Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@tanickaskorokubikova no mne bolo teraz zle uz na druhy den po ocakavanej mens, tak som hned robila test. Ale len 3 rana mi bolo a teraz uz nie. Pri prvom mi bolo zle az po nejakych 2t ale bolo zle az do 4m.
@inka070707 dostalo sa mi to do usi...Hej hej ja mam alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka.Nic moc teda 😠
Babule uz ste boli vsetky u dr.?
@trish31 aj ja mam alergiu ale celkovo na laktozu...dost silnu...mam 0% enzymu na stiepenie laktozy..cize nic co i len slo okolo mlieka tak to teraz riesim ze ako s drobcekom? budem musiet nakupit nejake vitaminy aj vapnik..nemam ho z coho dostat :(
@kattija ja som bola a zatial potvrdene z krvi...20teho idem na sono uz sa neviem dockat....
@trish31 aj moj syncek ju ma, aj na kazein a vajecny bielok ☹ ja pevne dufam, ze z toho vyrastie a nebude to mat celozivotne, aj ked ty si uz druha osoba, ktora ma tuto alergiu aj v dospelosti, nic moc teda 😒
Tak ahojte....pevne dúfam že budem patriť k vám. Testy mám pozitívne ale k doktorovy mám ísť až za týždeň. Dnes som mu volala (preistotu! že je ešte skoro. MS som mala naposledy 9.2 takže to vyzera na 16. novembra. Jááj chcela by som sa tešiť ale ešte sa bojím. Mám len trochu tlak v bruchu, taká slabšia bolesť ako pri MS. Včera som trošičku zašpinila na hnedo...ale len ako dva vlásky na toaleťáku, tak som si hneď naštudovala že trošku špiniť je v norme ale treba to povedať doktorovy. Jáááj aby to bola pravda a dobre to dopadlo!
Holky, ja sa musím priznať, že trošku závidím kočkám, ktoré na to, že sú tehotné prídu až po niekoľkých týždňoch...jedna známa - mala nepravidelný menzes, potom si robila test a zistila, že je tehotná a keď prišla k lekárovi, tak jej povedal, že už je v 19 tt 🙂 žiadne stresy, čo môže, nemôže, či je všetko ok, ak ju niečo zabolí a tak...
@kattija ja som ešte nebola a zatiaľ sa ani nechystám.
tak babule ja idem zajtra k lekarke,prosim myslite na mna mam hrozny strach,,cely tyzden neustupujuce krvacanie,,,mala by som byt cca 6+3 cize(7tyz.)
@euka210 no som rada ze je tu niekto kto mal nejake priznaky a teraz nema a tak.. lebo ja som inak strasny stresant v tehu... ja hrozne stresujem za vsetko lebo raz som mala zamlknuty potrat v 12tt a odvtedy som ani jedno tehu neprezila v pohode.. no vlastne druhe ano lebo som velmi nechcela byt tehotna a prislo to neocakavane takze mi to bolo dost jedno.
Cely tyzden mi bolo aj zle velmi aj lepsie a teraz dnes zase absolutne nic.. tak sa bojim no a samo ze som si vybavila u znameho sono na dnes... zase budem vyzerat ako ... ale vidim ze nas je tu takych viac co sa boja dost... lebo v dnesnej dobe normalne donosit dieta uz vidim ako problem...
a tie prsia vas bolia stale rovnako alebo aj prestavaju?
mne ide asi rozkočiť hlavu. spím nad klávesnicou.. 😝
@inka070707 ale deti sa jej zvyknú zbaviť,Ja som ju ziskala až pred rokom....

@trish31 jasna vec, kam by si chodila 😉 proti ohovaraniu nic neurobis, ak ty mas ciste svedomie, to je podstatne, no nie? pod akym nickom ta ohovarali? druha vec - mas alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka?
co sa tyka priznakov, zle mi nie je, nic mi nesmrdi, chute sa nezmenili, trochu unava, ale zatial nic hrozne... v podstate rovnaky priebeh ako pri prvom tehu - ze uuuplne nic, iba o osmej pm som uz zvykla snivat 😀 ale este sme na zaciatku, mozno este nejake priznaky sa dostavia... jo a nafuknuta ako balon som aj ja, ale ja papam veela zeleninky 😉