icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
23. mar 2011

@dominika_sk aj ja mam obrazok na chladnicke 😀

veronkaj
23. mar 2011

@blackrose no asi pôjdem aj dnes, beriem zatial duphaston 2x1 a už zase je čisto, to bolo len ráno mala som pichanie a pobolievanie ale potom ma napadlo, že často píšu že je to preto že sa rozťahuje maternica a môžu praskať cievky a mne teda stačí dvihnúť niečo ťažšie alebo zatlačiť do niečoho a už aj trochu krvácam aj normálne, mám akési citlivejšie cievky a to som teda baculka, tak by človek povedal že to bude lepšie.

ešte chvílu a bude vedieť výsledok,

blackrose
23. mar 2011

@veronkaj treba si davat pozor a hlavne nic tazke teraz nedvihaj

veronkaj
23. mar 2011

@blackrose snažím sa a veľmi di dávam pozor a volala som o hodinu budú výsledky majú toho veľa takže čakať.

no prosím všetkých svätých nech je to dobre a krásne rastie. 😅

blackrose
23. mar 2011

@veronkaj 🙂 drzim ti palce

veronkaj
23. mar 2011

@blackrose Ďakujem no treba počkať a poobede idem k tej lekárke lebo to špinenie teda taká tmavá krv je stále.
😔 😔

dadka_11
23. mar 2011

@dominika_sk to vazne, to sa pyta.. no keby som vedela.. a môzem si vypytat na druhej kontrole? aj si za to platila? a ake vitaminy si si pytala.. mne dala iba Becko- bekomplex

micicka
23. mar 2011

ahojte kočky, prajem vám pekný deň

@veronkaj držím palce, a so špinením utekaj hneď k lekárovi, ak nerobí, tak radšej do nemocnice na pohotovosť. nie je to sranda. nemusí to byť nič, ale môže.

veronkaj
23. mar 2011

@micicka no pôjdem poobede lenže ambulancia kde chodím má síce ultrazvuk ale robia tam lekári ktorý operujú a ambulujú v nemocnici potom tam docestujú,
na pohotovosti by ma zobrali len keby to bolo krvácanie viac teda napríklad na prádlo a to nemám len po utretí inak čisto.
a nakoniec je dobre že som išla na en odber aspoň budeme vedieť výsledok. no začínam sa báť. .

blackrose
23. mar 2011

@dadka_11 a na co mas b-komplex??
@micicka aj tebe pekny den 🙂

micicka
23. mar 2011

@veronkaj to ti verím, že sa bojíš. myslíš, že na pohotovosti ťa nezoberú? ja som naposledy tiež špinila len na toaletnom papieri, ale zobrali ma bez problémov. ale poobede je tu za chvíľku, tak sa rozhodneš podľa situácie. ale veľmi ti držím palce, nech je všetko v poriadku.

@blackrose 🙂

veronkaj
23. mar 2011

@micicka už to mám odskúšané ked som bola v minulosti ale zase po obede alebo večer ked ide tehulka na pohotovsť a povie, že je tehotná a má nejaké krvácanie tak jej zavolajú lekára ktorý ju vezme na gynekologiu na ultrazvuk a vyšetrenie, to mám už bohužial odskúšané niekolko krát. tým že do ba pohotovostí spadajú veľké obvody aj z mimo bratislavy tam vozia súrne a ťažké prípady tak to riešia takto. a zase som rada, lebo tí lekári čo majú ambulanciu kde robím ma môžu potom poslať ak treba k nim do nemocnice.

no nech žiadne nemocnice netreba nech je všetko dobre a do nemocnice tak max pred pôrodom.

micicka
23. mar 2011

@veronkaj tak držím palce a napíš nám potom info ako si dopala, že je všetko v poriadku.

dominika_sk
23. mar 2011

@blackrose a obzeraš každu chvilku, či tam nahodou niečo nove neuvidiš? 😀

dominika_sk
23. mar 2011

@dadka_11 na dverach mala napisane, že za obrazok sa plati 5 eur, ale ja bežne platim za utz 10eur, takže som čakala dokopy 15eur, ale platila som iba tych 10. tak neviem či zabudla 😀 a len tak medzi rečou som sa opytala či mam brať nejake vitaminy a dala mi nejaky pregniol , pregnal?alebo ako sa to vola 🙂 nechce sa mi isť sa pozrieť 🙄 takže keď budeš u dr.,normalne jej povedz že chceš foto.a hotovo 😠

dadka_11
23. mar 2011

@dominika_sk no tak veru jej poviem.. ze ju chcem.. tych 10 eur som platila aj ja.. a ja jej dam aj dalsich len nech mi da foto 🙂)
a ako casto chodis na kontrolu? ved ja raz za mesiac a ty si uz bola viackrat ako citam.

dadka_11
23. mar 2011

@blackrose lebo ja stale vraciam a napina ma cele dni.. a potrebujem vela B- vitaminy a kedze moc toho nenajem,tak mi ich kazala kupit aby som do seba aspon takto tie vitaminy davala .. miminko si nema potom ake vitaminy odo mna brat.

