Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola joj, jasne ze bude, treba mysliet pozitivne 😀 Inak mas krasneho synatora 🙂
my sa to chystame teraz cez vikend oznamit rodinke, tak som zvedava na reakcie 😀 a vy ste na to ako baby? Rodiny uz vedia o prirastku? My sme to rodicom zatial nehovorili... 😉
ano nasla 🙂 dokonca na dvoch vlastne poslednu MEN som mala prvy februarovy tyzden...
mysti ja som bola taka stastna z tych testov ze som obvolala rodicov aj krstnu nasej dcery, ktora bude krstnou aj druheho babatka 🙂 a manzel mi to potom vycital, ze sme im to mohli trosku romantickejsie oznamit 😀
@mysti no u mňa to vedia, každý sa teší 🙂 a ďakujem je to náš poklad
@hankahj
@stellamiapiccola my sme to zatial nehovorili nikomu, ale chystame sa uz tento vikend, ja som chcela mat istotu od doktora, krv mi to potvrdila, tak hadam je vsetko ok 😀
@mysti tak to budete mať krásny víkend 🙂 😉
mysti: no moje uz bolo vidiet na sone 🙂 a dal ti uz aj termin dokino?
@stellamiapiccola no dufam, som zvedava, ako to prijme rodinka nasa...ake budu reakcie 😀
@hankahj na sono idem v stedu, tak budem vidiet... 😀 😀 😀
a to je prve? inak nasi zareagovali, ze pohodka a svokrusa ze to je dobre... najviac sa buduca krstna mama tesila 🙂
@hankahj ano, bude to nase prve...u mojich rodicov to bude prve vnuca, ti sa budu velmi tesit a svokrovci? Uz maju jednu vnucku - od svagrovcov, ta ma uz 6 rokov a je to ich maznacik, tak myslim, ze oni z toho az taki paf nebudu...a bud. krstni rodicia budu svagrovci, a moj svagor je straaaaasny drzgros a ma kopec prachov, tak ten sa nebude tesit, lebo bude mat vydavky 😀 ale u nas sa asi najviac budu tesit starkovic, teda starka 😀
no pri mojej prvej dcerke to bolo tak, ze u nasich prve vnucatko to som mala kupenu vybavicku skor ako sa narodilo u nich 😀 a svokrovci sa ma za cely cas neopytali ako sa citim a ani nic podobne :-/ este aj ked sli kupovat kocik s manzelom tak najlacnejsi pozerali co ti budem hovorit, ale potom ako sa narodila a teda ze to je cely manzel tak ju veeeelmi lubia 😀 inak moj dedulko tiez ma z nej obrovsku radost bude mat 85 ale ked si nikoho meno nepamata jej vzdy
ahojte tehulky, vítam nové tváre! Dnes som bola u doktora, spravil mi sono, videla som čiernu bublinku a vo vnútri sa črtal ten vačok. 😉 Takže tehotenstvo potvrdené, pýtal sa ma, či mi nie je zle a tak. Objednal ma na 30. marca, knižku mi dá potom. Povedal, že sa mám šetriť, oddychovať a odporučil vitamínky. A čo ma prekvapilo, vraj máme byť sex. zdržanliví 😀 😲 To som pri prvom teda nevedela.
@mymimi waw, tak super, mna to sono len caka, ale z krvi to potvrdene mam, HCG zvysene 😀 a to s tym sexom ani nevrav, ved moj manzel by sa zblaznil 😀 a priznam, aj mne by to asi chybalo 😅 ale samozrejme ze len s mierou 😝
@hankahj vidis, ono ked sa cloviecik narodi, vsetci k tomu pristupuju inak a dedko zlaty 😀
Kočkyyyyy, tak môžem sa tu pridať, nechcem sa vnucovať :(
@dominika_sk joj jasne, preco vnucovat, ty si 😀
Prajem Vam inak baby krasny vikend, ja tu cez vikend nebudem, tak uz len v pondelok, majte sa pekne a piste, co nove, ako sa mate 😀 papa
@mysti keď mi tu nikto neodpisuje:( však nebudem tu len tak odpisovať, keď ma všetci ignoruju :D V pondelok ma čaka prve vyšetrenie, tak som tiež trošku v strese...Ako to dopadne, či bude všetko OK, Dr. mi kazala prisť až 13.15, takže v utorok tam asi pojdem zase rano, na krv, ak sa vlastne na prvom vyš. krv berie...brrrrr, neviem ako to bude čo bude...dufam, že hlavne bude všetko v poriadku 😕
@dominika_sk čo si kukuk? Pekne sa pridaj a píš. 😎 To bude asi tvoje prvé mimi, že? Aké sú tvoje pocity?
