Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk - to nie mimi ale gestačný vak má 13.2mm včera som sa sekla - som písala že 13,5.
Ale ty máš už aj mimi v ňom... nám tam zatiaľ nič nebolo vidno - len takú čiernu bodku
@denis006 no ale 13,2 a nič v ňom a ja 7 a mimi tam 😀
@dominika_sk dominika ty to máš v poriadku 😅 , máš veľkú bulbinku na snímke a v nej 7 mm mimi.
tých mojích 13,2 mm je len veľkosť bublinky...tvoja bublinka je omnoho väčšia...skúsim odfotiť snímku a vložiť ale až cez víkend, potom uvidíš rozdiel...
@denis006 moja bublinka ma 7mm, musela to niekolkokrat približiť...ale to je jedno, nech su zdrave-fazulky naše 😉
Ahojte, ja som 6tt, minuly utorok ked ma doktorka vysetrovala tak zistila spinenie, nasadila mi dupaston, na druhy den bolo spinenie tiez a potom uz nie, ale stale ma velmi boli brusko, stale mam krce, myslite ze bude vsetko v poriadku? velmi sa bojim, sono mam utorok a to cakanie mi pripada ako vecnost 🙂
@niki_lv aj mna boli brusko stale... sice uz pomenej a niekedy len tak z nicoho nic zaboli aj viac, ale hned prejde. Ak ta to neprechadza a boli v kuse, tak chod k dr. Ale ak je to len obcas, tak sa ti roztahuje maternica 😉 Ak nespinis, tak je dobre 🙂
@dominika_sk denis myslela, ze tvoje babatko meria 7 mm ale cela bublinka (ten gestacny vacok) je vacsi a ona ma len ten gestacny vacok 13,2 mm nie babatko 😉 Aj ja mam vacok velky 9,6 ale mimi je mensie 😉
ahoj kočky, no dnes som bola na kontrole. našťastie zatiaľ všetko ok. moje mimčo má asi 5mm - zatiaľ v norme, čo som pozerala, aj dr. povedal, že zodpovedá 7tt. srdiečko búchalo, takže sme ok 😀 veľmi sa teším, lebo som sa straaaašne bála. bohužiaľ nemám obrázok, dúfam, že o tri týždne bude rovnako všetko ok a bude aj obrázok 🙂
Ahojte babulky gratulujem vam k fotkam malinkych fazuliek 🙂 Vsetkym vam drzim prsteky. My mame ist v 7t na USG a to je o 10 dni tak uvidime co nam povie p. Dr. Ale pevne verim ze bude mimi v poriadku. Zacina mi byt blbo a pobolieva v podbrusku hlavne vecer. Tak dufam ze je vsetko ako ma byt.Prajem vam pekny zbytok vecera 😉
Dakujem kocky ukludnili ste ma, ja som taky hypochodner, nieco zaboli, niekde pichne, hned robim paniku, ale to asi poznate ked sa uz nejedna len o vas ale ste dvaja 🙂
@blackrose a
@dominika_sk - presne tak som to myslela...Dominika,m tebe tam už aj mimi videl a mne nie...ja mám ultrazvuk až 11 týždni....toľko čakania - och
@denis006 veď ja to chapem 😀 som sice blondina, ale aj tak 😀
zavidim vsetkym co uz maju prve sono za sebou. ja sa este nacakam. vo stvrtok idem k GP,co je vseobecny lekar(zijeme v irsku) a budem si pytat odporucanie na skore sono,co by mohlo byt okolo 10tt. inak sa prve sono v Irsku robi okolo 20tt. pri malej som mala casto sono,lebo som casto krvacala,tak dufam ze nebude protestovat. lebo cakat do 20tt s mojou historiou-to by som psychicky ani nezvladla. ved zatial vie o tehu len moj muz,taka som poverciva,nikomu zatial nehovorim. tak dufam,ze vo stvrtok sa uz budem moct aspon objednat na sono do nemocnice.
