icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lacikagr
14. apr 2011

No keď vás tu tak čítam ako vám je zle, mám asi šťastie že ja som ani raz nevracala ba dokonca ma ani nenapína, nič. Tak vám prajem nech je koniec prvého trimestra, a som zvedavá čo nám všetkým novembrovkám prinesie ten druhý!
Príjemné tehuľkovanie!!!

stellamiapiccola
14. apr 2011

@lenka1108 neboj možno ti praská žilka teraz máš viac krvy v tele a tvoje telo sa viacej zohrieva. dobre dopadni u lekára 🙂

denis006
14. apr 2011

@dominika_sk opäť mi vychádza dievčatko...varíš si sama? Ja už ani to nemôžem...to je sila ale mňa naťahuje aj z opratej bielizne

denis006
14. apr 2011

@lenka1108 možno by pomohol ascorutin, mne ho dal lekár na spevnenie ciev

harper
14. apr 2011

@dominika_sk celkom zaujimavy clanok.
inak baby, vonku to vyzera ako keby sme mali uz kazdou chvilou ist rodit 😖

harper
14. apr 2011

@lacikagr len aby si to nezakrikla. Mne teraz tiez az na tich par krcov nic nie je a ani pri prvom mi nic nebolo. Len si pamatam ako som hovorila muzovi, po skonceni prveho trimestra - no to najhorsie mame za nami a o tyzden som uz bola v nemocnici na tyzden so spinenim.

dominika_sk
14. apr 2011

@denis006 ja si teda takto sťažovať nemožem, aj si musim zaklopať.vaha stale plus tri kila, chuti mi vyborne a najviac mam chuť na kysle a nanuky... 😉 už sa mi upravil aj spanok, aj ranne vstavanie. jedine čo teraz mam, su zle sny, ale to su hormony 😒 neboj, už to bude len lepšie !

harper
14. apr 2011

@dominika_sk zaujimava je aj cena toho gelu - okolo 100€ 😒

dominika_sk
14. apr 2011

@harper tak ale vybrať si nastrih a šitie alebo gel za 100 eur, no radšej si každy deň odložim 50 centov a do porodu mam našetrene.

harper
14. apr 2011

@dominika_sk ja este uvidim, pri tom prvom som bola potom na izbe za hviezdu - ta co tam bola som nou (rodila az po mne) sa ma hned ako prisla na izbu pytala - to ste vy ta co to tak rychlo odrodila?
Tak mam obavy, ze keby som este pouzila gel, aby stihli to babetko vobec zachytit ked vystreli von 😀

mymimi
14. apr 2011

@dominika_sk aj ja zvažujem gel, alebo epi-no. Pri prvom pôrode nástrih jak hrom, ešte k tomu dvojitý, lebo jeden nestačil 😠 .

dominika_sk
14. apr 2011

@mymimi nezavidim 😕 , dufam, že druhe bude lepšie! 😉

dominika_sk
14. apr 2011

@harper a ako dlho si rodila?

harper
14. apr 2011

@dominika_sk rano mi okolo osmej odisla zatka, potom sme isli do Ruzinova (totiz pri poslednej poradni na kramaroch, ktore sa prave mali ist rekonstruovat nam hovorili, ak to na vas pride hned ruzinov). Dosli sme do Ruzinova, tam nic nevedeli, ale aj tak ma prezreli a ze na porod to dnes nevyzera. po asi hodine cakania nam povedali ze mame ist na kramare. tam sme sa dostali okolo jednej, napojili ma na pristroj, potom sa objavili bolesti, ktore som mala vraj podla lekarky v omnoho mensich intervaloch ako som jej nahlasila. no a o 17,35 bola uz mala na svete.

mymimi
14. apr 2011

@dominika_sk od osmej ráno kontrakcie znesiteľné do jednej / to som si skočila aj do bufetu na kávu, fakt/ potom mi praskla voda. O pol štvrtej sa mi narodila malá. Asi v poho na prvorodičku.

harper
14. apr 2011

@mymimi ja som to mala tiez tak nejak rychlo len bolesti nastupili az po tej jednej poobede.

mymimi
14. apr 2011

@dominika_sk sorry baby, som vám do toho skočila ach jaj 😲

harper
14. apr 2011

@mymimi v pohode 🙂

lacikagr
14. apr 2011

@harper Bože, ani nevieš ako sa toho bojím, Radšej by som sem tam vracala, ale takto stále čakám že čosi príde...
Aspon že v noci sem tam zle spím a to mi pripomína, že som tehotná. Moja mama aj sestra mali bezproblémové tehotenstvá, dúfam že pôjdem v ich šlapajách. Nech už je november!!!

harper
14. apr 2011

@lacikagr neboj, musim mysliet pozitivne, aby aj babetko myslelo pozitivne. Vsetko dobre dopadne 😉

harper
14. apr 2011

tak rozpravka precitana, mala v posteli, konecne klud 🙂

sranda
15. apr 2011

@harper aha no vidíš to, to bude tou tehudemeciou 🙂 .

dominika_sk
15. apr 2011

@harper
@mymimi zavidim, teraz. no som zvedava ako budem rodiť ja, mam z toho dosť velky stres.uvažujem nad epiduralkou. vy ste ju asi nemali, či? 😕

dominika_sk
15. apr 2011

ja sa nezapriem, že som blondina! 🙄 vďaka svojej hluposti som zase rano grcala.lebo všetkym tu pišem, musim sa hneď rano najesť, lebo inak mi bude zle, vypisujem tu, hneď po zobudeni sa najedzte ! a ja čo urobim? no herečka sa rano zobudim a idem najprv do obchodu a potom z obchodu bežim rovno na zachod 😎 🤐 ach jaj...

eviiinka
15. apr 2011

Ahojte 🙂 chcela by som sa opýtať či je normálne, že mi je zle (dosť zle) iba večer ? 😖 cez deň iba niekedy, no večer skoro vždy okolo 21.00 mi je strašne ☹

trinka
15. apr 2011

@eviiinka aj mne býva zle vecer 😉 dufam že to prejde.... a to čím skor...

eviiinka
15. apr 2011

@trinka no ja dúfam tiež 🙂 Dr. mi povedal, že by to malo ustupovať pomay, tak som zvedava.... a je ti zle aj z vôni alebo chutí ? Ja nevraciam, len ma hrozne napína zo ženských vonaviek 😀 a zo žuvačiek

trinka
15. apr 2011

@eviiinka tiež nezvraciam, ale vsetko mi smrdí, hlavne párky a surové maso... 🤐 fuj... ale prestalo mi byť zle rano a počas dna, ostalo to už len večer... tak snad to prejde

mymimi
15. apr 2011

@dominika_sk ja som epidurálku mala a aj teraz chcem určite, dúfam, že to bude možné, ja som taký posero.