,1kg 😀 tak bol dr. spokojný a ja tiež
@henrieta44 zalezi asi aj od toho, ci sa treba na tu cukrovku objednat, lebo ja som sa nemusela, tak keby mi dal papier, tak hned mozem ist... uzv ti nerobil? takze nevies este pohlavie?
@eviiinka urcite je to individualne, mozno budes mat pokojnejsie babo 🙂 ale nie ze by som zrovna stale citila kopance 😉 dnes som citila len 2x po sebe slabunke stuchnutie a od vtedy nic, asi spinka 🙂
Bre ranko tehulky, ako sa dnes dari? Co budete dnes varit? Ja uz nemam ziadnu fantaziu....Inak este beriete kys.listovu, lebo mne prave dnes dosla a rozmyslam,ci si este kupit alebo nie

@dominika_sk blahoželám ku chlapčúrikovi 🙂