veronkaj
23. mar 2011

@micicka

babulky tak sa vytešujem minulý týždeň po tom krvácaní vo štvrotok 17.3. bolo 159 a dnes 23.3. je 1010 tak to je dobré, to znamená že miminko prosperuje 🙂
a teraz ešte prosím držať palce aby poobede mi dali niečo aby to špinenie uplne prestalo a bruško nebolelo.

micicka
23. mar 2011

@veronkaj 🙂 tak to blahoželám, vyzerá to dobre, tak snáď aj to špinenie je len nejaká maličkosť, ale určite choď k dr. samozrejme budem držať palce 😉

veronkaj
23. mar 2011

@micicka ďakujem moooc no som zvedavá čo povie, hlavne nech všetko ide dobre ďalej a pokračuje ako má, minulý rok sme skončili pri hodnote 750 a pred tým pri 2200 zistili že je to mimom. tehotenstvo tak nech je všetko ok, hádam už bude niečo na uzv vidieť.

dominika_sk
23. mar 2011

@dadka_11 ja som bola dvakrat, prvykrat na potvrdenie v piatom tyždni, ale nebolo skoro nič vidno, tak ma objednala ešte raz a teraz idem až o tri tyždne na krv 😢

karap
23. mar 2011

Ahojte 😎 Vcera nam blbol net,tak som sem nemohla ist a normalne som mala abstak 😀
Baby,vy ste platili za snimku?Za ten kusok papiera?Mne ho dal lekar uplne zadara.Aj ja ho mam na chladnicke 😀
Dievcata moje.Prosim vas,poradte mi niektora...Pozerala som tu na bazari oblecenie pre babo a jednej pani som sa aj ozvala.No ani za boha to teraz neviem najst!Nezapamatala som si jej meno a teraz som v koncoch 😖 Ako ju najdem?

blackrose
23. mar 2011

@dominika_sk no jasneeee 😀 😀
@dadka_11 aha, tak to potom hej... 😒 dufam, ze ta to coskoro prejde
@veronkaj super, tak krasne rastie 😵 nech len pekne pokracuje 🙂
@karap ze ake sme chladnickove 😀 ja som tiez neplatila, ale asi zalezi od dr. S bazarom si neporadim 😒

veronkaj
23. mar 2011

@blackrose dakujem dúfam, snažím sa veľmi dúfať

želám všetkým tehulkám aj netehulkám krásny deň

lianka7
23. mar 2011

Ahojte kočky,aj mna dnes popichava v podbrusku,ale tak malinko...aspon viem,ze nieco sa tam deje 🙂
@lacikagr jeej,blahozelam,aj ja uz chceem 🙂
@veronkaj Moja,radsej chod,istota je istota,ja v praci chodim tiez vela po schodoch,som zvedava do kedy to budem v pohode zvladat...Mena mame vymyslene uz davno pred pocatim 😉 a inac zatial neriesim,zacnem v 3.trimestri,hadam to tam dotiahnem 😅
@mysti Presne tak,spoznavame sa a rady ta tu vzdy uvitame a precitame tvoje zazitky z tehu 🙂
@blackrose Dakujeeeem...jaaj,dnes je tak naaadherne 😉

adikad
23. mar 2011

Ahojte, tak som doma z kontroly, hcg narastlo z 271 na nieco cez 3000. Fotecku mam v albume. Kontrola o 2 tyzdne a znova krv na hcg, preventivne som dostala duphaston a som PN.

pimpa
23. mar 2011

tak ja idem az v piatok k lekarke..inak som zistila ze proti tym nevolnostiam fakt pomaha vela cerstveho vzduchu..a to sa poobede zvykneme s Paťkom tarat po vonku, dnes sme piekli kolaciky v piesku, celkom mi to prospelo..ale varit je mi dost tazko v tomto obdobi...vy varite, teda nesmrdi vam a nenapina vas?

lianka7
23. mar 2011

@adikad To je nadherna fotocka,blahozelam k bublinke 😵 😵 😵 a preco si PN?Mas tazkosti?
@pimpa A ktory tt si?Mne este voebc nic nie je,ale vysadila som kavu a som uuuuplne ospala cely den...neviem,cim si ju mam kompenzovat.

adikad
23. mar 2011

@lianka7 Mna nechal na PN- koli tomu, ze som v decembri potratila. Tiez nepijem kavu a som ako mechom trafena a este som aj chora.

lianka7
23. mar 2011

@adikad nech len teraz vsetko dobre dopadne a vsetky to dotiahneme do uspesneho konca...a mozem sa spytat v ktorom tt si potratila?Mozno si to uz spominala,ale nepamatam...Len pekne odpocivaj,vela vody pit,byt v teplucku a bude dobre.Ja papam kyselinu listovu,uvidim ci mi buduci tyzden nieco odporuci dr.
Co je vhodnou kompenzaciou kavy?Ja mavam nizky tlak a kava je pre mna zachranou.Len rano som vstala,prisla do prace a uz sa mi nechcelo robit nic...