Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose no asi pôjdem aj dnes, beriem zatial duphaston 2x1 a už zase je čisto, to bolo len ráno mala som pichanie a pobolievanie ale potom ma napadlo, že často píšu že je to preto že sa rozťahuje maternica a môžu praskať cievky a mne teda stačí dvihnúť niečo ťažšie alebo zatlačiť do niečoho a už aj trochu krvácam aj normálne, mám akési citlivejšie cievky a to som teda baculka, tak by človek povedal že to bude lepšie.
ešte chvílu a bude vedieť výsledok,
@dominika_sk to vazne, to sa pyta.. no keby som vedela.. a môzem si vypytat na druhej kontrole? aj si za to platila? a ake vitaminy si si pytala.. mne dala iba Becko- bekomplex
@micicka no pôjdem poobede lenže ambulancia kde chodím má síce ultrazvuk ale robia tam lekári ktorý operujú a ambulujú v nemocnici potom tam docestujú,
na pohotovosti by ma zobrali len keby to bolo krvácanie viac teda napríklad na prádlo a to nemám len po utretí inak čisto.
a nakoniec je dobre že som išla na en odber aspoň budeme vedieť výsledok. no začínam sa báť. .
@micicka už to mám odskúšané ked som bola v minulosti ale zase po obede alebo večer ked ide tehulka na pohotovsť a povie, že je tehotná a má nejaké krvácanie tak jej zavolajú lekára ktorý ju vezme na gynekologiu na ultrazvuk a vyšetrenie, to mám už bohužial odskúšané niekolko krát. tým že do ba pohotovostí spadajú veľké obvody aj z mimo bratislavy tam vozia súrne a ťažké prípady tak to riešia takto. a zase som rada, lebo tí lekári čo majú ambulanciu kde robím ma môžu potom poslať ak treba k nim do nemocnice.
no nech žiadne nemocnice netreba nech je všetko dobre a do nemocnice tak max pred pôrodom.
@blackrose a obzeraš každu chvilku, či tam nahodou niečo nove neuvidiš? 😀
@dadka_11 na dverach mala napisane, že za obrazok sa plati 5 eur, ale ja bežne platim za utz 10eur, takže som čakala dokopy 15eur, ale platila som iba tych 10. tak neviem či zabudla 😀 a len tak medzi rečou som sa opytala či mam brať nejake vitaminy a dala mi nejaky pregniol , pregnal?alebo ako sa to vola 🙂 nechce sa mi isť sa pozrieť 🙄 takže keď budeš u dr.,normalne jej povedz že chceš foto.a hotovo 😠
@dominika_sk no tak veru jej poviem.. ze ju chcem.. tych 10 eur som platila aj ja.. a ja jej dam aj dalsich len nech mi da foto 🙂)
a ako casto chodis na kontrolu? ved ja raz za mesiac a ty si uz bola viackrat ako citam.
@dadka_11 ja som bola dvakrat, prvykrat na potvrdenie v piatom tyždni, ale nebolo skoro nič vidno, tak ma objednala ešte raz a teraz idem až o tri tyždne na krv 😢
Ahojte 😎 Vcera nam blbol net,tak som sem nemohla ist a normalne som mala abstak 😀
Baby,vy ste platili za snimku?Za ten kusok papiera?Mne ho dal lekar uplne zadara.Aj ja ho mam na chladnicke 😀
Dievcata moje.Prosim vas,poradte mi niektora...Pozerala som tu na bazari oblecenie pre babo a jednej pani som sa aj ozvala.No ani za boha to teraz neviem najst!Nezapamatala som si jej meno a teraz som v koncoch 😖 Ako ju najdem?
@dominika_sk no jasneeee 😀 😀
@dadka_11 aha, tak to potom hej... 😒 dufam, ze ta to coskoro prejde
@veronkaj super, tak krasne rastie 😵 nech len pekne pokracuje 🙂
@karap ze ake sme chladnickove 😀 ja som tiez neplatila, ale asi zalezi od dr. S bazarom si neporadim 😒
Ahojte kočky,aj mna dnes popichava v podbrusku,ale tak malinko...aspon viem,ze nieco sa tam deje 🙂
@lacikagr jeej,blahozelam,aj ja uz chceem 🙂
@veronkaj Moja,radsej chod,istota je istota,ja v praci chodim tiez vela po schodoch,som zvedava do kedy to budem v pohode zvladat...Mena mame vymyslene uz davno pred pocatim 😉 a inac zatial neriesim,zacnem v 3.trimestri,hadam to tam dotiahnem 😅
@mysti Presne tak,spoznavame sa a rady ta tu vzdy uvitame a precitame tvoje zazitky z tehu 🙂
@blackrose Dakujeeeem...jaaj,dnes je tak naaadherne 😉
Ahojte, tak som doma z kontroly, hcg narastlo z 271 na nieco cez 3000. Fotecku mam v albume. Kontrola o 2 tyzdne a znova krv na hcg, preventivne som dostala duphaston a som PN.
tak ja idem az v piatok k lekarke..inak som zistila ze proti tym nevolnostiam fakt pomaha vela cerstveho vzduchu..a to sa poobede zvykneme s Paťkom tarat po vonku, dnes sme piekli kolaciky v piesku, celkom mi to prospelo..ale varit je mi dost tazko v tomto obdobi...vy varite, teda nesmrdi vam a nenapina vas?
@adikad nech len teraz vsetko dobre dopadne a vsetky to dotiahneme do uspesneho konca...a mozem sa spytat v ktorom tt si potratila?Mozno si to uz spominala,ale nepamatam...Len pekne odpocivaj,vela vody pit,byt v teplucku a bude dobre.Ja papam kyselinu listovu,uvidim ci mi buduci tyzden nieco odporuci dr.
Co je vhodnou kompenzaciou kavy?Ja mavam nizky tlak a kava je pre mna zachranou.Len rano som vstala,prisla do prace a uz sa mi nechcelo robit nic...

@dominika_sk aj ja mam obrazok na chladnicke 😀