Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
babenky aj vy ste take unavene?? ja som v praci za pc a normalne nemôzem udrzat hlavu za stolom 🙂
a je normalne ze uz mam väcsie brucho?? ved pri prvom som mala brusko az v 5 mesiaci 🙂 ci to tak priberam,ked tak vela papam? 🙂)
Ahoj dievčatá , tak sa k vám pripájam, akurát som dnes bola u doktora a potvrdil mi že čakáme bábo 🙂
ahojte, ja som uz 32 DC a uz mi meska 2 dni, ale bojim sa este testovat, ale mozno to zajtra alebo v piatok skusim. ja citim len slabe tlaky v podbrusku, a nebolia ma prsia ako cez mrchu. a rano nemozem spavat.....budim sa o hodinu skor ako zvycajne, tak dufam, ze sa k vam budem moct pridat 🙂
Ahojte Novembrovky, včera som na baby teste objavila //, skoro som odpadla - neplánované 😝
Uvidím, čo mi povie gynekológ- zatiaľ to vyzerá na malého škorpióna🙂 UFF
jeeeeej kocky strasne moc vas vitam medzi nami. 😉 😉 😉 som rada ze sa rozrastame... vsetkym prajem vela zdravicka a drzme si teda palceky az na koniec mam peknu tabulku s nasimi babatkami 😉 😉 😉
@lara75
@levica05
@stellamiapiccola
@lenka1108 Dakujemeeeeee , tiež prajem všetkým nám aby sme to pekne vydržali 😉
Ahojte dievčatá , chcela by som sa k Vám pripojiť, ale neviem či môžem, pretože neviem na čom som. Momentálne mi mešká 17 dní menzes, ale všetky tehotenské testy čo som si robila mám negatívne. Čo myslíte , som či nie som tehotná.Už ste niektorá počuli o takomto prípade? Najhoršie je, že tehotenské príznaky sa u mňa prejavujú- zväčšené prsia, bolesti v podbrušku, mierne nevoľnosti po jedle. Dr. ma objednal až na 18. Dik za názor.
@stellamiapiccola jeee, ahoj sa tesim 😉
ahojte tehulky...ako sa dnes citite????
Ahojte baby...tak ja si dnes budem volat za vysledky z krvi a v stredu ma caka sono...toto behanie kade-tade ma unavuje...najhorsie je, ze vsetko mame na inom mieste a musim behat po celom meste 😠
Vie uz Vase okolie, ze cakate babo? U nas to vieme len my dvaja a este moje dve kamosky, nikto iny....ani rodicom sme este nic nevraveli, kym nepojdem na sono...Najhorsie je, ze v piatok sme pozvani k svagrovcom na navstevu a teraz musim hladat vyhovorku, preco si ani nepripijem...joooooj 😖
Inak sa citi zatial fajn, nic ma neboli, nie je mi zle...zatial, kiez by to tak aj ostalo 😵
ahojte, som sem len nakuk, tiez mi meška asi 5 den, testy zatial negativ, ale je mi blbo,castejsie chodim na wc-ko,a som hrozne unavena... tak uvidime
Ahoj dievčatá , no ja sa citim celkom dobre až na to že ma pobolieva hlava a v podbrušku stale, len by som papala, kavička mi chutí zatial moc a cikať chodím veľa .
lenka1108 máš krasne dievčatko !
Ahojte, takze som prave volala za vysledky z krvi, doktor mi potvrdil, ze je to pozitivne 😀 😵 😵 takze mam to potvrdene a buduci tyzden v stredu idem na sono...som rada, ze az 😉
@stellamiapiccola dakujem pekne je to nase slniecko 🙂
@mysti jej tak gratulujem 😉
aj ja som si dnes volala o vysledky bo mi bral krv a povedala sestricka ze mam vsetko dobre.tak som rada. dnes som bola v tn na vystave a konec aka som unavena.nachodena a bolo tam strasne teplo tak som myslela za odpadnem...ale prezila som.teraz som sa doslova nazrala tak uvidime co to so mnou urobi 😉
ja idem na dalsie sono buduci piatok 18 teho.dufam ze bude vsetko fajn.
a ja som este na ziadnom sone nebola a dokonca ani u dr :( doktorka ma akosi cas.. ma objednal neskôr..
to je fajn, ja som TN a ani neviem ze mame nieco na vystave.. musim ist kuk 🙂
@mysti tak to ti Blahoželám moc moc 🙂
môžem sa pridať? tiež mi to vychadza na november 🙂
@levica05 to bol môj prvý príznak, spávala som aj do dvanástej na obed a teraz o pol piatej ráno som ako rybička 🙂
http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
baby kuk... na pravo do tabulky vlozte datum poslednej mrsky a ukaze vam krasne cely priebeh tehotenstva.ako je babo.vsetko 😉
@lenka1108 jeeeej nerozumiem síce anglicky ale som to zvladla to je skvelé 😉 dakujeme
@stellamiapiccola 🙂))))))) ja som si to upravila a vytlacila...teraz nam to zdobi chladnicku 🙂))
baby ste niektora na Facebooku? tam byvam dosť často ... 🙂
ahojte dievčatá, niektorá z Vás zháňala taký ten tehotenský denník, takže takto to vyzerá a aj jedna kočka ho predáva tu v bazáriku https://www.modrykonik.sk/bazar/knihy-casopisy-...
Ahojte ja zatial nemam termin ale v pondelok snad bude aj ten, mam uz potvrdene tehotenstvo krvnym testom, a ak ratam dobre tak by mi to malo vyjst na stred novembra 🙂
@lenka1108
@stellamiapiccola baby ďakujem Vam, som strasne rada, dufam, ze v stredu na sone bude vsetko OK...inak ja som si myslela, ze budem mat hned od zaciatku tehotenstvy problemy, lebo mam porbemy so zaludkom a klopem, ale zatial nic 😀 ale predcasne sa netesim, co nie je, moze byt 😒 Takze radsej nepredbieham. Ale fakt sa citim skvelo, nemam ani ziadne divne chute, len menej jem, nejako nie som hladna 🙂 ani nejake extra unavu zatial necitim, takze je to zatial super a vy co kočky, co nove mate? 😵
Ahojte, ja som si sice este nie ista, ci je novembrove alebo decembrove, ale tak uvidime o dva tyzdne ...

@mymimi veru veru a vela zdravicka, nech nam vsetko dobre dopadne 😀 a nemame problemy 😉