@mymimi prve 🙂 aj sa tešim, aj sa bojim ako to zvladnem, byvame samy dvaja s priatelom, tak či si poradim, či bude všetko v poriadku 😕 mimi sme si vysnivali, po roku sa nam podarilo a keď sa mi snivalo že ma mimi koplo urobila som si test a bolo 🙂nemam žiadne priznaky okrem toho, že som vždy spala do dvanastej a teraz vstavam o pol šiestej 😲 neuveritelne, ako posobia tie hormony. ako keby som nebola tehu :D len keď si napr. zaviazujem šnurky, zda sa mi ako keby mi niečo v bruchu zavadzalo, pri vyške 171cm mam len 50 kil, takže citim aj malinku zmenu 🙂 ty už čakaš druhe, tak sa maš, že maš skusenosti. da sa to zvladnuť? zvyknuť si na ten režim a tak...bojim sa ,ako to bude 😕
@dominika_sk ahoj Domi, aké vnucovanie, ale v pohode ten pocit mám aj ja vždy 🙂 a závidím ti tie kilá ja som mala pri prvom 60kg to bolo ok, ale teraz už mám 65 ma to štve, lebo nemám pocit že toľko papám a hlavne som to nezhodila spať s prvého tehotenstva stale 3.5 naviac . a toto tehotenstvo vnímam úplne inak mám pocit, že ma viac boliva bruško a mám ho už teraz plné to som mala pocit v 7- 8 mesiaci.
@dominika_sk Ano to bude druhé dieťa, rodila som skoro pred šiestimi rokmi a kopec vecí som zabudla. Toto tehu sa mi tiež zdá byť iné. Prvé som mala strašidelné, bolo mi straaaaašne zle, všetko som vyvrátila a musela som byť často na infúziách. Dúfam, že ma to opať nepostretne 😠 . Aj mne už bruško zavadzia, taký pocit tlaku aj som taká nejaká slaninkovatejšia. 😀 Ja vážim 47 /zatiaľ/ pri výške 161cm. Ty si ale štíhlejšia! 🙂
@stellamiapiccola myslim že nie je čo zavidieť, vieš ako to je, ani cici ani rici 😀 😀 😀 uvdime po porode,eeej, to budu kilečka hore🙂
ahojte baby.ja len na skok.mam horucku.cely den sp[im neviem co mi je.je mi strasna zima.dala som si panadol tak dufam ze zabere.je to hrozne ako ma trase.tak prepacte ze nepisem.ahojkte
@mymimi tak želam nech sme zdrave, šťastne, naše mimi tiež 🙂 nech nemame žiadne nevolnosti a lahke pôrody 😀 to som zvedava :D
...cavte babeny, som "asi " dalsia, ktora sa rada k vam prida.. 🙂
@dominika_sk , ty si tiez z okolia ZA?...tesim sa s tebou...
@lolllka pochadzam zo ZA, ale pred časom som sa odsťahovala-Krasno nad Kysucou 🙂 a ty si odkial?
@lenka1108 kruci no tak pekne ležkaj a davaj si veľa tekutiny a radšej choď lekárke ... skoro sa uzdrav

Dievčatá, prajem pekný dníček bez nevolností 🙂 už sa teším na 29.3 idem na krv tak dufam bude všetko ok.