icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

hodula
11. mar 2013

@trish31 znamema 6tyzden a 1den,,,cize si uz ako keby v 7tyzdni,,,

vikidami
11. mar 2013

Ahojte, ja som este nebola u lekara ale tehotensky test mam pozitivy. k lekarovi idem zajtra. Mala by som byt cca v 6 tt. Chcela by som vediet ci uz niektora mate nevolnosti ? Ja uz opar dni mam zaludok ako po opici a je mi na vracanie.

andy09
11. mar 2013

@trish31 znamená to že si v 6 týždni a 2 dni, .t.j. 7 týžden

teuflerin
11. mar 2013

no kocky....ja som bola teraz v meste...trosku dost ma to unavilo :D.....ale tak nevadi....ja dnes mam take slabsie priznaky, podbrusko pobolieva posledne dva dni uz len tak na vecer....prsia na dotyk boli aneviem spat na bruchu..no unava strasna...aj vlci hlad.......tak uvidime.......

vsetkym co boli alebo maju ist tereaz ku lekarom drzim palce..ja uz sa neviem dockat toho sona 20.3.

hana2626
11. mar 2013

@teuflerin Ja som sa prave dnes objednala na gynu, idem tam 19.3. (buduci tyzden), mam prist nalacno, bude mi brat krv a mam priniest aj vzorku mocu.

teuflerin
11. mar 2013

@hana2626 wau..to budeme mat obe cerstve infosky..ja idem na gyndu toho 20teho 🙂 uz sa neviem dockat..ty mas tak isto?

hana2626
11. mar 2013

@teuflerin Ja som teraz asi 4 + 5 tt, takze asi pojde len o vysetrenie + zoberie krv a moc. Ja zaroven idem k mojej gynde posledny krat, mam ju totiz u nasich a medzicasom som sa odstahovala do BA. Takze si musim neikoho najst tu, inak baby neviete mi poradit nejakeho dobreho gynekologa/icku v BA? Dik.
@teuflerin A ty si v akom tyzdni?

teuflerin
11. mar 2013

@hana2626 no ja by som mala byt teraz 5+0......cize zacinat siesty ak dobre ratam...kurnik musim si to nastudovat ze ako sa to rata :D

mne uz krv brala v stvrtok...no a na sone uz by malo byt potom vidiet aj srdiecko a uz aj drobceka..tak uvidime co a ako...netrpezliva a nedockava som velmi

hana2626
11. mar 2013

@teuflerin Ja som si to cez vikend trochu studovala, ak si teraz 5 + 0 tt, tak si vlastne v prebiehajucom 6 tt. srdiecko by vraj mohlo byt vidiet niekede od 7tt az 8tt. Ved uvidis ;)

teuflerin
11. mar 2013

no tak to by osm na sone uz mala byt v siedmom tak si myslim ze videit hadam bude..uvidime..zalezi aj od toho kedy bola ovulka......ale tak hlavne ze je krv v poriadku a ze nekrvacam a nemam neutichajuce bolesti a podobne.....

keby sa nedajboze neujalio, tak zena zacne asi krvacat podobne nie? hned automaticky....

trish31
11. mar 2013

@hana2626 záleží kam chces chodiť,kam to mas bližšie,Ci chces súkromného Ci statneho

trish31
11. mar 2013

@vikidami no,Ja sa dnes necítim dobre,Tak ako pises,ako po opici

trish31
11. mar 2013

@hodula ako si dopadla?

hana2626
11. mar 2013

@trish31 No, mne je to v podstate jedno ci sukromnik alebo statny a aj miesto mi je v podstate jedno, kedze som mobilna. Mam jedinu poziadavku, aby bol prijemny, schopny odbornik 😎 Chcem tak vela, ci?

trish31
11. mar 2013

@hana2626 ja som chodila k MUDr.Romanovi Zackovi

http://www.milly-gynekologicka-ambulancia.sk/

To je ten s tym babatkom na rukach.Tu som na neho nasla velmi zle ohlasy ale za seba mozem povedat,ze mne teda moc pomohol.Ano,ma svojsku povahu,raz bol dost odmerany alebo neprijemny,tak som mu povedala ze Pan doktor uz teda viem,ze v pondelky sem chodit nemam lebo ste otrasny.A zacal sa smiat este sa aj ospravedlnil.Treba sa ozvat ked sa ti nepaci pristup.Ja som dlho trpela mykozami a on mi fakt dost pomohol.Robi v Ruzinove,tam aj rodi a rodi aj u Kocha.

