Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 a ty si nevedela ze to je tiez priznak tehu?
@tanickaskorokubikova ne🙂A ja som hypochonder takze som si nebola ista 😀
@trish31 mne mamka povedala ze ona to tiez mala ked otehu a v oktobri som to mala tiez ale len slabsie
@tanickaskorokubikova mne to uz preslo,skor ma zas boli podbrusko sem tam a dost silno
ahojte dievcata. tak vidim ze ste uz zacali toho dost pisat a uz je nas teda dost... Mne zacalo byt zle minule cely den a celu noc presne tak isto ani na minutu to nepreslo ale nezvracala som iba som vobec nespala v noci, vcera mi bolo doobedu taaaak zle ze som si musela ist kupit coculine proti nevolnosti a este mullerov sirup zazvorovy, sestra mi ho doniesla medzitym som zjedla slepaciu polievku a zrazu mi to preslo a do dnesneho rana mi bolo super ale dnes to bolo zle opat a teraz sa to vylepsuje k veceru. Nic mi nechuti ale aj tak sa najem niecoho co si viem trosku prestavit do seba dostat a toho potom zjem dost 😀 a co sa mna tyka a nafuknuteho bruska to ma obchadza ja som ho mala nafuknute pred tehu snad vzdy... jedla som vela zeleniny, same tofu, kuskus, natural ryzu a vsetko zdrave velmi som si davala pozor a prestavte si teraz si neviem nic zdrave ani predstavit a biele pecivo s lekvarom, biele cestoviny a vsetko skor nezdrave... a vobec ma tak nenafukuje ako predtym....
ozaj baby a bolia vas este prsia? mna uz menej mam ich take plnsie ale uz ma prestavaju boliet.
@tanickaskorokubikova fakt??? no, idem mrknut...
@trish31 silno?? a predtym ta nebolelo?
Ahojte prepacte ze vam tu leziem baby.. chcela by som k vam patrit no neviem este co bude... chcela som sa len opytat ci niektora z vas mala aj taky priznak ze ziadny.. ?! 😅 Vysvetlim.. pred mrchou som stale mala bolesti prs.. tak tyzden aj pol az dva a teraz nikde nic.. TMA.. ani prsia ,vcera trosku podbrusko a inak povedala by som ze som unavena.. ,ale chodim do prace a skoro rano vstavam co i predtym.. mozno skor jarna unava.. a napriek tomu vsetkemu sa citim tak zvlastne..ale vela si namyslat nechcem.. lebo sa uz snazime asi rok a nedarilo sa
Kocky,ja sa s Vami lucim,odchadzam odtialto,dozvedela som sa skarede veci,opat ma tu niekto ohovara jedna radost a ja to nemam za potreby.Drzim Vam velmi velmi palce aby sa Vam zadarilo do uspesneho konca.Majte sa
ahojte
aj ja by som sa chcela ku vam pridat poslednu menstruaciu som mala 25.januar a podla tohto mi vychadza termin porodu na 1.novembra,ale kedze som merala BT tak viem ze som mala posunutu ovulaciu a podla nej mi vychadza porod na 5.november takze tento je pre mna ten hlavny. Co sa nevolnosti tyka tak nemam ziadne akurat co nemozem citit je chladnicka a pritom som ju dva krat umyvala ale teda smrdi len mne, prsia ma nebolia ani sa mi nezvacsili a chuti mi jest takisto ako pred tehu takze nic extra sa u mna nedeje ale teda dufam,ze vsetko je ok,najblizsiu kontrolu mam az po velkej noci a teda dufam,ze dostanem uz aj tehu knizocku dufam,ze sa tu z nas stanu kamaratky a teda co citam o ohovarani ze tu nic take nebude lebo je to teda dost smutne 😒
@trianida
@trish31
@vavrenka
@januska010 ahojte kovcky..co je tu nove? bola osm vikend prec, mimo netu..len tak na foe trosku a vidim ze ste toho dost popisali......ja osm sa trosku vytocila na chate......tak dufam ze malemu sa nic nestalo a je tam kde ma byt.......dufam, ze mu to moc neublizilo lebo teda vytocena som bola riadne...aj som pokricala trosku aj sa vynervovala..... 😖
@teuflerin Nám vychádza termín o deň neskôr 🙂 A dnes spánok forever, taká unavená som bola naposledy po pôrode 🙂
@trish31 no dufam ze to bude vseto v pohode aj u teba aj u mna....u teba som citala o nejakej truuuube....ser na nu nastavuj si vsetko len pre priatelov a nurob jej radost.....
@januska010 aj u mna napodobne 🙂) to je suepr ze mate podobny termin ja som zvedava ako sa to na sone zmeni ...zatial to ratam takto 🙂 a aj u mna spanok je kra....uz od siemdje lezim vposteli s notasom na kolenach ?D
@teuflerin Ja tiež horím nedočkavosťou kedy znova uvidíme našu bublinku 🙂 Už sa neviem dočkať, aj keď mi to znova ubehne rýchlo .
@januska010 ty uz si drobceka videla nasone? ja este nie...ked osm bola vo stvrtok u lekarky tak nebolo nic vidiet este...bola osm cca 4+4 a tak vzali krv na potvrdenie ktora bola pozitivna....

@vavrenka nooo asi si si ma nepridala do priatelov 😀 😀 lebo ziadost som ti posielala 😀