Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose vyhybať sa miestam, kde sa fajči, no ale my fajčime doma 😖 a zrovna sa odsťahovať...no neviem 😖 prooste to nie je take jednoduche pre mňa 😢
@dominika_sk tak potom to musi byt rozhodnutie vas oboch a myslim si, ze v prvom rade, je dolezite babatko... ☹ kym to sama nebudes chciet, tak neskoncis ☹
ahojte, dnes rano som si nasla //, tak sa k vam pridavam, dufam ze nie predcasne, este som nebola u dr. a chcela som pockat s diskusiou, ale nevydrzala som 😉
@dominika_sk ja som tiez fajciarka, pri predoslych tehu som prestala v den testu, teraz som mala poslednu cigu vcera v noci, to som uz mala doma test a tusila, ze ked si ho rano spravim, bude zo mna zase nefajciarka, tak som si tu poslednu vychutnala a hotovo. zatial. ale klamala by som, keby som povedala, ze nemam chut. tiez cela rodina fajci. nastastie som nefajcila vela a doma nefajcime vobec, len na zahrade, tak snad to nejako ustojim. drzim palce, aby sa aj tebe podarilo prestat, mozno sa ti to casom same sprotivi 🙂
no nic, musim do skolky, paa a drzte sa
🙂
Baby,mne uz tusim zacinaju tehu priznaky 🙂
Nie nevolnost,ani bolesti,to nie....Len dnes som si kupila rybaci salat a ledva som cakala domov,aby som ho mohla zjest.Sliny mi tiekli....Uz som ho zjedla a citim sa ako v neby 😀
Vzdy na zaciatku tehu som bola pazrava za rybacim salatom.No a konecne to na mna prislo 🙂 🙂
@sis12 to je ten problem toho všetkeho, že u nas sa fajči uplne všade 😒 do zahrady by som sa veru netrepala každu chvilu...
@sis12 vitam ta a blahozelam 🙂´
@karap pekne tehu chute 😀 ja mam zatial chut na vsetko,hlavne nech je to jedlo 😀 😀
@lianka7 vytok je v pohode, ja ho mam tiez dost...
tak ja som sa prave vratila od dr. a mame dalsiu peknu fotecku a je krasne vidiet ako mimco rastie 😵 aj ked srdiecko este vidiet nebolo, ale ved je este skoro... na dalsiu kontrolu aj s odbermi idem o 2 tyzdne
jeej dakujem za gratulacie a privitanie 🙂 trosku som tu este stratena, na konikovi som relativne nova, ale tak snad si zvyknem
som tu asi jedina, co este nebola u dr., co? asi sa k nemu ani tak skoro nedostanem, tam kam ja chodim, sa objednava na cele mesiace dopredu, tipujem ze mi daju termin najskor tak v maji 😒 ak sa vobec dovolam, lebo v case telefonickeho objednavania som sa dnes vobec nedovolala...este premyslam, ze pojdem mozno rovno k nejakemu zenskemu vo viedni, kedze tam uz ciastocne byvame a od jula potom uplne, tak bude asi lepsie ist rovno za tym, u ktoreho zostanem az do konca a budem tam zrejme aj rodit...
@dominika_sk domi, a co keby ste zrusili fajcenie doma, ze si das len vonku, to by sa hned zredukovalo 😉 inak som dnes pozerala v pns tie lahke cigarety, som vahala, ci si mam kupit, pre pripad nudze, ale odolala som, zatial, tak snad to uz vydrzim, prvy den je asi najtazsi...
ahojte novembrovky tak u nás sa to špinenie zhoršilo a tak neviem čo bude, snažím sa veriť že bude dobre.
idem prečítať čo máte nové
@sis12 aj ja ťa vítam medzi nami 🙂
v máji ísť na prvú prehliadku ako tehotná, tak to je veľmi neskoro. ja myslím, že doktor určite nájde aj skorší termín - s tým musia počítať. ale keď v budúcnosti budeš chodiť inam, malo by význam začať už teraz.
@veronkaj no drž sa moja, možno bude nakoniec dobre. a si v nemocnici?!
@blackrose tak pekne rastiete, to je super správička. už si bola na druhom sone? kedy si bola 1x a koľko ste merali?
