Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte, tak od dens uz aj ja mam tehu knizku, takze uz je to oficialne🙂a brali mikrv ado pietich skumaviek, az som sa cudovala, ze som jej tolko mala 😀 o tyzden idem este aj na sono, a potom sa to sono porovna s vysledakmi mojej krvi, ci je vsetko OK...akesi novoty teraz vraj su..
@anicka87 asi ides na tie iste tak potom daj vediet co vravela doktorka 🙂 a to je ako uz ten screening??? ja v tom mam chaos 😀 a ides aj hned na poradnu??? ja som 8tt+5 a mame 21,3mm 🙂
baby, ja som od začiatku tehu nemala žiadne bolesti, pichanie a ani krvacanie, ale dneska, raz ma len tak zabolelo na lavej strane a druhykrat teraz pred chvilou, boli to take menštruačne bolesti, ale poriadne ☹ na lavej strane. na fotke z utz mam aj fazulku na lavej strane...neviem, mavate take bolesti? je to normalne? ☹ diky
ahojte, tak uz mame tiez knizku, a aj fotecku i ked podla sona som 7w4d. tak neviem. dostala som navyse este kyselinu listovu a vypytala som si aj duphaston, ten mi teda kazal preventivne uzivat od desiateho tyzdna co je vraj o dva tyzdne v stredu. pri prvom som totiz zacala spinit po prvom trimestri a bola som asi tyzden v nemocnici.
Fotku mi vytlacil zvacsenu. Drobcek ma 23 mm od hlavicky po zadocek.
ahojte baby.... tak ja som dnes skoncila na chirurgii ☹ ☹ ☹
urobil sa mi absces ci co na zadku a z toho sa mi zdurili lymfaticke uzliny v podbrusku na pravej strane.nechcite tu bolest. bola som na rentgene a tam sa potvrdilo ze ich mam na pravej strane viac a na lavej jednu.som z toho smutna.strasne to boli a zajtra musim ist spat na chirurgiu ... ale som rada ze si ma tam nenechali.
baby nedajte sa oklamat pocasim a nevysedavajte na lavickach.od teraz budem nosit stale nieco co si pod seba dam.je to hrozna bolest ☹ ☹ ☹
a este k tomu scarlettka ma atb.ma zapal mandlin.chuda stale kasle.tak lezime obe.a tak krasne je vonku ☹ 😢
@dominika_sk Ahoj Dominika, nebola si náhodou zapojená aj do diskusie
Vytrvalé snažilky od jesene/zimy 2010 ?????, ak áno tak gratulujem, veľa z tej témy sú už bruškaté tak som rada, že sme sa pridali aj mi dve, a vieš čo som prekvapená, že ti doki dal tehu knižku už tak skoro, u nás ju dávajú až po 10tt, to po prvom sone kde už vidno činnosť srdiečka a po prvých krvných testoch. a podľa rozmerov bábätka u teba to naozaj vyzerá taký 8tt...ja našťastie viem presne kedy sme drobčeka splodili, lebo som mala ovulku už na 9d cyklu, čo bolo u mňa aj dosť neobviklé, ale zatiaľ to sedí :o)))
inak kočky ako, nevoľnosti Vás ešte trápia, mňa zatiaľ každý deň, ale väčšinou to ustojím a predýcham a nemusím ísť objímať hned wc :o)))), no zato mi začalo všetko smrdieť, ešte aj koláče , takže to budú super sviatky, ani si nepomaškrtím 😢
som to poplietla , k tej knižke to patrilo pre harper 😀
@henrieta44 ak to vsetko co si adresovala dominike patrilo mne, tak nie nebola som v teme vytrvale snazilky. na konik som chodila, ked som bola tehotna prvy krat od augusta 2005 priblizne do maja 2006 ked sa mala narodila. Ako ked si zadam datum pm tak mi vychadza termin porodu na 20.11. Sestricke u lekara vysiel termin 19.11 a ked si to zadam aj sem tak mi vychadza 10tt. tak neviem. ale ved uvidime na koniec. Srdiecko bolo vidiet ako tlcie, a vsetko ze je v poriadku.
@harper tá prvá časť patrila dominike, ale to o tej knižky už patrilo tebe....to robia asi tie hormóny 😀
ahojte. mozem sa pridat?
@henrieta44 v pohode
Ahojte všetci som tu nová volám sa Aďa.....mohli by ste mi niekto poradiť ako to tu chodí? čakám bábo a termín mám 4.11.2011 ďakujem!prípadne sa k niekomu pridať. 🙂
@radustek99 Ten screening mi budu robit inde, zatial idem len na odbery, daju mi knizku a hned aj poradna. Kedy mas termin?

@majoslava No tak to si neviem predstaviť ani ja ☹ už teraz ledva zapnem rifle a nohavice, čo ma vobec neteší lebo d práce musím chodiť elegenatne oblečená 😠 ale tak neva, bruško ma teší, len sa mi zdá dosť veľké na 3 mesiac 🙂 ale tak ked to tak má byť , tak nech je 😀