Teraz od neho odchadzam ale rozhodne mozem povedat ze nie koli nemu,ale mam velmi dobre skusenosti s nemocnicou Medissimo

http://www.medissimo.sk/sk

Idem tam,pretoze som s nimi v minulosti spolupracovala v byvalej praci,maju perfektne vybavenie,odbornikov,citim sa tam lepsie ako v obycajnej statnej nemocnici uz len koli cistote,za to ale lekari nemozu samozrejme.Proste ja som taka🙂Idem k MUDr.MAsurovi,citala som na neho dost pozitivnych reakcii,jediny problem je ze oni nemaju porodnicu takze on rodi na Kramaroch.Ale na vysetrenia chodis k nemu do Medissima,inak ordinuje aj na Kramaroch ale tam teda sa mi nechce cakat v tych mega radoch.Co sa cien tyka,kukni si ake maju zmluvy s poistovnami,ja som Union takze platim len za objednanie 10 eur,ale to platis vzdy lebo vzdy sa tam objednava

Inak na Kramaroch viem ze su super aj MUDr.VAlent,MUDr.Fifik.

Ja som este premyslala s muzom nadsanatoriom Koch,ale to ozaj len koli porodu,ale nakoniec som sa rozhodla,ze radsej odrodim normalne na Kramaroch ked to zvladli ostatne zvladnem aj ja.A usetrim 1500 eur🙂

hana2626
11. mar 2013

@trish31 Dik za vycerpavajucu odpoved 🙂. Prestudujem si to a rozhodnem sa. Inak ku Kochovi nechod, mam 2 kamosky, co tam rodili a povedali, ze uplne zbytocne vyhodene peniaze. Co sa tyka starostlivosti - nic extra a aj tak ak by sa nejakym sposobom skomplikoval porod, vybavenie na to tam nemaju a hned ta prevazaju do statnej nemocnice. Takze o nicom...

trish31
11. mar 2013

@hana2626 hej hej,to som zabudla napisat,ze ked je komplikacia tak vezu na Antolsku z Kocha....No ved teda ja dufam,ze bude vsetko OK.Teraz som troska nervozna,snad bude vsetko OK u lekara.Vy uz to mate vsetky za sebou skoro

januska010
11. mar 2013

@teuflerin No nepovedala by som , že som tam toho videla veľa, takú krásnu bublinku malinkú 🙂 Chcela som, aby mi urobil sono aj s fotkou, bolo to prekvapenie pre manžela 🙂 Cez fotku som mu oznamila, že bude tato 🙂

teuflerin
11. mar 2013

@januska010 jeeej tak to muselo byt krasne prekvapenia ako sa zatvaril co povedal? hovor :D

zigy
11. mar 2013

@trish31 ja ešte nie,az 27 som objednana. To aj ty skor budes nie? 🙂

trish31
11. mar 2013

@zigy nie,ja idem az 9.aprila.3.aprila odlietam z Kanady,4.aprila som na SVK a to je stvrtok,moj doky robi len utorky a stredy

trish31
11. mar 2013

@januska010 aj ja chcem fotku poslem potom manzovi cez Skype 😀

zigy
11. mar 2013

@trish31 aha,tak to budem skor 🙂 uz aby to bolo.

trish31
11. mar 2013

@zigy hej,ja hlavne dufam,ze let dopadne ok lebo v prvom trimestri by sa nemalo lietat

zigy
11. mar 2013

@trish31 neboj,hlavne klud a uvidis že vsetko bude v pohode. 🙂

trish31
11. mar 2013

Baby ja mam taku intimnejsiu otazku:nemate nahodou mykozu?Alebo silny zlto biely vytok?Citala som ze je to normalne no lenze mna to zacalo aj svrbiet a neviem co si mam na to dat....

eevicka83
11. mar 2013

@trish31 ja mam take svrbenie kusok a palenie ale iba kusok asi to je na zaciatku normalne kym to nie je velmi, je trochu oslabena imunita vtedy a mam aj biely vytok ale nie je zlty skor biely .

a inak som bola dnes na sone a som nejaky 6tt + nejake dni mozno ale dolezite je ze srdiecko uz bilo!!!! tak snad bude vsetko o.k. aj nadalej. a inak mi je teraz veeeelmi zle nemam na nic absolutne chut ale akoby som bola hladna.

vavrenka
11. mar 2013

@trish31 v minuom tehi som to malav- mykozu. skoda, ze nie si na sk, existuje jeden uzasny prirodny produkt na mykozu a moze sa aj v tehu.. skus sa spytat nejakeho dokiho, viem ze existuju u nas na volyn predaj canesten tabletkyale neviem, ci sa mozu v tehu-v prvom trimestri

trish31
11. mar 2013

@eevicka83 no ja som chora zase ☹ Moj muz je chory a samozrejme som ochorela od neho

trish31
11. mar 2013

@vavrenka bola by si taka dobra?Lebo mna svrbi len zvonka troska a nemam sa koho spytat tu....Canesten tu maju len neviem ci ten krem mozem pouzit 😒