Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
o 11 hod
tak budem v očakávaní 😀
a tak podávam hlásenie
už som späť
Duphaston od zajtra brať už 2x1
na ultrazvuku videl dutinka do 69mm a štrbinka 8-9mm.
neviem či som si to dobre zapamätala, ale povedal že tam vidieť maličkú dutinku ale naozaj veľmi maličkú že uvidíme čo bude ďalej , v pondelok znovu krv a v utorok znovu uzv.
čo sa mi zdá asi že veľa 69mm ved žo je 6,9 cm ?? to asi nie lebo povedal že je to veľmi veľmi malinká dutinka najprv ju skoro nevidel až ked dlho hľadal.
Ahojte aj ja som bola dnes na sono a srdiecko nam krasne bije, foto mam v albume.
gratulujem k dutinkam a srdieckam len tak dalej 🙂
ahojte, ako to tu vsetko citam, tak len pozeram ze stale chodite na kontrolu. Ja som bola minuly pondelok a povedal mi ze ak nebudem mat ziaden problem, mam prist az o mesiac co je cca 20.4. ze ak to bude v poriadku tak da uz knizku. Krce mi uz tak zhruba prestali, uz sa ukazu len raz za cas, tak uvidim.
@veronkaj aj ja budem mat tento rok 38.
@adikad ja som tiez chcela ist az tento tyzden, ale bala som sa trochu tich krcov. pri prvom si nic take nepamatam. A minuly tyzden este nebolo srdiecko. termin by som mala mat okolo 20.11. - takze teraz by som mala byt 6+4. tak pokial nenastane ziadne spinenie alebo krvacanie tak vydrzim az do toho 20.4
ahojte tehulky, aj ja sa k vam pridavam 🙂 vidim, ze nie som jedina koho zavolali na kontrolu az o mesiac... bola som u dokiho minuly tyzden a povedal mi, ze teraz tam nie je poriadne nic vidiet, ze mam prist o 4 tyzdne...bola tam len taka mini "machulka"... tak sa uz nevieme dockat... 🙂)
Dnes mi je akosi celý den nevolno , v robote hroza bola som stastna že som už doma tak toto som pri prvom tehotenstve nezažila dufam že to nebude často a ja mam tiež kontrolu až o mesiac -odbery + sono už aby to bolo, tak to všetky pekne vydržme a šup nech už sme rýchlo v druhom trimestri :D
Ahojte babulky
Isla som na vecko a zacala som spinit strasne strasne sa bojim co to moze byt..k lekarovi mame ist v pondelok. a dnes som bola s malou bicyklovat moze to byt nasledok toho ? poradte mi prosim lebo ani nezaspim ☹
@denis006 myslela som si, že som na tom zle, ale keď to tak čitam, asi nie 😒 aj mne začalo byť zle, včera som pregrcala pol dňa 😢 dneska mi našťastie bolo iba zle...a nebola si s tym u doktora? veď na to existuju aj lieky a čipky, možno by ti niečo pomohlo! skus, bodaj by sa ti polepšilo ! drž sa !!! 😉 a napiš keď budeš môcť.
@harper no ja som vždy hovorila že dieťa maximálne do 38 - 39 rokov. a tak dúfam že sa malinká bublinka sa krásne zväčší na miminko.
@janap24 áno môže to byť z toho, ja ked som minule išla po tej hrbolatej ceste tiež som až krvácala na druhý deň
držím palce
@topa ďakujem no dúfam, že potvrdia, ale lekár vlastne potvrdí až ked je srdiečko a to si ešte počkám
ale už som kludnejšia
Ahojte budúce mamičky, pridávam sa k Vám 🙂

@sandrika717 oki,na koľkú ideš?Ráno?