Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahoj tehulky juj to vám závidím melon ,jahody, jablčka a ja ich nemôžem je mi z nich zle a milujem ich.o týždeň dovolenka aspoň to ma teší 2 tt preč z BA 🙂
@danka89 no, moja mamka sa vytesuje, lebo to bude prve vnucatko a svokra akoze tiez, ale uz ma jednu vnucku. Zase nastastie sa starat do nas nestaraju, ani to nikdy nerobili, za co som im vdacna... 😉
pocasie je strasne, v Tisovci lialo a ze tiez padali krupy, teraz prsi aj tu v Hnusti a to chceme ist do RS, jooooj. Ja som do pol stvrtej este v praci... 😖
@luci66 Osobne ho nepoznám, ale už som o ňom počula chvály 🙂 Tiež som bola v TT, ale to dochádzanie kvôli vyšetreniam bolo o dušu, zmenila som lekára a už som v BA 😎 Inak zaujímalo by ma, či ti tvoj Dr.bude robiť triple test (predp. že áno), lebo podľa slov môjho ex-dr., ten sa v TT nevykonáva 😨 🙄
Tak dnes mi zopakovali triple test.... a v pondelok idem na genetiku... a potom možno na odber plodovej vody :( už aby som to mala za sebou.... 😢
@drobcek801 , @mysti , @luseta2000, @danka89 ďakujem, verím že to bol len planý poplach a všetko bude OK
Ahojte baby 🙂 uz citite babenka? Ja nie a som smutna lebo pri prvom som zacala citit v 18 a teraz este stale nic. Vy ste ako na tom?
Pre zaujímavosť - Hodnovernosť testov AFP / Tripple test
Vek _ Šanca na správnu predpoveď _ Šanca na riziko vyššie ako 1:250²
do 25 rokov _ 35% _ 2%
25-29 rokov _ 40% _ 3%
30-34 rokov _ 54% _ 7%
35-39 rokov _ 76% _ 20%
40-44 rokov _ 93% _ 49%
..Sama sa tou tabuľkou utešujem, že netreba stresovať 😅
Ja sa tiež chystám na tripple testy 30 mája , tie testy sú akési divoké, kamaratke tiež v decembri nevyšli dobre tak išla na odber plodovej vody a všetko bolo ok .Baby kolko ste pribrali ja už 4 kg, nepamätám si ako to bolo pri prvom ale ved ani nejak moc nejem a v práci som tiež v pohybe, asi mi ide všetko na úžitok 😀 lebo brucho mám poriadne.
@drobcek801 ahoj jasne ze budem robit bardejove aj gynekologa mam v bardejove do presova nechcem ist rodit.v Bj je lepsie 🙂
@zlamal.i snad lepsie 😀
najlepsie,tam stravit maximalne 7 dni,no mne sa to este ani pri jednom nepodarilo 😉 ak sa smiem opytat,ako daleko od BJ byvas?
ahojte baby... dakujem velmi pekne vsetkym za gratulacie 😉 ste mile 😉
baby ked som v 17tt to znamena ze som v 5 mesiaci???? lebo podla tohoto hej len sa mi nechce verit ako to leti 😉
ahojte baby ale ste toho tu popísali 🙂 🙂 🙂 🙂 , ja ide na krv 26.5. a budú to tie triple testy, dúfm, že budú ok, dnes v noci sa mi snívalo že budem mať chlapca, už ma to akosi máta, lebo ja stráááášne túžim po dievčatku, na sono pôjdem až za cca 5 týždňov, to budem akurát 20tt, idem opäť k súkromníkovi, tak snád mi už povie aj pohlavie ...inak som neoddolala a kúpila somružoé body s minie a kabátik, tak dúfam, že ich využijem.
@majoslava neboj bábo bude v poriadku, ja poznám veľa báb, ktorým vyšli zle testy a majú zdravé detičky, ak bolo na sone všetko ok, tak sa neboj 🙂 🙂
@henrieta44
Ja idem na testy 31.5 a strašne chcem aby to už bolo za mnou a samozrejme nech sú dobre!!! A tiež som odjakživa túžila po dievčatku, ale mám pocit že to bude chlapec!
@henrieta44 myslim ze to bude dievcatko 😉 mne sa noc pred 4D sonom snivalo ze to bude dievcatko a ze sa volala carmen...ze sme sa snou hrali... no a pozri cakame chlapca 😉
@henrieta44 ...cau moja, tak ty uz nakupujes?...neviem, ja este nemam taky pocit, mozno ma to chyti neskor.. 🙂...
@lenka1108 ahoj, ja už som tiež študovala ten lunarny kalendar.len rozdiel medzi nimi je, že normal ne sa tehotenstvo počita od 1-9mesiacov a to lunarne je od 1-10 mesiacov.
@dominika_sk neviem no pytala som sa kamosky a vravela ze to uz je 5 mesiac. ze 9 mesiac je vlastne podla lunarneho 36-40 tt. no sak v podstate to je jedno 😉
ideme na svadbu tak uz sme s malou vychystane a nevieme sa dockat 😉
@lenka1108 ja viem,ale aj keď kukneš na tej stranke čo si tu dala link, tak nalavo dole je to vypisane, že to je 10mesiacov, ale jasne, je to jedno 😉 ine veci su dôležite! 🙂
ahojte, dnes prvý zreteľný kopanček - ležala som na chrbte a ruku som mala na bruchu a kop! 🙂

@amisa Chceli by sme ist do Chorvatska na tyzden v auguste, aj ked neviem, ci nam to tento rok financne vyda, ale potrebujem vypadnut aspon na chvilku. Ja stale robim ako admin.pracovnik tak to sa este da, ale tesim sa uz na matersku 🙂.Dufam, ze vsetko dobre dopadne, lebo dnes mam taky divny pocit, ani brusko nemam moc "vypucene" ani zaludok nerobi zle.