Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte, mozem sa pridat? Dnes mi doktor potvrdil tehotenstvo tak dufam ze sa bude vsetko pekne vyvijat... Ciarky na teste su silne, nechuti mi jest a trochu ma bolia prsia.. poslednu MS som mala 16.01 a teraz som vraj nejaky 5-6 tyzden. ja som mala predlzeny a veeelmi nepravidelny cyklus. 4 roky som menstruaciu vobec nemala... ale to niekedy inokedy porozravam...dufam ze bude vsetko o.k. mne by malo zo zdravot. dovodov tehu velmi pomoct
caute kocky, dufam, ze tu aj ostanem, testy pozitivne, pekne silneju, teraz niekedy by som mala dostat ms, tak dufam, ze nedostanem.. @pechlinka ahoooj.. objednam sa zajtra k dokimu, snad ma co najskor vezme, lebo potrebujem potvrdenie, ze som tehu kvoli hematologii.. a neda mi @mariankakm o nejaky cas ta hladam v teme tehuliek -jaunar? februar? 😵
opravaa nie @mariankakm ale @mariankamk 😀 , kuk prispevok vyssie
@vavrenka dúfam, že sa tak podarí, nech môžem potešiť seba aj ostatných 😵
baby a je niektorej aj na zvracanie? ake mate priznaky?
dufam ze u mna je to len tou nepravidelnou ms lebo ja som ju mala naposledy 16.01 ja som niekde v 5-6 tyzdni povedal vcera doktor ale podla ms by som mala byt asi 7-8 tyzden a aj podla vas ktore pisete ze ste mali ms naposledy koncom januara a ste v tom istom tyzdni ako ja..
ja sa cítim furt ako keby som mala opicu 😲 😀
ahojte, pridavam sa a gratulujem Pechlinke a Vavrenke z inej temy 🙂 Ja som bola u lekara na 19DPO a HCG z krvi som mala 1000, no aj tak este nebolo nic vidiet. Chystam sa na sono o 2 tyzdne. Podla MS 26.1. a podla kalkulacky by som mala byt v 6tt. Ciarky mam rovnako silne a testujem kazdy treti den, ci neslabne, lebo prve som mala mimomaternicove 😕
@sabina1975 ja som na tom podobne,len mam dievky a trosku viac ich je 😀
@eevicka83
@slabachvila baby no mna straaaaaaaaaaaasne bolia prsia,zle mi byva len vecer ale to je taka zaludocna tazoba,a boli ma podbrusko,vas nie?Vcera som sa aj choro citila ale dnes som OK
@uskulienka ako si zistila ze si mala mimomaternicove?Len bolestami,ci?
Kocky teraz by sme mali byt v 6.tyzdni,pozrite ako vyzera vase mimco:
https://www.youtube.com/watch?v=mI7q3LoHGDUAhojte, pridávam sa, poslednú MS som mala 24.1, a pondelok idem k lekárovi a uvidíme. 🙂 😉 Dúfam ze vsetko je v poriadku, cítim sa velmi dobre. 😉
@trish31 aj mna bolia prsia (konkretne bradavky) aj brucho furt
@slabachvila Ahoj...aj mna boli stale brucho ako pred mrchou a pocas mrchy...a prsia tiez bolia , hlavne rano.. 🙂
@pechlinka sme to chceli tak to máme 😀 ja som si normálne zobrala dneska den dovolenky aby som sa s tým psychicky vyrovnala 😀 a hned som si aj okná umyla 😉
@slabachvila Ahoj...no..ja som uz druhy mesiac PN.. 🙂
@pechlinka jaaj no tak ty si to pekne doma užívaš 😵
@slabachvila No..ano...uzivam...a nudim..sa.... 🙂 vychadzky mam iba dve hodky doobeda a dve hodky poobede.. 🙂
no a ja si napr. dnes neviem predstavit ze by som umyla okna... chcela som povysavat a nespravila som nic lebo mam absolutne nechutenstvo a proste nezvraciam ale vobec mi nic nechuti a nic sa mi nechce. aj vy to tak citite?
mne chutí dosť (ako vždy ) 😀
@trish31 no bolesti na jednej strane ukrutne a HCG len mierne, nastastie to odislo nejako samo, prisla mrcha 😒
teraz bolia prsia, podbrusko a je to celkovo ine ako vtedy minuly rok pri tom mimomaternicovom. A vy ste na tom podobne cize na zaklade toho usudzujem, ze to je tentokrat v norme 😉
@uskulienka a aká je bolesť pri mimomaternicovom?
Ahojte, ja som celkom neplanovane zas tehotna a zas to vychadza na oktober/november. Neviem presne, lebo neviem, kedy som otehotnela... Ale rodit na jesen je super, uz mam doma jedneho okrobroveho a jednu novembrovu... Kazde dva roky, dufam, ze tento bude fakt posledny 😀 Ale ma to fakt vyhody, ze nie ste vysoko tehotne v horucavach a nemusite kupovat uz zimne tehu oblecenie 😝
A inak mi nic nie je a ani nemoze byt, pri tych dvoch, co mam doma, nemam cas sa nad sebou zamyslat 😎
zeleny_cajik tak gratulujem ved deticky su radost... ja mam doma dve dcery a uvidime co to bude teraz... a ja som rodila raz vo februari a druhykrat v aprili tak pre mna je toto uplne ine rodit na jesen... ako si zistia ze si tehu? ci len tym ze meska MS?

@zigy je to tazke kedze uz mam doma dvoch synov sice uz su dospely ale toto by bola fakt bomba