icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

slabachvila
4. mar 2013

@trish31 mne kyslelinu list.predpisoval lekár (acidum folicum) je to iba čistá kys. listová - liek nie doplnok a je iba na predpis 😉

slabachvila
4. mar 2013

@pechlinka teba si pamatám dávno v téme grafy bt, však?

hodula
4. mar 2013

@trish31 aj tebe pekne silnie 🙂 toto su moje

trish31
4. mar 2013

@slabachvila aha,no Tak na Slovensku to asi robia inak....

slabachvila
4. mar 2013

@trish31 dá sa kúpiť ale aj predpísať. 😉

trish31
4. mar 2013

@hodula super krásne čiarky!Mne ked Clearblue ukázal tyzdne tehotenstva,Tak som uz ďalej testy nekupovala....Myslíš,ze mam?

trish31
4. mar 2013

@slabachvila hej len ked tí ju predpise len mu dáš na sebe zbytočne zarobiť🙂

hodula
4. mar 2013

@trish31 ale nie ak sa citis ok,,uz si pockaj na usg,,,tak okolo 7-8 tyzdna je vidiet srdiecko

hodula
4. mar 2013

inac novembrovky z PO ,,ste tu niektora?

pechlinka
4. mar 2013

@hodula Ahoj...ja som po IVF ... vajicka mi brali 10.02 a vklad bol 15.02 po predlzenej kultivacii...Vlozili mi 2 embryjka.. 🙂 Na prvej kontrole som bola 25.02...10 dni po vklade....Hcg bolo 113 a na druhej kontrole som bola 01.03. a Hcg bolo 900 🙂 dnes okolo 11tej som robila test...a ciarky su tiez skoro rovnake.. 🙂

pechlinka
4. mar 2013

@slabachvila Ahoj...ano...bola som aj v tej teme.. 🙂

trish31
4. mar 2013

@hodula no,ok...Veľmi ma bolia prsia,som unavena,žalúdok ma. Boli,nechutí mi jesť a citim sa akoby chorá.To by ale asi malo byt normálne,nie?

hodula
4. mar 2013

kazda z nas to znasa inak,,hormony robia svoje,,,tak sa drz a ja som si pre istotu kupila 100% brusnicu a cucoriedku a rozrabam si napoj,,podporuje to imunitu,krvinky,tiez lanovy olej(omega mastne kys.) kt.pridavam do jogurtu...zatial nic na mna nelezie 😀

hodula
4. mar 2013

@trish31 🙂 to nad tym je pre teba

trish31
4. mar 2013

@hodula skocim dnes do lekárne kúpim si aj magnezko a vápnik,vraj z toho ma mozu svaly boliet...

zigy
4. mar 2013

@slabachvila ja to mam datumovo presne ako ty 😀 Termin vychadza na 6.11

slabachvila
4. mar 2013

@zigy u mna ovulka na valentína 😀

zigy
4. mar 2013

@trish31 ved to staci,akurat uz bude vidiet srdiecko na sone 🙂

trish31
4. mar 2013

@zigy hej len ja som nedockavaaaaaaaaaaaaaaa

zigy
4. mar 2013

@trish31 jooj to aj ja a drahá polovička ešte viac 😀

trish31
4. mar 2013

@zigy no,moj muz zostava v Kanade takze ho budem informovat len cez Skype:(

zigy
4. mar 2013

@trish31 no to ti nezavidim. tak aspon foto posles,alebo si daj urobit sono na cd a potom spolu pokukate 🙂 budes tu rodit ci tam.

trish31
4. mar 2013

@zigy vsetko zavisi podla toho,ci mi do 6 mesiacov daju v Kanade poistenie alebo nie.Ak ano,vratim sa a porodim tu,predsalen je lepsie ist z nemocky hned domov a nie este cestovat s bambuliackou 9 hodin plus prestupovat,letisko,cakanie....Ak nedaju,musim porodit na SVK,nakolko by ma v Kanade vysiel porod 20 tisic dolarov.

Inak kocky,vazte si starostlivost na SVK,tu ma nechcu ani vysetrit...:(

zigy
4. mar 2013

@trish31 tak ti budem veeeelmi drzat palce nech ti to daju,bude lepsie ked budete vsetci spolu 🙂

trish31
4. mar 2013

@zigy dakujem..ved ak by som rodila na SVK tak muz pride mesiac predtym minimalne🙂A bambuliacka bude mat kanadske obcianstvo aj ked sa narodi na SVK.Inak,ja neviem,ale ja si uz teraz myslim ze budeme mat babu 😀

zigy
4. mar 2013

@trish31 aj môj chce gargamelku 😀 no uvidime,zatial mi staci že bude vsetko v poriadku 🙂 Ved moze mat aj dvojite obcianstvo ci nie? odkial pochadzas tu na Svk?

trish31
4. mar 2013

@zigy Haha no moj muz je talian rodeny,zije v Kanade 15 rokov takze ma obcianstvo kanadske aj,takze neviem ako sa rozhodneme pre ake obcianstva,babo moze mat dve,ano.Tak ja som zila v BA,ale pochadzam kusok od Senca,takze teraz jasne ze pojdem k rodicom.A ty?

mimiq
4. mar 2013

dúfam že sa k vám čoskoro pridám aj ja 🙂)

sabina1975
4. mar 2013

ahojte tak sa k vam pridavam termin by som mala mat 2.11 minuly tyzden 28.2 som bola na gynde doktorka mi robila sono a nasla dve male bodky myslite ze to mozu byt aj dvojicky ona sa nechcela velmi vyjadrovat ci ano alebo nie vraj je velmi skoro na kontrolu mam ist 14.3 ale ja sa asi do vtedy zblaznim

zigy
4. mar 2013

@sabina1975 buď rada že nie tri 🙂 nezostava ti ine len pockat na sono 🙂