@karap dakujem no budeme to potrebovať, prečo musím mať vždy všetko ja, už neviem čo robím zle,
@blackrose nuž výsledky krvi potešili ale na uzv ešte nebolo pri hcg 1010 nič vidieť a tak mám prísť v pondelok na kontrolu krvi a potom uzv, ale dnes som aj krvácala trochu ale môže to byť tým že som včera išla aj po veľmi hrbolatej ceste kde sme nadskakovali a aj to vyšetrenie.
@micicka vieš už som si povedala že stačilo, ked sa mimink nebude vyvíjať a všetko a povedia že odumrelo alebo je mimo už nepojdem ležať do nemocnice kde každú chvílu budú pozerať do mna na budem tam musieť byť pred x doktormi a budú ma brať ako další kus, hrozný prístup majú, a počúvať že mám brucho a pod. ak sa nebude vyvíjať a povedia že odumrelo počkám až sa samé vyplaví a ked bude mimo tak sa ozve bolesťou aj same.
@lianka7 doky mi kázal prísť dnes na ultrazvuk...a potom, že to je zavčasu ale pustil sa do toho a povedal...ale to tu je už krásne vidnno...o teho niet pochýb...bublinka je na správnom mieste v maternici a vraj to vzniklo z pravého vaječníka a je aj uchytené na pravej strane. Už má 13,5 mm a podľa sona som dnes 5tt+1 a podľa ms 5tt+2...jeden deň hore-dole...vypýtala som si kyselinú listovú lebo mám len nejaký mix vitamínov a minerýlov. Mám prísť k nemu až 3.5 - to budem v 11-12 tt. potom, ak bude všetko ok bude aj tehu knižka....
@blackrose ale aj babatko je dosť veľké - teda zdá s mi, že toto je ešte len žĺtkový vačok. ja som mala bublinu 11mm veľkú, ale žĺtkový vačok mohol mať tak 2mm. ale u každej je to asi inak - tak vy ste už taký krásnučký, škoda, že ešte nebolo srdiečko, to by bolo úžasné, no nie? ale na budúce už bude 😉
@veronkaj máš pravdu, že prístup v nemocnici je hrozný, aj ja sa toho strašne bojím, že keď sa niečo stane budem tam musieť zase ísť. verím, že by vedeli v niektorých prípadoch pomôcť, podporiť tehu, ale to by museli chcieť. nie ako keď ja som bola naposledy v nemocke, začala som krvácať aj bolesti boli dosť silné a doktorka sa ani neunúvala za mnou prísť. sestričky len na vložku kukali. a nakoniec aj tak nepomohli ☹
je to bohužiaľ o šťastí, aký doktor má službu a ako sa zaujíma o pacienta.
ale ja by som asi išla aj tak. ale je to na každej z nás, nehovorím, že nemáš pravdu s tým čo hovoríš.
ahojte baby...prave bola u mna kamaratka caka babo v strede oktobra a az vcera sa dozvedela ze caka dvojvajecne dvojicky.chudatko strasne si poplakala bo ona nema nejaky vztah k detom.ale zvladne to.jej mm je happy a dufa ze budu mat dvoch chalanov 😉 no neviem neviem ci by som to zvladla.
@sis12 vitaj medzi nami... 😉
ja som sa prave najedla palaciniek strasnu chut som mala na ne...
@veronkaj drzkaj sa neboj vsetko bude nakoniec v poriadku...
@denis006 no tvoja bublinka má veru pekné rozmery, hlavne je že spokojná, je jedno koľko má 😉
@lenka1108 ja by som prijala dvojičky, som práve dnes nad tým uvažovala, že čo keby boli, ale my sme mali normálnu veľkosť pri poslednom sone. ale je to určite zaberák, dve detičky. ale keď sa manžel tak teší, tak určite bude pomáhať, aj kamoška sa nakoniec bude tešiť 🙂

@dominika_sk a fajcenie je len psychicka zalezitost. Ja som prestala chodit na kavicky a vyhybala som sa miestam kde som najviac fajcila a po case mi to vadilo. A neber ziadne vyhovorky, preco si neprestala. Lebo aj ta najmensia cigareta moze ublizit a ani nevies ako a kedy sa to prejavi. ☹