icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

slimme
22. mar 2011

Ahojte, tak včera som bola u gynekologa, som 7tt plus 4, videla som na brazovke len taku čiernu machulku, nič mi nevravel ani či už bije srdiečko, takže ani neviem lebo ja som tam nič nevidel, akurát mi povedal, že mám prísť o 3 týždne a ak bude všetko o.k. dá mi knižku...tak asi tak...vy ste srdiečko videli alebo to nevidno?ja som nič nevidela ak som z toho jelen...

pimpa
22. mar 2011

@blackrose
u nas to nebolo o tom, ci sa nam dari alebo nedari otehotniet, chceli sme si aj osvojit dieatatko, aj mat svoje biologicke, takze tak. Patko prisiel ako prvy a predbehol aj nase "bio" deti, kedze tych opustenych deti je tak vela, ze kym sme sa zacali poriadne snazit otehotniet, uz som ho mala doma. 😉

harper
22. mar 2011

@blackrose dakujem za privitanie. kedze mi take jemne krce stale neprestavaju, bola som dnes u lekara. tehu potvrdil, ak sa nic nezmeni, mam prist o mesiac na kontrolu potom da knizku. Tie krce vraj obcas na zaciatku byvaju.

harper
22. mar 2011

@blackrose dakujem za privitanie. kedze mi take jemne krce stale neprestavaju, bola som dnes u lekara. tehu potvrdil, ak sa nic nezmeni, mam prist o mesiac na kontrolu potom da knizku. Tie krce vraj obcas na zaciatku byvaju.
@pimpa mne dnes spravil len vaginalny ultrazvuk, ked pojdem za mesiac mam si doniest moc.

amisa
22. mar 2011

ahoj..ja som tu len druhy krat , este som si nezvykla ze to bude november a nie december a tiez este nemam tehu knizku tu dostaneme az pri kontrole a NT screeningu v 12tt.
Dnes rano som musela navlacat dcerku na rukach lebo velmi prevelmi plakala..az ma bruskobolelo..musela som ju zverit manzelovy.. este mi obcas nedochadza ze uz sa tam nieco deje. Baby co uz mate deti..je aj na vas vidno brusko skorej ako pri prvom? na mne hej, ja ked hmotnostn prirastok ziadny.

lianka7
22. mar 2011

@veronkaj A v ktorom tt si cca?Baby ja este stale skusam testy,ci ciarocky silneju,ale uz z nich mam poriadne kolajnice 🙂 Som zvedava ci na ultrazvuku uz bude nieco vidno,ked pojdem v 5tt+2

amisa
22. mar 2011

@lianka7 jeeej 🙂 no neboj aspon vacok vidno bude

lianka7
22. mar 2011

@amisa Tesim sa teda,ze budem vidiet malinkaty vacok,co mi urobi den krajsim 🙂

denis006
22. mar 2011

@lianka7 ja idem na sono vo štvrtok a to budem podľa mojich výpočtov 5tt+3. tak ti dám vedieť

ja pre zmenu ešte meriam bazálnu teplotu aby som videla či sa teplota drží a či sa niečo v brušku nedeje

lianka7
22. mar 2011

@denis006 Jeeej,super,budem rada...som zvedava,co sa nam tam ukaze 🙂

blackrose
22. mar 2011

@pimpa to je krasne 😵
@harper mne proti krcom povedal, ze si mam kupit magnezium 500mg ale tiez mi povedal, ze je to normalne, kym to nie su velke bolesti. Ale uz sa mi to trosku ukludnilo. Az poobede zvyknem citit bolest a aj to tak 1-2 razy.
@lianka7 ja som bola na utz v 4+5 a bolo vidno malu fazulku 😉
a na dalsi idem tiez vo stvrtok a to budem 5+4 🙂

desmodka
22. mar 2011

baby, predavam kocik camarelo q 12 v perfetknom stave, som s nim max spoko len nemam kde skladovat vanicku a vajicko tak ho musim predat, tak ak mate niektora zaujem IP

lianka7
22. mar 2011

@blackrose Supeeer,a zatial ti nie je zle?

blackrose
22. mar 2011

@lianka7 zatial nie a dufam, ze to tak aj zostane 😅 a tebe?

