Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@tanickaskorokubikova tvoje babätko precikalo aj pana doktora 😀 sikovne je
@trish31 neveim to presne najst, ale budem hladat - co si ale pamatam -dieta sa ciastocne zacina priapjat na krvyn obeh matky v 8tt, dovtedy je ziveten zltym telieskom a definitivne sa napoji v 12tt, ked zlte telisko zanikne a vznikne z neho placenta. ale neviem to, kurnik najst na nete. ked anjdem, poslem odkaz, lebo aj mna to zaujima 😉 , kocky sa o tom bavili tu na mk vo viacerych temach - ked nejaka babenka vypila vino a vzapti zistila, ze je tehu, tak stresovala, ze ci to malemu neuskodi.
@tanickaskorokubikova ten tvoj doki, hihi, sa nevyzna v merani bt, produkuje nejake domnienky - super - tvoje tehu ho dufam, trosku pouci a nastuduje si a enbude sa hrat na mudreho v oblasti, v ktorej sa neorientuje 😉
@tanickaskorokubikova mna sestricka objednala na taky termin, aby uz bolo vidiet srdiecko. ja sa k mojmu dokimu dostanem iba na objednanie..
@tanickaskorokubikova To sme na tom rovnako, aj ja mam podla tehu kalkulacky termin 13.11. 😉
Ahojte žienky, ja tak váham, či sa tu zapojiť 🙂 zdá sa mi to všetko ešte také nereálne, asi som sa ešte celkom nespamätala z toho šoku, aj keď sú to už asi 2 týždne, čo si myslím, že som tehotná 😉 inak ja som si tiež merala BT a vyšlo mi, že som mala 2 ovulácie, bol to môj prvý cyklus po pôrode (a zdá sa že na nejaký čas znovu posledný)...inak maminy, ktoré už máte drobcov - môj má 14 kg, snažím sa ho vôbec nedvíhať ale niekedy sa skrátka nedá...ako to riešite vy?
Kocky mam otazku,vy sa necitite take nafuknute?Lebo ja strasne ☹
@vavrenka no ja k nemu viac nejdem už mám nového dokiho vybratého 😀 😀
@trish31 ja sa cítim ako balooooon masakerrr
@hana2626 a vieš aj kedy si mala ovu? ši len podla poslednej ms?
@tanickaskorokubikova Ja mavam 29- dnove cykly a oblúku som mala 20, podľa bolesti vajecnika. Takze myslím, ze vtedy prišlo k oplodneniu 🙂 A ako sa citis, ako to prežívas?
@chomik ja mam syna 2rocneho, tiez sa ho snazim nedvihat, ale niekedy musim - prebalovaci pult mame na kuchynskej linke, potom ked ho idem umyt ho nosim, ked nasadame do auta ho zdvihnem, ono sa to neda uplne nedvihat ho.. neboj, nic sa nam nestane, aj ine maminy dvihaju deturence 😉
ahojík kočeny, nechcete některá oblečko za symbolickou cenu,,,,dejte vědě 😀 t papa
@hana2626 20teho? alebo na 20DC? lebo 20.2 som mala ovu aj ja a ja mám tak 24,25dnové cykli 😀 😀 ja sa cítim velmi dobre nič mi nieje nič ma nebolí okrem prsnikov samozrejme ale vôbec sa necítim tehotne 😀 😀
@tanickaskorokubikova Zle som sa vyjadrila, 20.2. som mala ovulaciu. Aj ja sa cítim zatiaľ v pohode, ani ako keby som tehu nebola. Vela bab tu vypisuje rôzne príznaky, ale ja okrem citlivých a zvacsenych pŕs + behania na wecko, nemám nič. Super, dúfam ze to tak bude aj naďalej 🙂
@hana2626 a kedy si robila prvý test?
