icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenka1108
4. máj 2011

@blackrose mne doktor povedal ze naj je 22-28tt

blackrose
4. máj 2011

@lenka1108 ok, tak to mam este casu dost na rozmyslanie 🙂

lenka1108
4. máj 2011

@blackrose ale ja budem v 17tt ked tam pojdem a vrodene chyby uz vie urcit podla 4D uz v 12 tt

henrieta44
4. máj 2011

baby dnes mi prišiel test na určenie pohlavia, tak zajtra testujem a som zvedavá 😅

lenka1108
4. máj 2011

@henrieta44 to mas ten gender maker? ten mozes urobit pocas celeho dna.citala som to na nete... stavim sa stebou ze to budes mat ruzove... 😀

henrieta44
4. máj 2011

@lenka1108 hej ten a ty si si ho robila cez deň či ráno????, koľko si zaň zapkatila, ja som teraz trafil akciu a bol za 33€

henrieta44
4. máj 2011

dúfam,že bude ružový

lenka1108
4. máj 2011

@henrieta44 no aj mna stal tolko plus 3e postovne... ja som si ho robila doobeda asi okolo 11 na obed. kludne si ho urob...
no prajem ti to ale aby si potom nebola sklamana. vsimni si ze mne pri fotke tohoto testu v albume mi nejaka kocka napisala ze jej vyslo dievca a cakaju chlapca...

majoslava
4. máj 2011

@henrieta44 také bolesti mávam aj ja... hlavne ráno

sbombosova
4. máj 2011

@mgurnak ano 270 dni len ja som si od novembra platila 14 eur tie mi pomožu ževraj k tym 9 mesiacom len som si zvyšila na 49 a tie musim platit 26 tyždnov pred porodom tak som zvedava ale v septembri ma byt nejaka zmena zakona ak to zmenia tak naša smola mi povedala pani na socialke ani ona nevedela čo tam maju zmenit 🙂

henrieta44
4. máj 2011

@sbombosova jááj no ja ti mám tiež už taký strach, čo si tá naša vláda opäť vymyslí a či to celé nezrušia, čo mne by úplne všetko posr..., lebo by som nemala nič len rodičák, takto mi vyjde aspoň metarská nejakých 430€. ja si platím od novembra min.roku a od augusta mi vzniká nárok ( splním tých 270dní) tak sa chcem dať potom hned vypísať na PN, nech mám dáke peniažky lebo teraz od mája nedostanem už nič 😖 . Inak ma nasrali, ked túto podmienku dali aj na OCR, nemôžem si ju teraz vôbec uplatniť, svine jedni, ale čo , ked nie si menšina nemáž nárok na nič, len ak si dobrovolne niečo platíš

henrieta44
4. máj 2011

@lenka1108 asi s tým testom radšej počkám do rána...aj ked si želám dievčatko, je mi to v podstate jedno, hlavne aby bolo zdravé a všetko bolo ok, strašne po ňom túžim a teším sa naň aj manžel a ostatná rodina. dievčatko by sme chceli hlavne preto, že zatiaľ sú v rodine len chlapi, tak by sa to už mohlo prelomiť 😀

luci66
4. máj 2011

@blackrose Mna to caka v pondelok tak potom napisem, ze co povedal

mgurnak
4. máj 2011

jaj, tak nasa vlada sama nevie co che..a na to vsetko doplatime zasa len my mamicky🙂

mysti
4. máj 2011

@lenka1108 leni, aj ja som presne kukala, ze su uz januarovky 2012, sa iste vytesuju ako my na zaciatku 😀
Dufam, ze sa mate vsetky dobre a uspesne to dobojujeme do konca 😉 😵

dominika_sk
4. máj 2011

kočky, tu je mamina, ktora si kupila test na určenie pohlavia, bol modry a ona bude mať dievčatko : mirax @zeleny_cajik - tak můj modrý test je ve skutečnosti holčička

Já od testu nic nečekala, ale je jasné, že je to opravdu jen tahání peněz z matek...

