Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 presne take pocasie ako si opisala, ze bolo v Kanade, bolo celu zimu aj tu 😀 akoze des a hruza, slnecno bolo asi styrikrat 😒 vrchol je dnes, snezi, teplota okolo nuly, jar v nedohladne
inak, ja papam iba kyselinu listovu zatial a poradim sa so svojou uzasnou pani doktorkou, ci este nieco treba
@teuflerin Rozumieme, nechcela by som za nič na svete mladšieho, aj ked niekedy je vidno, že máme na vec každý svoj názor 🙂
@inka070707 no,ja ale pochybujem ze u Vas bolo minus 30 a viac.....Lebo tu tak bol cely januar
@inka070707 tu nehrozi,ze ides len vo svetri a bunde von....das si dvoje zateplene leginy,na to nohavice,termopradlo,sveter,hruba bunda,a aj tak ti je po 30 minutach jednoducho zima.Ja neviem ako budem dieta obliekat v takej zime,2 mesacne....
@teuflerin ahoj, ja iba kyselinu listovu a nič iné nechcem jesť. ja celkovo nejem tabletky takže radšej sa ovocím a zeleninou napchávam 🙂
baby ja už neviem čo mám robiť. ja furt iba spím. teraz som vstala pred chvílou. navarené môj muž nevidel chudák už týžden ... je o chlebe a klobáskach chudáčisko....
@slabachvila ja tiež by som len spala, v robote mi normálne hlava padá čo by som spala a ked prídem domov sa pomotkám a len čo lahnem už spím🙂
@andy09 pomooooc potrebujem gazdinu 😀
@slabachvila ešte že muž robí tak že dva dni robí a dva má volno takže aj uvarí ked je doma...takže mám gazdinúúú 😀
@andy09 tak to sa máš 😉 ja akurát rozmýšlam či sa vykopem z postele robiť posúchy... som hladná a pažravá takže asi idem 😀
@slabachvila aj ja asi iba kyselinu listovu nahodim..lenze ja mam silne alergie na ovocie a zeleninu takze to je o o zlozitejsie a nesmiem ziadne mliecne vyrobky ani nic co okolo mlieka slo a taktiez sacharidy musim obmedzovat tak neviem...toho sa trosku bojim
@andy09 baby...mna dnes chytila chut na slane pecivo..al emoju pazravost premohol co???spanok :!)))))
@januska010 jasne...to je najhlavnejsie....tak to ma byt....🙂) ini vas trapit nemusia..ale co na to vasi ked ste sa vzali? nemali problme?
@trish31 ahaa...tak takto...jasne uz chapem tusim si mi aj spominala......a to vazne tam mate taku kosu?????
@teuflerin ty mas alergiu na zeleninu??ty kokso, no to ti nezavidim
@slabachvila no strasne vela zeleniny a ovocia nemozem...takze to je take vies..ze asi by osm mal jest tie vitaminy neivem....
@trish31 by ma asi porazilo :D
@teuflerin Tatino to dovtedy rozdýchal, ale keď sme sa s drahým spoznali a zistil, že je medzi nimi len pár rokov, nebolo mu všetko jedno, ale všetci náš vzťah brali ako úlet, vraj nejaké pubertálne pobluznenie z mojej strany, kedže som mala len 18 😀: -D Ale keď prišiel prvý syn, tak už nebol žiadny problém. Žial dnes už nemám rodičov, ale určite by sa z našej rodinky tešili 🙂
@teuflerin tak to asi áno, ked nemôžeš normálne jesť. ale aké to ti neporadím ☹
@slabachvila doteraz som brala femibion 800...tie su do 12 tt...tak asi si kupim znova tie....
@januska010 joj to mi je luto co sa stalo ze taki mladi odisli? brali ste sa ked ste mali kolko rokov?
@slabachvila Konecne niekto, kto ma tiez krce-pripadala som si divna... Zacalo to velmi silnymi bolestami, teraz po cca 10 dnoch je to uz lepsie (denne cca 3x a slabsie). Mas nejaky recept ako sa toho uplne zbavit?
@evelin_t kŕče? mna bolelo brucho ale už ma moc nebolí, občas ma pichne.. ale už to prešlo. bolelo ma to tak intenzívne zo týžden , potom samé prešlo 😉
@slabachvila Ja im hovorim krce, detto to iste ako pred menstruaciou... Takze mozem dufat, ze to len tak prestane - uz sa neviem dockat ☹
@teuflerin Aj mne je to ľúto doteraz, hlavne kvôli sestre, ktorú vychovavame s manželom. Teda teraz ju už len usmerňujeme. Mala som 22. 🙂
@januska010 sestra teda zije s vami? ona ma kolko? a ak smiem co s stalo...no je to hrozne ked ti nevideli deticky rast......a tak....z druhej strany rodicov mate ci nie uz?
na nafarbenie obočka môžem?? či tiež zakázané?

@eevicka83 dnes mi je uz lepsie,mne bolo vcera asi od tlaku zle,busilo mi srdce a bolo mi nevolno