Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@pechlinka teba si pamatám dávno v téme grafy bt, však?
@slabachvila aha,no Tak na Slovensku to asi robia inak....
@trish31 dá sa kúpiť ale aj predpísať. 😉
@slabachvila hej len ked tí ju predpise len mu dáš na sebe zbytočne zarobiť🙂
inac novembrovky z PO ,,ste tu niektora?
@hodula Ahoj...ja som po IVF ... vajicka mi brali 10.02 a vklad bol 15.02 po predlzenej kultivacii...Vlozili mi 2 embryjka.. 🙂 Na prvej kontrole som bola 25.02...10 dni po vklade....Hcg bolo 113 a na druhej kontrole som bola 01.03. a Hcg bolo 900 🙂 dnes okolo 11tej som robila test...a ciarky su tiez skoro rovnake.. 🙂
@slabachvila Ahoj...ano...bola som aj v tej teme.. 🙂
kazda z nas to znasa inak,,hormony robia svoje,,,tak sa drz a ja som si pre istotu kupila 100% brusnicu a cucoriedku a rozrabam si napoj,,podporuje to imunitu,krvinky,tiez lanovy olej(omega mastne kys.) kt.pridavam do jogurtu...zatial nic na mna nelezie 😀
@slabachvila ja to mam datumovo presne ako ty 😀 Termin vychadza na 6.11
@zigy u mna ovulka na valentína 😀
@zigy vsetko zavisi podla toho,ci mi do 6 mesiacov daju v Kanade poistenie alebo nie.Ak ano,vratim sa a porodim tu,predsalen je lepsie ist z nemocky hned domov a nie este cestovat s bambuliackou 9 hodin plus prestupovat,letisko,cakanie....Ak nedaju,musim porodit na SVK,nakolko by ma v Kanade vysiel porod 20 tisic dolarov.
Inak kocky,vazte si starostlivost na SVK,tu ma nechcu ani vysetrit...:(
dúfam že sa k vám čoskoro pridám aj ja 🙂)
ahojte tak sa k vam pridavam termin by som mala mat 2.11 minuly tyzden 28.2 som bola na gynde doktorka mi robila sono a nasla dve male bodky myslite ze to mozu byt aj dvojicky ona sa nechcela velmi vyjadrovat ci ano alebo nie vraj je velmi skoro na kontrolu mam ist 14.3 ale ja sa asi do vtedy zblaznim
@sabina1975 buď rada že nie tri 🙂 nezostava ti ine len pockat na sono 🙂

@trish31 mne kyslelinu list.predpisoval lekár (acidum folicum) je to iba čistá kys. listová - liek nie doplnok a je iba na predpis 😉