icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
24. máj 2011

@luci66 juuuj Ty mas ake super informacie 🙂 to som vobec nevedela ze sa meria nosova kosticka a sijove prejasnenie, ten doktor na sone je taky dilino cely cas je ticho len tam znudene sedi a mna ide slaktrafit a trpnem ci je vsetko v poriadku ☹ ja som si veru sono uzila velakrat lebo sme dost lezali v nemocnici ale uz je to oki. Teraz uvidim miminko az 30.6 co je strasne daleko ☹ to uz budeme v 20 tyzdni 🙂 takze aj obrazok by mal byt uz kraaasny 🙂 mozno si dam aj ten 3D viem ze v Ba robia aj 4D ale v NR len 3D

dadka_11
24. máj 2011

@amisa jeeee, tak ty si budes u nas v novembroviek asi prva, co ti bude miminko pozerat na svet 🙂 tesim sa, ze je vsetko v poriadku...

dadka_11
24. máj 2011

@luseta2000 tak som rada,ze to nemusim dr. hovorit, zajtra idem do poradne, tak snad mi aj zoberie krvicku 🙂
dakujem moc

majoslava
24. máj 2011

už som objednaná aj na 3D do KE... konečne môžem kľudne spávať 😀 😀 😀

dominika_sk
24. máj 2011

@veronika1417 medzi 3d a 4d nie je skoro žiadny rozdiel, takže všade kde robia 3d robia aj 4d, lebo to štvrte D znamena čas,4d-real time, že mimi vidiš v realnom čase ako sa hybe.čiže stale je to 3d-trojdimenzionalne videnie babatka v 4d-realnom čase 😉

dominika_sk
24. máj 2011

inak, dnes som bola u mamy v robote, a sedel tam taky mily pan, tichy a vrovnany, tak sa mi to moc nezdalo že to je nejaky pacient a nakoniec sa mi sam predstavil že je kňaz a že ak chcem, požehna mi bruško a babtko, tak jasne že som suhlasila 😉 tešim sa, aj keď nechodim do kostola, nemodlim sa, ale keď mi požehnal bruško, bol to taky pekny pocit 😉 🙂

vladikaw
24. máj 2011

@karap Ahoj, ja som tiez schudla oproti vahe pred otehotnenim a aj sestricka aj doktorka mi hovoria, ze to je normalne, ze este mam cas na priberanie... a aj ja sa stravujem normalne mozno este viac jem aspon mi viac chuti no vaha mi nejde velmi hore, zatial 🙂 tak by som si z toho nic nerobila...

eviiinka
24. máj 2011

babulky, mala ste už niektorá, zlé výsledky a museli ste ísť znova na krv ? ☹

drobcek801
24. máj 2011

ahojte kocky
tak vam chcem oznamit,ze triple test dopadol dobre,babatko je v poriadku 😉 ,ale ja ma nejake zvysene parametre stitnej zlazy,je to vazne?mala ste s tym niektora problemy?ja som doteraz zo stitnou zlazou ziadny problem nemala...ak s tym niektora mate nejaku skusenost,tak prosim dajte info ☹ dakujem

harper
24. máj 2011

@drobcek801 ahoj, ja som dnes volala za vysledky na krv, ktorumi brali ohladom stitnej. Vraj mam hranicne hodnoty a lekarka sa ma len opytala ci nemavam busenie srdca a ci sa nepotim. O 6tyzdnov mi zase budu brat krv. Ked som sa sestricky pytala ze ake su tie vysledky, tak mi to zacala vysvetlovat, tak ze su dobre ale ze som na hranici, takze som sa nic nedozvedela.

drobcek801
24. máj 2011

@harper
hm...dakujem, ja som tiez dnes len telefonovala a sestricka mi len povedala,ze je tam niejak hodnota dost vysoka,ze to budem musiet ist k endokrinologovi (neviem,ci som to dobre napisala)doteraz som ziadne tazkosti nemala a aj sa dobre citim,tak len dufam,ze budeme obaja v poriadku 😒
hned zajtara sa tam asi pojdem objednat ☹

tina233
24. máj 2011

@eviiinka noo ja som dnes si veru aj poplakala...vyšiel mi pozitivny na downov,ale vyzerá to,že mi bola krv braná v zlom týždni, takže to mohlo skresliť výsledok.Dnes som mala byť 15+2 ale podľa ultrazvuku som 14+1.takže o 2 týždne idem znova na odber...to je hrozna doba cakania...a pritom NT scrinning mi vyšla ukážkova hodnota a všetko bolo OK...a tebe tiež vyšli zle?...som zúfala a je to ešte vo mne čerstve,tak verim,že to je len nejaký omyl,ale chrobáčik v hlave už je...

eviiinka
24. máj 2011

@tina233 dnes mi volali, či možem zajtra prísť lebo vyšli výsledky a sú dosť skreslené ☹ doktor si ma chce pozrieť, dať urobiť ešte raz všetky testy a uvidíme ako dalej...ani mi nehovor, ja mám ísť zajtra ráno a pripadá mi to ako večnosť ☹ povedali mi, aby som zbytočne nestresovala, že to nemusí byť nič zlé.....tak teraz som uplne na nervy ☹

amisa
24. máj 2011

@dadka_11 no to asi nie..aj prve som prenasala. Ale ved uvidime 🙂

mahun1
24. máj 2011

@drobcek801 ahoj, nestresuj, to aj mne vyslo, ze som tam mala nejake hodnoty vyssie, tak ma gyndo poslal k endokrinologicke....ale hormony na stitnu som mala v poriadku a endokrinologicka povedala ze je to ok, ze na to by ma neliecila ani pred tehotenstvom....ak mas dobre vysledky hormonov tak sa netreba nicoho bat 🙂

mgurnak
24. máj 2011

no dominika, ja som bola so zilinou celkom spokojna, do martina ma to nejak nelaka..zatial🙂 ja som dens bola po vysledky triple testu ci ako to je, a je vsetko OK, co som rada, lebo este ku vsetkemu mam kvasinky, tak mi dala najake cipky, dufam, ze to rychlo prejde..

