Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@majoslava ahoj
drzim prsty,nech je vsetko ok
ja mam volat o vysledky v utorok a uz od stredy stresujem 😖 musime si verit,ze je vsetko ok
prave som sa objednala na 3d utz. a termin mi dali na MDD 🙂
@lenka1108 no náááááádherné fotečky a krásne vidno chlapiska v plnej výbave 😀 😀 😀 😀 😀 , GRATULUJEM ešte raz, ja dúfam že u nás sa nezmýlil test, ja som si ho robila ráno z ranného moču, tak hádam to bude správny výsledok a ak náhodou nie, tak sa budem samozrejme tešiť aj tak
@danka89 aj ja celkom fajn, sice este v praci, ale uz je dnes piatok, tak sa tesim 😀 buduci tyzden idem na sono a do poradne, tak budem mat dva dni volna 😵 tesim sa uz teraz...
Dnes by sme chceli ist kuknut do Taka, mam tie zlavy, dufam, ze budu mat nieco, treba mi nejake tricka kupit aj najake nohavice, uvidime...
@majoslava no velmi ti drzim palceky ja mam triple test v pondelok 23/5 tak mam aj strach.ale hadam bude vsetko v poriadku.
@mysti aspon to, že je piatok 🙂 a kde pracuješ? aj ja idem do poradne 24 v utorok tak sa tiež teším ale na sono neviem kedy ma pošle 😒 najradšej by som utekala aj hned...a v kolkom tt posiela na 3D nevieš nahodou?? alebo ake najbližšie vyšetrenia nas čakajú?? A čo je to za obchod Tako? Ved aj mne by sa zišli už nejaké pohodlnejšie nohavice a tričká nakúpit, lebo ma už všetko tlačí 😖
@drobcek801 ahoj, no pridavam sa tiez ku tebe, aj ja som zacala citit prvé pohyby na zaciatku stvrteho.A ziadne krutenie criev to nie je,clovek to spozna.A odvtedy je to kazdy den, take jemnulinke,aj ked vcera ked som sla naobed si lahnut, tak sa riadne vrtelo.Bolo to super.takze aj ked vacsinou nazory su ze neskor, asi nejake tie vynimky existuju.ja som teraz 14+5.skratka kazde tehulkovanie je inééé..
ja chodim k Dandarovi, nemozem sa stazovat, a pocula som ze aj Ligus je vyborny. ale tak vacsinou je to aj tak o subjektimnom pohlade pacientky 🙂 a vybavicku uz mas? 😉
ahojte, práve som sa vrátila z krvičky, tak dúfam, že to bude v poriadku. Na 3D som objednaná 3.6. - bude už vidieť pohlavie? Ale asi hej, keď lenka má už takého krásneho pipíka. Baby večer, keď som si ľahla som zacítila normálnu kontrakciu. Trvala dlho, nebola veľmi bolestivá, ale také zovretie, ani dýchať som poriadne nemohla , také som mala, keď sa mi pôrod rozbiehal. Pravda nejdem rodiť? 😕
@luci66 no kupala som sa ale davala som si pozor na vlny a tak aby mi brusko velmi neoplieskalo. Ked bola voda studena tak len na chvilku ale ked bola tepla a to vetsinou bola tak normlane som si plavala. Bol to uzasny pocit. Brusko si tam tak hovelo aj babo. Citila som ako sa mu to paci. Opalovat no aj brusko som si obcas von vystrcila ale zas nie casto (nie na ostre slnko) a hlavne bola som natreta vysokym faktorom. Myslim, ze 30tku som pouzivala a 20. Ja som radsej flaky neriskovala. Raz sa mi uz spravili, mesiac pred svadbou v solarku (naprostred cela) z antikoncepcie a dodnes sa toho neviem uplne zbavit. Este na cosi ma upozornovali, nemacat si len tak nohy vo vode, aby si neprechladla od noh . Je to vraj velmi nebezpecne.
Kde idete na dovolenku? My ideme koncom juna do Turecka na 8 dni.
@mymimi urcite to spomen lekarovy, pre istotu. Mozno ti chybaju vitaminy ci horcik.
ahojte chcem sa opytat je tu niekto z BJ.ja som presovcanka no momentalne byvame s manzelovimy rodicmi v dome pri BJ.
@mysti jasne že dopadnu dobre 🙂 a aj nákup ak máte s manželom vela peniažkov 😀 😀 😀 a ozaj už mate aj niečo pre mimi nakupene...mi zatial mame len nejaké ponožtičky, asi 2 bodynká a 2 čiapočky...ale ja by som najradšej už nakupovala všetko ..len keby sme už vedeli čo to bude ...aby som nekupovala zbytočne 🙂
@danka89 no peniazkov ani nie, ja chcem ist viac menej len preto, ze mam tie zlavy do taka, aby mi neprepadli, nieco kuknut 😀 pre drobca mam zatial len zimnu bundicku (ale tu som mala doma strasne davno, kupovala som pre kamoskinho syna, ale kym bola zima, tak uz bol velky, tak som si ju nechala a teraz ako by som ju nasla), ja som kupila jedno take ako tricko s dlhym rukavom a taky kompletik-body a pulovrik, svokra mi kupila malinke papucky a ponozticky a body a mamka pancusky a nejake ponozticky. Ale ine nic. Vsetko mam zatial v takych neutral farbach-zlto-zelena, biela... 😵
@zlamal.i ahoj
ja som z BJ...tak sa mozno stretneme v porodnici,samozrejme ak budes rodit v BJ 😀
@mysti tak to maš fajn..ked ti aj svokra a mamka pomahajú... 🙂 🙂 🙂 ja bohužial nemám ani mamku ani svokru takže si všetko musíme kupovat sami... ale na druhej strane som aj kus rada že sa mi nikto do ničoho nestará a o všetkom si rozhodujeme sami 🙂 Dnes je teda hnusne počasie 😠 u nás pred chvílkou normálne padali krúpy..

@lenka1108 jeeeeeeeeeeeej,aj ja chcem 😉 v dobrom zavidim 😉 a chlapcek je ok,ci?ved bude parik 🙂 blahozelam 🙂