icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

tanickaskorokubikova
10. mar 2013

@vavrenka nooo asi si si ma nepridala do priatelov 😀 😀 lebo ziadost som ti posielala 😀

trish31
10. mar 2013

@andy09 ja spim stale ale tak ja nepracujem tak si to mozem dovolit 😀

tanickaskorokubikova
10. mar 2013

@trish31 a ty si nevedela ze to je tiez priznak tehu?

trish31
10. mar 2013

@tanickaskorokubikova ne🙂A ja som hypochonder takze som si nebola ista 😀

tanickaskorokubikova
10. mar 2013

@trish31 mne mamka povedala ze ona to tiez mala ked otehu a v oktobri som to mala tiez ale len slabsie

trish31
10. mar 2013

@tanickaskorokubikova mne to uz preslo,skor ma zas boli podbrusko sem tam a dost silno

eevicka83
10. mar 2013

ahojte dievcata. tak vidim ze ste uz zacali toho dost pisat a uz je nas teda dost... Mne zacalo byt zle minule cely den a celu noc presne tak isto ani na minutu to nepreslo ale nezvracala som iba som vobec nespala v noci, vcera mi bolo doobedu taaaak zle ze som si musela ist kupit coculine proti nevolnosti a este mullerov sirup zazvorovy, sestra mi ho doniesla medzitym som zjedla slepaciu polievku a zrazu mi to preslo a do dnesneho rana mi bolo super ale dnes to bolo zle opat a teraz sa to vylepsuje k veceru. Nic mi nechuti ale aj tak sa najem niecoho co si viem trosku prestavit do seba dostat a toho potom zjem dost 😀 a co sa mna tyka a nafuknuteho bruska to ma obchadza ja som ho mala nafuknute pred tehu snad vzdy... jedla som vela zeleniny, same tofu, kuskus, natural ryzu a vsetko zdrave velmi som si davala pozor a prestavte si teraz si neviem nic zdrave ani predstavit a biele pecivo s lekvarom, biele cestoviny a vsetko skor nezdrave... a vobec ma tak nenafukuje ako predtym....

eevicka83
10. mar 2013

ozaj baby a bolia vas este prsia? mna uz menej mam ich take plnsie ale uz ma prestavaju boliet.

vavrenka
10. mar 2013

@tanickaskorokubikova fakt??? no, idem mrknut...

tanickaskorokubikova
10. mar 2013

@trish31 silno?? a predtym ta nebolelo?

eva3107
10. mar 2013

Ahojte prepacte ze vam tu leziem baby.. chcela by som k vam patrit no neviem este co bude... chcela som sa len opytat ci niektora z vas mala aj taky priznak ze ziadny.. ?! 😅 Vysvetlim.. pred mrchou som stale mala bolesti prs.. tak tyzden aj pol az dva a teraz nikde nic.. TMA.. ani prsia ,vcera trosku podbrusko a inak povedala by som ze som unavena.. ,ale chodim do prace a skoro rano vstavam co i predtym.. mozno skor jarna unava.. a napriek tomu vsetkemu sa citim tak zvlastne..ale vela si namyslat nechcem.. lebo sa uz snazime asi rok a nedarilo sa

trish31
10. mar 2013

Kocky,ja sa s Vami lucim,odchadzam odtialto,dozvedela som sa skarede veci,opat ma tu niekto ohovara jedna radost a ja to nemam za potreby.Drzim Vam velmi velmi palce aby sa Vam zadarilo do uspesneho konca.Majte sa

eevicka83
10. mar 2013

@trish31 a kto ta ohovara co riesia?

pechlinka
10. mar 2013

@trish31 to aj tu funguje ohovaranie..?..nechapem.. 🙂

trish31
10. mar 2013

@eevicka83
@pechlinka je mi to az trapne hovorit ale aby si niekto dovolil tvrdit,ze ja som si vymyslela muza,Kanadu,svadbu a moje dieta tak to uz je troska silna kava aj na mna....