harper
24. máj 2011

@tina233 nezufaj, najdi si cez forom temu v zneni tusim mali ste zle vysledky na krv a narodilo sa vam zdrave babo. Je tam popisanych 23 stran a vacsina je tich, co mali zle vysledky a maju zdrave babatko. Mna caka odber vo stvrtok a doktor ma uz zacal strasit amniom, ale v mojom pripade zatial len kvoli vekovej indikacii. Za tri tyzdne budem mat 38, prve som mala v 33.

tina233
24. máj 2011

@eviiinka ono sa to povie nestresovat...ale jednoducho to az tak velmi nejde...ved kto by sa nebál...drzim ti prsteky...verim ze to su len zle poplachy...tak daj vediet...mna upokojuje aspon to ze ostatne ultrazvuky boli ok...drz saaa... 🙂

drobcek801
24. máj 2011

@mahun1
o hormonoch rec nebola,tak snad bude vsetko ok 😉 dakujem 😉

tina233
24. máj 2011

@harper no ved ja viem, uz som vela o tom citala,tak presne ako píses,vysledky zle a babatka zdravucke,tak verim ze to bude aj moj pripad...noo aj ja som pred mesiacom oslavila 38, takze sme na tom rovnako...no oni uz skrz veku nas posielaju na amnio...moja prva dcera uz bude mat v novembri 18...takze u nas po takej dlhej dobe...dakujem za povzbudenie,velmi potesilo... 🙂 🙂

eviiinka
24. máj 2011

@tina233 Ďakujem pekne, aj ja ti držím palčeky 🙂 zajtra budem múdrejšia o niečo.....snad bude všetko ok, do teraz som mala všetko super, či krv, či moč, či bábo podla ultra......všetko bolo ok, tak len dufam, že toto bude len taký poplach a budeme mať zdravé bábetká ..... nech už je tento den zamnou, je to strašné, najprv som sa dozvedela, že praietol ocino je velmi chorý a umiera a teraz toto ☹ tak mi drž zahtra palce nech ma aspon troška Dr.povzbudí 😖

stellamiapiccola
24. máj 2011

@lenica81 ahoj no pozerám že nás tu neni moc veľa z Ba, tak som rada aspoň niekoľko 🙂

kiribaby
24. máj 2011

Ahojte kočky, všetkým vám držím palce pri tripple / AFP, aktuálne som tiež čakateľka na výsledky 😒 Hlavne nech sa zbytočne neznepokojujeme, tak či onak sú výsledky častokrát skreslené!!
@majoslava je mi ľúto, že prežívaš také stresy, daj vedieť kedy ideš na 3D, budeme na teba všetky myslieť 😉

Inak pre porovnanie - podľa usg sme 15+1, od hlavičky po kostrč = 90mm, hlavička BPD = 30mm
Aké miery majú vaši drobci? 😀

dominika_sk
24. máj 2011

aj dneska som dostala par kopančekov 🙂

lenica81
24. máj 2011

ahojte baby...
@stellamiapiccola neva, ze nas nie je vela... 😉

som rada za vsetky, ktore uz maju vysledky tripple a su v poriadku a ostatnym drzim palceky, aby to bol len plany poplach... kvoli veku tie vysledky byvaju velmi skreslene... kolegyna tak trpla 2 tyzdne a maly je uplne v poriadku... 😉 ja idem na krv vo stvrtok a vysledky az 5. 😅
napr. mne v 12. tt brali krv na PAPP - nejaka 1. cast tych genetickych testov a daco sa stalo so vzorkou... ale kedze som bola mimo BA, tak som ani na opakovany test nemohla... a kedze je to nadstandard, tak inde platit 30 evri sa mi teda nechcelo, kedze u mojho doc platim riadne palky... 🙄
@kiribaby ja si na nove miery este pockam... vcera som bola s Vilkom na poradni a hovorim mame, ze ma 80 cm, a ona ze to je nejake velke babo... no to v bruchu by teda bolo... 😀

lenica81
24. máj 2011

@dominika_sk ja stale cakam... ale stale len creva... 😅

dominika_sk
24. máj 2011

@lenica81 možno už aj kope, len si si toešte neuvedomila, ja som prvy tiež citila keď bolo ticho a nemyslela som na nič.A ak nie, tak je to otazka krtkeho času 😉 ćakam kedy tu napišeš že u kope😀

lenica81
24. máj 2011

@dominika_sk ked z prveho si ani velmi nepamatam, ako to zacalo... tak budem cakat dalej... 🙂

trinka
24. máj 2011

Ahojte kočky, tak my pravdepodobne čakáme dievčatko a termín sa mi zase posunul k desiatemu novembru. Máme krásne trojminutkove video. Prikladam pár fotiek našej slečny... 🙂

tinika
24. máj 2011

@trinka 🙂 krasa a chceli ste chalana? vymenime? 🙂)