https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/skusili-ste-intelligender-boy-or-girl-test/

blackrose
4. máj 2011

@luci66 ok 🙂 a uzi si to 🙂

blackrose
4. máj 2011

@dominika_sk ako som si tu stranku trosku precitala, tak to vyzera tak, ze ukazuje pohlavie ale opacne 😀 modre je dievcatko a ruzove chlapcek 😀

lenka1108
4. máj 2011

@blackrose ja by som chcela babu ale manzel chce strasne chlapca. tak trosku dufam ze to bude chlapcek... no uvidime za 2 tyzdne 😉

blackrose
4. máj 2011

@lenka1108 no tak mozno podla tohto to aj bude chlapcek 😉

dominika_sk
4. máj 2011

@blackrose no veď 😒 ale normalne utz sa to da zistiť odkedy? už nebudeme dlho čakať, či? 😉

blackrose
4. máj 2011

@dominika_sk no moja svagrina to na normalnom utz uz vedela od 15tt lebo sa jej maly uplne krasne ukazal... ale ak sa ti nebude chciet ukazat, tak to nezistis ani na 3D 😉 kamoske dr. povedal tyzden pred porom "tak mamicka, chcete vediet co to bude?" a ona povedala "uz nie, uz si pockam" 😀

dominika_sk
4. máj 2011

@blackrose ja som nikdy nebola hanblive dieťa, tak dufam, že to mje mimčulko bude po mne a ukaže sa hneď 😉 😀 na poradňu idem teraz dvanasteho a mam prisť nalačno a doniesť moč, takže sono mi asi robiť nebude, takže počitam že mi ho bude robiť až o mesiac a to by už mohlo byť vidno 😉

eviiinka
4. máj 2011

Ahojte babulky 🙂 už som tu dlho nebola ... akurat som s atak dnes rozprávala s kolegynou, že ako dlho budem chodiť ešte do roboty a zsitila som, že to letí vážne veľmi rýchlo 🙂 každý deň myslím nato, aby bolo všetko v poriadku, najradšej by som mala doktora doma a vždy ked sa mi niečo nezdá tak sa ho opýtala 😀 a vy sa máte ako ? ako sa vám darí 🙂 dufam, že ste všetky v poriadku 🙂

blackrose
4. máj 2011

@dominika_sk no mne robil sono, lebo sa meria sija, ale vraj nie vsetci lekari to robia...

dominika_sk
4. máj 2011

@blackrose aj ja som bola na tom nt screeningu minuly štvrtok, al u ext lekara, lebo moja dr. to nerobi,ale keď mam isť teraz nalačno a doniesť moč, tak mi asi nebude robiť sono. a o mesiac, keď mi ho asi bude robiť, by som už možno mohla vedieť, čo to bude 🙂

lenka1108
4. máj 2011

baby pomoooccc... upieklla som si palacinky a naplnila som ich s tvarohom do ktoreho som zamiesala zltok a pras.cukor a je mi strasne zle... doslova na vracanie.boli ma zaludok... myslite ze mi ten tvaroh uskodil? co si mam dat?

dominika_sk
4. máj 2011

@lenka1108 možno si to zjedla len schuti.skus sa napiť vody z uhoriek alebo paradajkoveho džusu, to je dobre na žaludok.ak nepomože treba len čakať. jasom tiež minule niečo tak schuti do seba nahadzala, že mi bolo pol dňa zle 😒 😖

sonicka07
4. máj 2011

ja som z chuti zjedla strasne vela sosovicovej kyslej polievky a tiez mi je zle...fuj

harper
4. máj 2011

tak dnes som povedala malej, ze zajtra ideme pani doktorke na prehliadku preto ze ma uz pat rokov a ze ju budu aj pichat do nozicky - strach v ociach a rev ze ona nikde nejde, tak potom som ju nejako ukecala a podplatila navstevou dracika po ockovani, tak som zvedava ako to zajtra dopadne. 😖