lianka7
22. mar 2011

@blackrose Mne tiez absolutne nic,teda okrem prs a podbruska-to ma vzdy vecer zacina boliet...a prsia musim odkonzultovat s dr.lebo jedno ma tak zvlastne v spodnej strany stipe 😒

blackrose
22. mar 2011

@lianka7 mna tiez prsia bolia a mam ich asi aj o cislo vacsie... nie je to stipanie sposobene podprsenkou? Ze by ta odierala?

veronkaj
22. mar 2011

@lianka7 no ja neviem asi 4tt+3 dni, aj ja si robím kontrolné testy každé dva dni a oproti tomu prvému zosilneli, zajtra idem na krv tak som zvedavá na výšku hcg ako narástla,

ale dnes večer ma riadne popicháva podbruško no chytám mierny des.

blackrose
22. mar 2011

@veronkaj neboj, aj mna dost popichavalo na zaciatku, aj dnes ma boli viac... ale inak mam pocit, ze to uz trosku ustupuje...

lianka7
22. mar 2011

@blackrose Asi nie,lebo bolest je najvacsia vecer,a to ked pridem z prace domov,hned si ju davam dole,uvidim co povie dr...radsej nech ma posle na ultrazvuk,aby som bola pokojna...
@veronkaj neboj,to aj mna,raz pichne a raz take mierne bolesti akoby som mala dostat ms...je to ok.A pocitala si si podla tehotenskej kalkulacky?http://tehotenstvo.academy.sk/

blackrose
22. mar 2011

@lianka7 tak to hej, radsej nech si to pozrie dr.

lianka7
22. mar 2011

@blackrose Jej,aj tebe sa paci Tomasko?aj mne 🙂 A este aj tolko rokov co ja 🙂 teda o chvilku uz nie 😉

blackrose
22. mar 2011

@lianka7 aj vy rozmyslate nad Tomaskom? 🙂 no aj mne uz bude o par mesiacov o rok viac 😀

lianka7
22. mar 2011

mne presne o tyzden 🙂 Ja som nad nim zacala uvazovat az ked sa mi snivalo o Tomaskovi 😀

blackrose
22. mar 2011

@lianka7 😀 pekneee, tak vsetko najlepsie, pre istotu, keby som zabudla 😉

veronkaj
23. mar 2011

@blackrose
@lianka7
no včera ma to bolelo dosť, chodila som aj dosť po schodoch možno preto a ráno som na toalette mala trochu špinenia aj pred chvílou,

na krvičke som bola teraz čakať tak do 10-11 na výsledok a poobede ordinuje lekárka až od 15,30 tak zavolám sestričke či mám dosť s tým špinením ale nieje to veľa len som potom vystrašená.

a vy už aj mená vymýšlate????

dominika_sk
23. mar 2011

@denis006 ahoj, daj vedieť ako dopadneš na sone...ja sa tešim, obrazok mam doma na chadničke, tak vždy keď idem okolo, vždy sa pristavim a chvilku sa pozeram 😀 držim ti palce !!!! 🙂 mne je zase dneska akosi divne 😒 ale rychlo som sa najedla, tak teraz už v pohode 😉 kedy už pojdeme kupovať kočiky ?!hmmm??? 😀 😀 aj ty sa tak tešiš?

lacikagr
23. mar 2011

Ahojte, bola som na sono a už nám bije srdiečko.
Je to krásny pocit. Ako vás tu čítam, aj mna popicháva v podbrušku ale to je asi dobre, bábo rastie a rozťahuje sa 🙂
Prajem všetkým novembrovkám aj nenovembrovkám krásne tehulkovanie!

blackrose
23. mar 2011

@veronkaj so spinenim radsej chod k dr. nikdy nevies...
a hej, vymyslame.. resp. my uz mame vymyslene dlho 😅
@lacikagr super, blahozelaaam 😵

mysti
23. mar 2011

ahojte baby, je Vas tu strasne vela, nestiham Vas ani citat, neviem, ci sem budem mat cas chodit, aj tak ako vidim, ste tu uz zohrate partie.
Tak Vám prajem, aby ste tu dotiahli do uspesneho konca, nech ste zdrave vy aj vase poklady. 😵

blackrose
23. mar 2011

@mysti ale ved aj ked nebudes mat vela casu, tak sa zastavit mozes, ved sem tiez patris a my sa tiez len spoznavame 😉