icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

solinkarka
1. mar 2011

@cammeronka aj ja necakam 5. mrchu 😀

erin365
1. mar 2011

@solinkarka neboj Luci, budeš sem patriť...ten duch sa ti na ten test vráti 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@lenuska20 a ty co tu? nestaci ti ze si v oktober 2011?? 😀

solinkarka
1. mar 2011

@erin365 neviem, nejak tomu moc neverim...a brusko ma akosi boli 😒

lenuska20
1. mar 2011

@solinkarka no ja som tak na prelome, takže neviem kam mám patriť 😀

solinkarka
1. mar 2011

@lenuska20 hrozne s tebou 😀 bud november..budeme mozno spolu v teme 😀

lenuska20
1. mar 2011

@solinkarka uvidíme po 16-tom, kam sa vlastne zaradím 😀

solinkarka
1. mar 2011

@lenuska20 a ved tyzden hore dole 😀

lenuska20
1. mar 2011

@solinkarka budem v oboch, nech si mimi vyberie 😀

lenka1108
1. mar 2011

ahojte baby/...tak my sme sa prave vratili z 5 hodinovej prechadzky.necitim si nohy ale je tak nadherne tak skoda sediet doma.teraz ma caka uprat kapanek byt a hotovo.s radostou lahnem na gauc 😉 😉

mne mala v cinskom vysla.teraz ma byt chlapec.tak som zvedava... a mangel mi povedal ze su mu paci este meno Alessandro.neviem kde to berie 😀 😀

ako sa citite??? dufam ze nas tu bude viac a budeme sa vytesovat spolu 😉

bianca11
1. mar 2011

Dakujeme 🙂
@lenuska20 No tak o tom vie iba priatel a dve moje kamosky - moje spriaznene dusicky 🙂 az ked to na 100% bude potvrdene doktorkou dozvedia sa to najblizsi 🙂
@lenka1108 Izabell je nadherne 🙂 mne sa paci Jasmina, no ale uvidime, este skoro...

lenka1108
1. mar 2011

@lenuska20 u nas to vie muz a uz aj mala, a 6 mojich naj kamaratiek a jedna kamoska co je o 2 tyzdne viac tehotna ako ja... a vlastne este segra v irsku.ale nikto viac...az v pondelok ked budem mat tehot.preukaz az potom povieme.

lenuska20
1. mar 2011

@lenka1108 ahojky 🙂 ja som tiež bola na prechádzke so sestrou, parada, dnes krasny dnik 😀 ja som bola dnes u doktorky, mám zápal priedušnice a dala mi ATB, ale také, čo tehu ,môžu...no teda, to máš jakého cool mangela 😀 ja okrem toho, že ma zabolí pri každom zakašlaní, som mala dnes aj migrenu a rano nevolnosi, takže v podstate nič moc deň 😒 a u nás to už v rodien vedia všetci a dve moje kamošky, jedna čo má náskok odo mňa 9tt a druhá v škole, čo ma prekukla 😀
@bianca11 tak to je asi najlepšie, síce my sme to nevydržali a povedali to ešte v piatok a sobotu 😅

solinkarka
1. mar 2011

@lenuska20 Lena ty klamarka si mi vravela ze dnes nevolnosti neboli! 😠 😅

lenuska20
1. mar 2011

@solinkarka ale to iba také mierne 😅

solinkarka
1. mar 2011

@lenuska20 ta budem sa mi zda chodit kontrolovat ci tu neklames 😀

lenuska20
1. mar 2011

@solinkarka 😀 bolo mi zle, ale neviem, či to bolo z tehu, alebo z migreny..dnes som to nevedela identifikovať...a ja neklamem!!! 😉

bianca11
1. mar 2011

@lenuska20 my si chceme byt iba stopercentne istí, inac by to z nas vyslo hned :D Kocky, platite di dobrovolne nemocenske?

lenuska20
1. mar 2011

@bianca11 aspoň im to budete vedieť na 100%, my sme len, že ,,bol pozitívny test´´ 🙂 ja si platím, doteraz som si platila 35,20 a teraz od marca, maximum...a vy?

lenka1108
1. mar 2011

@bianca11 ja si platim.od augusta do oktobra 20e a od oktobra si platim plnu... len dufajme ze to kym porodime nezrusia sak 500e prveho pol roka je skvele si myslim 😉 baby mam sem tam take krce v bruchu.je to tym ze sa nejak roztahuje maternica???

lenka1108
1. mar 2011

baby neviete kde by som zohnala nejaky tehotensky dennik? kde by som si zapisovala ako mi je ako babo a pod.?

cukotka
1. mar 2011

@lenka1108 ahoj, v knihkupectvách predávajú také denníky, neviem aký presne má názov, ale je žltej farby 😉

lenka1108
1. mar 2011

@cukotka jej dakujem ti velmi pekne zajtra tam skocim...myslela som ze to len na nete zozenem... 🙂

cammeronka
2. mar 2011

@solinkarka tak uvidime, či dojde alebo nie..ale ja nemam moc tehu priznaky :(

solinkarka
2. mar 2011

@cammeronka no ved ani ja...nemusia byt..pri prvom som tiez moc nemala...

cammeronka
2. mar 2011

@solinkarka no to si ma potešila, lebo veľa kočiek tu opisuje koooopec priznakov pomaly od 1. DPO a ja nejak nič extra nepocitujem 🙂

solinkarka
2. mar 2011

@cammeronka vies ono to je ze si ich aj vsugeruju..ved len pred par dnami sa vajko uhiezdilo 😉

cammeronka
2. mar 2011

@solinkarka ved uvidime toho 5teho, som si povedala, že testnem až v sobotu, ak nedojde mrcha 😉

solinkarka
2. mar 2011

@cammeronka ja som sa rozhodla ze zajtra ale akosi nemam doma test 😀

cammeronka
2. mar 2011

@solinkarka áno? už zajtra, tak budem silno držať palce, ale ty si už pisala, že sa ti tam uz nieco črtalo, tak snad to zosilnie a zajtra to bude pekne vidiet 😉