Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@teuflerin K deťom tak isto ako ku mne, čiže žiadny extra veľký záujem, ak už prídeme, tak sa s nimi baví, ale aby sama niečo podnikla to nie . 😒 😒 O tomtno tehu vedia len moje sestry a kamarátky, inak nikto. Svokre to povieme az neskôr.
tak my sme to už včera povedali mojim rodičom a sestre. 😵
@slabachvila a ako reagovali??? hovor 🙂)
@94 vitaj medzi nami 🙂)
@januska010 inak toto je hrozne..ze sa k detom takto chova...boze...to by ma porazilo fakt
@teuflerin však tešili sa 😀 my sme sa snažili skoro tri roky takže boli šťastní 😉
@slabachvila ahaaaa...takze tak ...tak to je super 🙂) aj nasi boli nadseni.......a ako sa citis?
@teuflerin aj ty si to už povedala? ja som myslela že je skoro, že ešte počkam ale robím v robote aj s mamou aj otcom a začalo mi ráno byvavať dáko zle tak som im to radšej povedala skôr ako ma zbadajú tyčkovať 😀
@teuflerin Mňa to tiež trápilo, ale je to vec jej svedomia, jedného dňa bude ľutovať, ale to už o nej budu mať chlapci svoj názor. 😒
@slabachvila my sme to uz rodicm povedali s tym ze teda ideme na sono tak potom sa vsetko uvidi.....
@januska010 no ano...uz decka budu mat svoj vlastny nazor tak uz to bude ine..bude sa musiet potom velmi snazit aby ich presvedcila o opaku
@slabachvila
@januska010
@teuflerin my sme to este nepovedali... teda ja ano (nevydrzala som) ale muz povedal, ze az ked to budem mat potvrdene od dr. (ja mam endometriozu tak ja mam vyssie riziko mimomaternicovaeho, ale verim, ze vsetko bude ok) ... som zvedava co povedia, lebo ja som mala velmi komplikovany prvy porod a vtedy mi vsetci povedali, ze by mi obec nezazlievali keby sme mali len 1 babo...
@teuflerin
@inka070707 ahoj baby tak mne sa ta nevolnost vratila,aj v noci mi bolo zle,do toho mam bolest chrbta asi v strede....Ach,nic moc.Okrem toho som bez energie....
Nasi vedia tiez a tesia sa,a muzova mama aj s priatelom tiez vedia,ta sa uz tesi na Bambino 😀
aj mne už býva fajne blboo. hlavne poobede. včera som veru prvý krát aj bežala na wc 😒
Ahojte. Ja som v 4 tyzdni, tak sa k vám velmi rada pripájam... 20-teho marca budem o cosi mudrejsia lebo mi pani doktorka bude brat krv. Dufam, ze bude vsetko v poriadku.... Lebo my sa uz o babatko snazime vyse roka po prvom pokuse, ktory nam zial nevysiel...
@slabachvila presne....mne je blbo dost,snad zvladnem tych 8 hodin v lietadle
Jeeej, dievcata fandim!!! Takto pred rokom som otehotnela 😝 Zelam vam vsetkym krasne tehotenstvo a kopec milych kopancekov od babetiek 😵
@albao dakujeme.....dufam ze to tak bude 🙂)
@januska010 aj my tak, ze zatial len blizky..tak uvidime
a so svokrou mas pravdu.....kaslat na nu...bud sa uvedomi alebo nie
@teuflerin Až potom, predsa len človek nikdy nevie, čo sa môže stať. Ju už neriešim, naplakala som sa pre ňu dosť. A jedno viem, že ja nikdy v živote nechcem byť ako ona. 😀 😀
@januska010 no sak ja som tiez nevydrzala a vykecala som to kamoskam, az ked mam zakaz od muza, ale vies, najkritickejsie tyzdne... tiez som simyslela, ze ked prejdes 12-13tt tak si z najhorsieho vonku, ale to vobec nie je pravda... malemu sa nieco moze stat kedykolvek a to je najhorsie, ze matka nie jecele tehu kludna a bez starosti...ale ja som si povedala, presne tak ako pri ninke, ze my babatko velmi chceme a tesime sa nan a vseeetko bude v poriadku... 🙂
@januska010 aspon mas pekne ponaucenie do zivota...ja som si podobne od svokry vzala :D
@ewca presne tak pozitivne myslenie je zaklad uspechu 🙂)
Dievcata,pridavam sa k vam🙂 mam termin 9.11.Treti den ma trapia nevolnosti,ktore trvaju cely den,ale pre nasho drobceka to vydrzim.
tie čo už mate detičky, dvíhate ich alebo ako to riešite?
niekedy ano, pri prebalovani (dviham ho na prebalovaci pult), ked nasadame do auta, neda sa uplne nedvihat... ked je pobliz manzel, samozrejme dviha on 😉

Pridavam sa!!! Mne zatiaľ nič nieje okrem bolesti pŕs a asi sa mi aj zväčšili,heh. M podľa výpočtu som dnes začala 6 tt.