@tanickaskorokubikova Robila som si test 6.3., ked mi meskala mrcha 1 den. Urobila som si ho vecer a hneď vyšli celkom výrazne kolajnicky. Hoci sme sa o bábätko snažili, necakala som, ze nam to vyšlo, lebo fakt nijaké príznaky som nemala, okrem bolesti pŕs, ale to mavam aj pred mrchou 🙂
@hana2626 ja som robila prveho len tak z nudy 😀 a som odpadla ked som videla ducha 😀 pozri v albume mam foto 🙂
@tanickaskorokubikova Presne tak aj ja. Na ceste z prace sme sa s priatelom rozpravali a povedala som mu , ze mrcha mi neprisla. A on na to, ze ved doma mame este jeden test, tak nech ho ocikam. Mame objednanu novu skrinu do bytu a este sme si robili srandu, ze ak bude babatko, tak ta skrina nebude na priatelove "sabraky", ale pre babatko. Po veceri zaspal pri telke a kedze som sa nudila, tak som zobrala testik a cikla nan a hned tam boli kolajnicky 🙂 Tiez mam test v albume... Tvoj sa mmi nedorailo najst ☹
@tanickaskorokubikova Aha, uz som si ta pridala medzi priatelov a vidim testiky 🙂 Tiez si tusim tomu nechcela verit a testovala si pravidelne 😉
@hana2626 no nechcelo sa mi tomu verit lebo strasne vela bab pisalo ze rapotclear ukazuhe duchov, tak potom mi kamoska dala pepino a tam tiez duch fuuu uz som tomu zacinala verit no do mrchy som mala este tri dni tak som stresovala ze co ak dojde lebo to sa mi stalo v oktobri ze styri testy s duchmi a mrcha dosla :-\ no ale potom mi mamka doniesla mamatesty a tam uz boli teda riadne palice 😀 plus som cely vikend prelezala v posteli s pocitom ze uz umriem ako mi bolo zle ...boleli ma kosti,svaly,klby proste cele telo ako pri horucke no teplotu som nemala...a ked mrcha nedosla tak obrovska radost 😀
@tanickaskorokubikova Super, a celkom chapem, ze si bola nervozna z toho, ci menzes pride alebo nie. Zvlast ked sa ti to uz stalo. My sme sa tak aktivne snazili o babatko 4 mesiace a prave mesiac pred otehotnenim, som si myslela, ze som tehotna. Zvacsili sa mi prsia, cele 3 tyzdne boleli, bolelo ma brucho, vracala som a do toho som dostala koncom minuleho cyklu chripku. Mala som vysoke teploty a nevedela som, ci este mozem lieky. Tak som si robila test a nic negat. a potom prisla mrcha. Ale lepsie, ze to tak bolo. Nebolo by asi dobre brat lieky, mat chripku a pri tom este byt tehotna.
@hana2626 no ale chvala bohu teraz je to uplne ine 🙂 vtedy som mala silne krce v podbrusku takze som viacmenej ratala s tym ze to dopadne tak ako to dopadlo ☹ Ale teraz to uz dotiahnem do stastneho konca 😀
@tanickaskorokubikova ja nevidim testiky v tvojom albume? 😕 , mne , ak je nejako zle, tka prilezitostne, ze to na man pride a po pol hodke odide 😀 ,a to len preto, lebo viem, ze som tehu 😀
@tanickaskorokubikova
@pechlinka ja som strasne nafuknuta ozaj jak balon,ale ja pritom jjem celkom normalne.Teraz akurat papkam francuzsku bagetku s maslom,paradajkami(tie milujem) a sojove mliecko vanilkove.Ja nemozem normalne mlieko totiz...
@tanickaskorokubikova inak ta bolest klbov a svalov a kosti,ja som tu zalozila aj temu,mala som to asi pred tyzdnom ☹

@trish31 nooo moj doktor tvrdil ze mam anovulacny cyklus 😀 lebo moja teplota nepresiahla 36,6 tak povedal ze ak su teploty take nizke tak akokeby ovu ani nebola a este mi robil HP a mala som cely cyklus vysoky prolaktin... a na zaver vysetrnia mi oznamil ze sice teraz nemozte otehotniet ale nieco s tym urobime a predpisal mi hormony...ktore som nezacala brat lebo mi nieco vravelo aby som pockala do noveho cyklu 🙂 a to som uz bola tehu len som o tom ani len netusila 😀