Ahojte kočky,tak ja som včera zalomila o 21.hod. a teraz uz od 6,30 buntošim. 🙂 Ja som prisla vcera z prace az 17.30 a manzelik dovtedy vypratal cely bytik,aby sme dnes oddychovali 🙂
@micicka Ahoj,musi to byt uzasne pocut srdiecko toho maleho zazraku v brusku...ja ho zrejme v stredu pocut este nebudem..nevadi,len chcem vidiet toho maleho mravceka 🙂 Ja spim v noci zle uz dlhsiu dobu,lebo vzdy vecer ma chytia mierne bolesti v podbrusku a tiez krize a prsia,neviem sa potom ulozit a najst si spravnu polohu 😒
ahojte, idem sa vas opytat, ci sa uz zacnete aj natierat kremom proti striam a hlavne by som rada vedela nejaku znacku. pretoze pri prvom som pouzivala,ale mi moc nepomohol a mam strie na zadku. tak ci poznate nech stoji co stoji, nejaky ozaj vyborny.. dakujem
@dominika_sk
to sa ako rata,ze ste v 5tt+1 alebo ty v 7tt +0 si hore pisala.. hm?
@lianka7 ja som nepočula srdiečko, len videla ako búcha, ale aj to mi stačilo, je to super pohľad, mám ho stále pred očami.
pozerám, že ty si ešte len v 5tt, to v stredu ešte asi nebude, ale možno ste taký sikovný, že aj bude 😉
@dadka_11 no ja sa zatiaľ nenatieram a ani nepoznám žiadny krém. ale počula som, že sú neni veľmi účinné. ja si ešte počkám radšej, kým bude o tri týždne všetko ok a snáď potom začnem aj takéto veci riešiť 🙂
@micicka Aj ja si myslim,ze srdiecko este neuvidim,je to skoro,ale pre mna bude najkrajsim zazitkom vidiet v mojom brusku aj malu bodku 🙂 Aj ked sme ani vo sne nedufali,ze sa nam to prirodzene podari.Bude to pre mna ten najkrajsi narodeninovy darcek 🙂
@dadka_11 To znamena 5 tyzdnov+1 den napr...Ja tiez este take veci neriesim,kym nepreklenieme najrizikovejsie obdobie..take veci pridu na rad potom...
@dadka_11 ahoj ja som s malou pouzivala v irsku jeden super krem ale nepomeniem si na znacku.nemam vobec strie.a teraz mi odporucili v lekarni EUCERIN telovy olej proti striam.stal okolo 14 e ale je fakt mastny a pekne sa vstrebava.dufam ze pomoze.ale hlavne musis mat ty dobru elasticku kozu... 😉
@dadka_11 to je akože 5 tyždňov plus jeden deň, ja som bola včera 7 tyždňov plus nula dni, čiže prvy deň siedmeho tyždňa a dnes som 7tt+1.nikdy nepišeš že si 6+7 alebo 5+7, vždy ten siedmy deň davaš ako prvy deň ďalšieho tyždňa.takže ak si napr. šiesty tyždeň siedmy deň (6tt+7)pišeš 7tt+0
@dadka_11 http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
ešte skus toto, klikni na cykle alebo ovulaciu, podla čoho to chceš vypočitať a klasika, prvy deň poslednej mrchy a dlžka cyklu. to ti vypočita tak približne.
..ahojte baby,citam si vase prispevky a tesim sa spolu s vami...ja stale cakam, pokial pojdem na 1. vysetrenie...moja doktorka ma objednala az tak neskor, aby bolo nieco vidiet, tak som trosku z toho nervna, lebo neviem ci je vsetko v poriadku....vy tu pisete svoje prve pocity a dojmy a ja sa nemam zatial s cim podelit... (..., no aspon co viem 🙂)))) ,podla poslednej mrsky by som mala byt 7tt+0.. 🙂, ....tak este musim tyzden vydrzat a uvidime..., drzkajte prsteky a myslite na mna.... 😉
ahojte babulky, čítam tolko novôt
ja len dám rýchlo správu a idem, krvácanie prestalo , a špinenie už len sem tam trošilinku hnedé po toalete inak čisto a tak som sa ukludnila trochu a teraz už len nech sú samé dobré výsledky cez týžden
@lolllka prečo ťa ešte neobjednala?? síce ja som si tiež vravela, že keby nie mojej intuície tak by som ani nevedela že som tehu, lebo v poseldný deň menzesu som si robila test a náhoda pozit, slabo a keby som to nevedela tak toto krvácanie a špinenie čo som mala teraz nebyť duphastonu by bolo omnoho viac, a tak by sme o mimi prišlo (dúfam že tam stále je a už sa aj ukáže na ultrazvuku ) a brala by som to ako rozhádzaný cyklus. tak držím palce.

@denis006 ahoj, som rada že ti to sono dopadlo dobre 😉 iank vidiš, ty si 5+1 a mimi ma 11 mm 😉 a ja som dnes už 7+0 a pred piatimi dňami na sone mimi bolo 7mm.vidiš, doktorka mi to hovorila, že je to malinke...