Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@sandrika717 ty si aprílová? ja tiež 21.4....tak zachvíľu oslaavujeme
@denis006 jasneee oslavujeme za chvilocku...no supeeer 🙂 tak dve aprilove...a ty si v 7tt?
baby moc vam drzim palce 😉 my mame novembrove uz doma 😀 suuu to uuuuzasne detičky, tak nech to doklepete do uspešneho konca 🙂 jeeee, je to ako pred tyzdnom ked som zistila ze som tehotna a uz papame mrkvičku, sedkame a plujeme a slintame okolo seba 😵 takze prijemne tehotenstovo, čo najlepší porod a krásne zdrave detičky vam prajem 😅
@sandrika717 áno v 7tt - už ay bo aspoň 15tt....je mi hrozne - ledva zabezpečím chod domácnosti...varenie a cladnička = nočná mora....aj včera som musela pre nevoľnosti z práce na obed zdrhnúť... 😖
Ahojte kočky a vítam aj nové...ja sa dnes cítim vcelku fajn,včera som mala žalúdok "na vode",nezvracala som,no nič som nemohla doň ani dostať,dnes naopak,pašem všetko 🙂 Trošku ma pichá v podbrušku. A je tu dnes tak krásne,no s mojou únavou veľa nenachodíme 🙂
ahojte práve som došla z pohotovosti
doobeda ma trochu bolelo brucho až pichalo akoby krčok a okolo obeda som začala trocha krvácať tak sme pre istotou išli na pohotovosť
-krv mi nebrali
- uzv neukázal žiadnu dutinku - vraj možno nemajú tak citlivý ultrazvuk ako v súkr. ambulancii
- normálne by som mala ležať v nemocnici a o pár dní zopakujú krv a uzv.
- alebo môžem ležať doma a v pondelok kontrolný odber hcg, ak bude rásť tak rastie aj mimi ak nie tak sme o miminko prišli.
tak ležím doma
Ahojte, tak som v tom s vami, 7tt. 🙂 Len sa chcem opytat, ake velke mate bruska? Mne sa zda, ze to moje rastie nejako rychlo :/ Zatial vyzera ako špek 🙂 NA konci 16 tt mam svadbu, tak by sa to nemuselo velmi rozbehnut hned na zaciatku :(
@veronkaj Drzim palce, nech to dobre dopadne!
@denis006 coze to fakt? ja jak to tu citam, tak sa mi verit nechce mne zatial vobec nic nieje ale vobec no tak uvidime kedy to pride...chudatenko nezavidim ale prejde to ani nebudeme vediet ako 🙂
@karap isto si vieš predstaviť,toto je už že to fakt len život môže priniesť, utešujem sa s tým, že môj lekár má lepší ultrazvuk tak už len počkať na tú krv ale už som si aj poplakala a už neverím ničomu, toto bol náš posledný pokus mať dieťatko, manžel sa už na ďalší nedá. teraz je to už len v rukách božích. ale mohol mi aspoň tú krv vziať.
no vidím, že vy krásne idete užívajte si to a želám veľa šťastia
@dadda02 AHoj, ja som v 9 tt a tiez mam na konci 16 t svadbu... mne uz brusko trosku vypuklo, ale skor mam problem s prisiami, ktore sa mi trochu naliali a asi budem musiet menit saty koli nim... musim este aspo 3 tyzdne pockat a potom pojdem na skusku siat, ze ako to vyzera, lebo som ich vyberala este pred tym, ako som otehotnela. Tak drzim polce aj ku svadbe 🙂 🙂
Ahojte dievčatá,prajem vám krásne slnečné ránko 🙂
Aj ja vám prajem krásne slnečné ránko a určite krajšie ako to moje, mám nádchu a bolí ma hrdlo a momentálne riešim či užívať nosné kvapky alebo nie... 😒
@lacikagr ahoj no mozem odporucit uz s prveho tehotenstva kup si florsalmin a kloktaj (salvia lekarska) aspon 3x denne, potom pastilky z cajovnika islandskeho a morsku vodu do nosa ale robila som to pod dohladom lekara. Dohodli sme sa ze to skusime a keby to nahodou preslo na priedusky tak hned zasiahneme liekmi. Nastastie zvladla som to.
@karap nuž preto posledný lebo môj muž veľmi dieťa nechcel ale kvôli mne sa na to dal a toto už je náš druhý potrat tak to aj on potom zle znáša a bude mať 45 rokov a tvrdí že už je starý a z čoho ho uživíme, ako si nájdem potom práícu a podobne.
teraz neviem čo bude ďalje,
dnes už idú zo mňa aj kúsky krvi občas áno občas nie, takže som preplakala celú noc, rozlúčila sa s miminkom a kade chodím tade smoklím,
zajtra idem na krv, pre istotu ale na čistenie nepôjdem pokial to nebude nutné že budú nejaké bolesti, už mám tolko čistení za sebou že už musím mať zoškrtanú uplne maternicu.

@luppita blahoželáme a vitaj 🙂