Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenka1108 vdaka ... si zlata 🙂
aj ja by som velmi chcela 4D ultrazvuk.Este som nan nebola [myslim v predchadzajucich tehotestvach]no ta cena je nad moje moznosti. ☹ Tak sa vytesujem aspon ,,obycajnou,, snimkou z UTZ.
baby som tu nova....bola som na tych prvych testoch rh faktor,infekcne choroby a pod..minuly tyzden som mala byt 10+4.ale sestricka mi volala,ze to bolo este skoro a mam ist este raz.stalo sa vam to niektorej?
@lenka11008 no a este si nenapisala,ze v ktorom tyzdni tam uz mozem ist... ja idem zajtra na poradnu tak sa jej spytam kedy mi bude robit ona a podla toho sa rozhodnem... 🙂
ahojte tehulky 🙂
tak ja som bola dnes na prvej poradne, veeeeeelmi prevelmi sa tesim, videla som nasho drobceka ako sa krasne hybe, vrti a mava mi 😵 😵 😵 neskutocný pocit, krásne divadlo 😵
o 2 tyzdne idem na glukozovy test, ktory sa robi v 24tt, lebo dr. ma podozrenie na zacinajucu cukrovku 😖 tak dufam, ze sa nepotvrdi a robil aj meranie sije, ktore chce tiez zopakovat o 2 tyzdne, pre istotu...
@kiristinka1 mne robili testy 2 a pol tyzdna dozadu, a to som bola v 8+5 a nebolo to skoro...
@radustek99 no mne moj povedal ze tak v 22tt az 28tt. no a v tom pruskom mi povedal ze uz v 12tt nasiel vrodenu vyvojovu chybu. mne povedal ze v 17-18 tt je to fajn.no a ja idem v 17tt.
ahojte, dlho som tu nebola..
chcem sa opytat, ci aj vy mate stale pocit smädu.. ja mam stale susaky, ci je to normalne?.....
baby chapete uz je tema januar 2012...kokos sak tot sme tu boli najnovsie a teraz sme uz stare paky 😀 😀 😀
no ten čas nám poriadne letí, ani sa nenazdáme a budeme rodiť 😀 . inak čo sa týka toho smädu, tak ja som tiež stále smädna, tak je to asi normálne.....manžel mi akutár povedalže som matrioška a ja jemu, že som kinderko s prekvapením 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,.......................................... a tí naši hokejisti ma už 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , múdri sú ako rádia, ale ked ich človk vidí, ako sa len tak poflakujú po tom ľade, tak ma ide poraziť 😠 ,čo už, nejdem sa rozčulovať, lebo potom ma bolí bruško.
ozaj baby mávate niektorá ostrejšie bolesti v podbrušku, ja už tri dni mám také triedave pichanie, raz naľavo, potom na pravo 😖
Dobre rano zienky, tak dnes som bola na krv a sestricka mi povedala, ze dnes tam bude mat 4D sono na skusku, tak sa ho spyta ci mi nespravi, ze mi o 9:00 da vediet. Joj strasne by som chcela a este zadara 😀, som teraz taka napata.
@henrieta44 ja mávam to iste... stačí, že sa trosku viac ponaťahujem... 😒
baby a mam na vas otazocku... vam dr. meral siju babatka medzi 11-13tt??ň
lebo mne povedal, ze je trosku sirsia, sice je v miere, ale pre istotu to zopakuje o 2 tyzdne
@blackrose neboj, je dobre že ti to premeral, niekedy je tá šíja hrubšia, ale pri VV je ten opuch dosť značný, pozri si moj album, mám tam fotku z minulého roku, kde bolo poriadne vidno poškodenie u nášho zlatíčka, tak že mierne hrubšia šija nemusí nič znamenať, nebojkaj sa , všetko bude ok
inak ja už némam až také nevolnosti ale ešte mávam takú ťažobu na žalúdku, no väčšinou sa mi ju podarí rozdýchať
@henrieta44 je mi luto co si si prezila, ale tak treba verit, ze druhe babatko je zdrave a vsetko je v poriadku...
nejako sa nebojim, lebo mi to povedal velmi pokojne a ze sice hranica je 3mm, do ktorej spadame, ale chce mat istotu, tak radsej to premeral. Povedal mi, ze niekedy sa sija zda byt hrubsia, ked ma babatko viac sklonenu hlavicku.

@henrieta44 dufam, že to dotiahneme do uspešneho konca ! držim ti palce! 😉