Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tinika no uvidíme.. idem 27meho prvý krát sem.. a tunak to má celé tehu nastarosti porodná asistentka.. 😕
@palinkova87 fakt? no tak drzim prsty ved to o chvilu či v maji az?
@tinika nie nie. teraz 🙂
@palinkova87 tak to fakt o chvilu ja zle kuk do kalendara som myslela ze je nedela 27hi hihi a to som 17teho videla 🙂
@tinika 🙂)))))))))) však to neva.. 🙂 už sa teším bo od 7meho týždna som už u gyn. nembola.. naposledy som bola na SK preto píšem,že teraz idem prvý krát ku nej. som zvedavá aké je tu zdravotnictvo.. 🙂)) už sa teším,že uvidim zasemoje drobátko 🙂))
@tinika a ako malinký Patrik?? 🙂 je krásnučký 🙂)))
@palinkova87 dakujem .) spinka akurat lame rekord 🙂) uz spi dve hodky 🙂 po dlhej dobe 🙂) musim uz prihodit dakedy foto nove sak na konovi mam len ked bola maly 🙂)
@janap24 dakujem si zlata. 😉 mala stale kasle.prave bola grcat co ju tak dusí kašeľ. kazdych šé sekund kasle to je ako naschval.pospala si asi 20 min a to aj tak stale kaslala.dala som jej pleumolysin 8 kvapiek a aerius 2,5 ml.atb ma az o 16,00.ach a vonku je tak krasne a my doma....
mne vyteka hnis z toho vredu ale uzliny stale bolia.... ach kedz uy bude konecne klud... ☹
Ahoj baby no konecne na zaciatku druheho trimestra som dostala tehu knizku ale termin porodu stale nejasny. Urcis a az podla morfologickeho ultrazvuku.. a dostala som este aj antibioticke cipky..vyzera to ze len kavsinky to niesu :(. Inak sme zdravi obaja 🙂.
Ahoj baby no konecne na zaciatku druheho trimestra som dostala tehu knizku ale termin porodu stale nejasny. Urci sa az podla morfologickeho ultrazvuku.. a dostala som este aj antibioticke cipky..vyzera to ze len kavsinky to niesu :(. Inak sme zdravi obaja 🙂.
Ahojte dievcata!!! Dnes som bola u lekara, a veru ma aj trosku zaskocil, predbezne som mala byt v 8.tyzdni, ale babatko nam podrastlo, bolo ho dnes pekne vidiet, a pan Dr. mi oznamil, ze som s najvacsou pravdepodobnostou v 10.tyzdni 😀
Predbezny termin porodu nam dnes stanovil na 17.Nov, ale to sa este urcite parkrat zmeni 😝
Videli sme hlavicku, rucicky, nozicky a silne bijuce srdiecko! Bolo to krasne! Fazulka ma 29mm 😎
Hned mi vypisal tehotensku knizku a vzal odber krvi na kultivaciu....
Toto je prva foto nasho babatka:
@anicka87 hmmm...ako inde??? mne nedala este ani predbezny termin...ale podla kalkulacky na internete mi vychadza na 23.11. ja idem o dva tyzdne na tie odbery a to budem 11 tyzden...teda 10tt+6 a ten sreening sa robi az od 11+0 ci??? takze to pojdem zasa inokedy???
@henrieta44 nie, nebola som tam zapojena, asi si si ma s niekym pomylila.my sme miminko splodili na valentina 😉 takže aj ja viem presny datum.
@radustek99 ahoj,trosku sa vam zamiesam do debaty🙂 ale vidim ze mas priebezny datum porodu ako ja 23.11..
a na gyndu som objednana 2.5.a to mi ide robit odbery a skrining..a mam trochu chaos v tych tyzdnoch tiez🙂 ale ten termin mi urcil doktor podla poslednej menstruacie..
ahojte baby,
ja mam dobru spravu, ze sa mi uz vstrebal ten hematom sam a uz tam je len babetko. Dali mi jeho obrazok aj na domov, tak sa tesim. Som objednana na krv a moc. Co sa z toho zistuje? neviete?
@lenka1108 Leni mne keď kašel ndusil malú, tak že nemohla chudákk ani zaspať, tak jej pomohlo na lyžičku cukru a troška alpy a na hrdielko a hrudník natrieť zohriatý olivový olej a naň dať sáčok. Na krk šatku a na hrudník bavlnenú plienku. Malej to za dva dni prešlo. Nesmie sa to podávať ak má teplotu nad 37stupňov...malá to máva aj cez noc.
Maminky a tehuľky, prajem Vám krásne a požehnané Veľkonočné sviatky 😉
ahojte tehulky.prajem vam prijemne prezitie velkonocnych sviatkov 😉 ja uz som pre istotu kazdemu povedala ze niesom doma.keby ma niekto slahol po tej nohe tak asi zabijem a mala je chora tak ani ta sa nemoze polievat.ta budeme mat kludne sviatky hadam 😉
@lerenard kludne sa zamiesaj... ved na to tu sme 😉 no ja som na 4.5. na odbery a povedala,ze hned mam ostat na poradnu... takze tam mi bude robit ten screening??
@lerenard
@radustek99 Ahojte, ohladom toho screeningu, mne o tom zatial dr. nehovoril, vzal mi odbery krvi a mam sa ukazat o 2 tyzdne..tak mozno potom to zrealizuje. Je to bezne vysetrenie, ktore by mal robit kazdy gynekolog, alebo su na to specializovane miesta?? neviete, ako to je? 😕

@lenka1108 Moooja len sa cim skor uzdrav. stale na vas myslim . Tak tu bolest ti nazaj nezavidim.A co sa tyka Scarletky.. my sme uz vybrali uz 2 ATB a nei nepomahalo.. stale nam mala kasle.. vcera sme boli pri jednom liecitelovi kde chodim aj s chrbticou..a hned skonstatoval silny zapal celej strany mandla, priedusnica a priedusky ze ak by sme tam neprisli aspon tyzden tak by to vyustilo do zapala pluc.. kazal nam do 2.5 dc mlieka dat jednu vrchovatu lyzicu lanovych semeienok miesat a varit kym nevznikne husta hmota a toto dat na gazu prilozit na hrdlo a potom oviazat satkou....a stale jej mam davat aj sebe vonku satku okolo krku..preventivne..skus jej robit tiez takyto zabal verim ze pomoze. mne zistil ze mam chytene obe ladviny a mam sa vystrihat zapalov aby sa to neprenieslo na malinke..:(