num7976
10. mar 2013

ahojte
aj ja by som sa chcela ku vam pridat poslednu menstruaciu som mala 25.januar a podla tohto mi vychadza termin porodu na 1.novembra,ale kedze som merala BT tak viem ze som mala posunutu ovulaciu a podla nej mi vychadza porod na 5.november takze tento je pre mna ten hlavny. Co sa nevolnosti tyka tak nemam ziadne akurat co nemozem citit je chladnicka a pritom som ju dva krat umyvala ale teda smrdi len mne, prsia ma nebolia ani sa mi nezvacsili a chuti mi jest takisto ako pred tehu takze nic extra sa u mna nedeje ale teda dufam,ze vsetko je ok,najblizsiu kontrolu mam az po velkej noci a teda dufam,ze dostanem uz aj tehu knizocku dufam,ze sa tu z nas stanu kamaratky a teda co citam o ohovarani ze tu nic take nebude lebo je to teda dost smutne 😒

pechlinka
10. mar 2013

@trish31 no..tak to ano.. to je zle... :( niektore baby su fakt zakerne.. :(

teuflerin
10. mar 2013

@trianida
@trish31
@vavrenka
@januska010 ahojte kovcky..co je tu nove? bola osm vikend prec, mimo netu..len tak na foe trosku a vidim ze ste toho dost popisali......ja osm sa trosku vytocila na chate......tak dufam ze malemu sa nic nestalo a je tam kde ma byt.......dufam, ze mu to moc neublizilo lebo teda vytocena som bola riadne...aj som pokricala trosku aj sa vynervovala..... 😖

teuflerin
10. mar 2013

@trish31 co ste tu riesili co je priznak tehu? hmmm??? inak ja by osm tiez len spala a spala...kokos....

teuflerin
10. mar 2013

@num7976 ahoj vitaj....tesime sa s tebou 🙂) mne vychdza tremin porodu na 11.11. to by bol jaky pekny datum..mna vcera zacali trosku na dotyk boliet prsia..som velmi unavena a pobolieva ma podbrusko stale...tak tesim sa ze si tu nova a budme spolu komunikovat 🙂

januska010
10. mar 2013

@teuflerin Nám vychádza termín o deň neskôr 🙂 A dnes spánok forever, taká unavená som bola naposledy po pôrode 🙂

vavrenka
10. mar 2013

@eva3107 a kolko by si mala byt tehu? 😉

trish31
10. mar 2013

@teuflerin ja som sa vytocila dnes...tu na MK.Co uz

trish31
10. mar 2013

@vavrenka a mozno nikomu tu radost neurobim a zostanem 😠

teuflerin
10. mar 2013

@trish31 no dufam ze to bude vseto v pohode aj u teba aj u mna....u teba som citala o nejakej truuuube....ser na nu nastavuj si vsetko len pre priatelov a nurob jej radost.....
@januska010 aj u mna napodobne 🙂) to je suepr ze mate podobny termin ja som zvedava ako sa to na sone zmeni ...zatial to ratam takto 🙂 a aj u mna spanok je kra....uz od siemdje lezim vposteli s notasom na kolenach ?D

teuflerin
10. mar 2013

@eva3107 a cervena ti kolko meska?

januska010
10. mar 2013

@teuflerin Ja tiež horím nedočkavosťou kedy znova uvidíme našu bublinku 🙂 Už sa neviem dočkať, aj keď mi to znova ubehne rýchlo .

teuflerin
10. mar 2013

@januska010 ty uz si drobceka videla nasone? ja este nie...ked osm bola vo stvrtok u lekarky tak nebolo nic vidiet este...bola osm cca 4+4 a tak vzali krv na potvrdenie ktora bola pozitivna....

eevicka83
10. mar 2013

@trish31 absolutne si to nevsimaj...kasli na take osoby proste ty vies ako to je a nikoho do toho nic

zigy
10. mar 2013

@eevicka83 som tu kratko,ale co si tu dokazu zavidiet niektore....ja len zíram.
@trish31 nedaj sa znechutit,vsade sa najde niekto kto rype do veci do ktorych ho nic nieje.