icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

vavrenka
11. mar 2013

@trish31 http://www.aromatherapy-sk.eu/e-shop/intimna-hy..., je to kozmetika karl hadek, neviem, kam vsade vyvaza.
ale baby-tu na mk oisu, ze sa v tehu natierali canestenom

trish31
11. mar 2013

@vavrenka super dakujem skusim....haha ja citam ze;Natierali sa cesnakom🙂)))

Ved sa spytam aspon v Drug store.....na ten canesten

eevicka83
11. mar 2013

ja pouzivam canesten pocula som ze sa moze a tiez mam problemy zvonka

zigy
11. mar 2013

@vavrenka prosim ta aky je ten prirodny produkt,kamaratka bojuje s mykozou asi 2 roky a uz je zufala lebo vsetko jej zaberie iba na chvilu a zasa sa jej vrati.

zeleny_cajik
11. mar 2013

@trish31 v prvom trmestri max. canesten zvonku, ale aj ten je tak na hrane. Skus radsej Multygin actigel. Maju ho v US, tak snad aj v CA.

vavrenka
11. mar 2013

@zigy
http://www.aromatherapy-sk.eu/e-shop/intimna-hy...
ten umyvaci olej je super a dovnutra aj na von bud femishea alebo intimissi, popr. ench priamo napise p. hadkovi- on obratom odpisuje, je fakt ochotny a aj jej poradi.. kontakt naho ti hodim do ip, len co uspim malu, musim ho ist pohladat.

zigy
11. mar 2013

@vavrenka dobre,posuniem to kamoske.velmi ti dakujem 🙂

trish31
11. mar 2013

@zeleny_cajik dakujem kuknem

euka210
11. mar 2013

@eevicka83 no ja som sa vytesovala, a dnes zase bolo blbo :( Prsia ma pri prvom boleli velmi skoro, ale teraz vobec...mozno preto, ze len v januari som dodojcila drobca

kajca84
11. mar 2013

Ahojte,dnes poobede som si robila test a tak trochu uz bolo vidiet druhú ciarku.Testnem este ráno,pre istotu 🙂 takze sa k vám pridám,ak mozem 😉

inka070707
12. mar 2013

@trish31 najlepsie, ked si vygooglis co mozes a co nie, google vie predsa vsetko 😀

inak, na utz a prvu kontrolu ja idem az o dva tyzdne, 25. 3., zda sa mi to hrooozne daleko, ale mame pestry program dovtedy, tak snad mi to rychlo prejde 😉

hodula
12. mar 2013

@trish31 taK nam uz bije srdenko ako zvon,, podla gestacneho vaku sme tyzden ozadu ale aj v tom ma ukludnovala lekarka,,ze je to este v poriadku,,,tak sa esim ze to fazulka nevzdala 🙂

hodula
12. mar 2013

@vavrenka prave pozeram tu stranku,,cize ten gel/olej moze aj v tehu?ja zatial mykozu nemam ale keby nieco 😉

vavrenka
12. mar 2013

@hodula ano, mozes. pytala osm sa na to priamo vyrobcu. ja uz pouzivam umyvci olej a ma aj vzorku z femishei a pershei, ked ma nieco zastipe (co uz bolo), tka sa natriem, popr. si jemne dam ja dovnutra a mam pokoj 😉

cathy77
12. mar 2013

Trish-na mykozu v 1.trimestri jedine Rosalgin vyplachy.ziadnu chemiu nebodaj vag.tablety!aj keby ti lekar predpisal(lebo aj taki "odbornici"sa najdu:/viem,o com hovorim...:/)Rosalgin vyplach ti pomoze a je na 100% bezpecny. kupis bezne v lekarni aj s davkovacom... ps:mam to vyskusane...

hodula
12. mar 2013

@vavrenka super objednavku som poslala a chcela som este aj ja ten femishei,,,ale vzala som si tento http://www.aromatherapy-sk.eu/product/balzam-in... myslis aj ten je ok,,ak budem mat mykozu?

vavrenka
12. mar 2013

@hodula ten je tiez super, ale pozor -fakt smrdiiii po harmaceku, ale je vraj super

hodula
12. mar 2013

@vavrenka tak fajn

trish31
12. mar 2013

@cathy77 fu,Ja Rosalgin nemozem,Ja som sa z neho veľmi vyhadzala a uplne mi zabil Ph tam dole.Ja Nechcem dovnútra nic,len lokálne von

trish31
12. mar 2013

@hodula tesim sa🙂

trish31
12. mar 2013

A dobre ranko baby 🙂

trish31
12. mar 2013

@inka070707 ani nehovor,ja mam termin az 9.aprila....sa neviem dockat.A co mi vlastne bude robit,ked uz pridem okolo 10.tyzdna?

hodula
12. mar 2013

kedy dostaneme tehu krnizku?a kufrik s nou? 😀

zigy
12. mar 2013

@hodula gratulujem 🙂 super sprava. Ja sa tiez uz nemozem dockat,ešte dva tyzdne ach jaaj

januska010
12. mar 2013

@teuflerin Dala som mu ju za stierače na aute, keď išiel ráno do práce 🙂 Ten pohľad bol na nezaplatenie, nevedel zo seba ani slovo dostať, len sa pozeral 😀 A potom mu došlo, že mešká do práce, tak ma vybozkával od hlavy až po päty, naskočil do auta a išiel pracovať 😀
@trish31 😀

trish31
12. mar 2013

@januska010 jeeeej mile

januska010
12. mar 2013

@trish31 To ani sama neviem, ako ma napadlo 🙂 Ale taký pohľad ani na mňa nehodil, ako na tú fotku 😀

eevicka83
12. mar 2013

ahojte ... tak ja sa hlasim totalne odrovnana je mi priserne zle neda sa to vydrzat ale nezvraciam no mam pocit ze toto je este horsie. v noci som nic nespala bolo hrooooooooooooozne a tak isto mi je cely den... uz som zacala brat homeopatika cocculine ale nemam pocit ze by pomahali....jaaaaaaj

inka070707
12. mar 2013

@trish31 urcite by mal urobit ultrazvuk, ci bije srdiecko a ci mimi zodpoveda velkostou tt a potom odber krvi

trish31
12. mar 2013

@inka070707 a mozno sa blbo pytam,ale tak neviem.Oni budu nejak kontrolovat aj moj zdravotny stav?