icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

januska010
17. mar 2013

@trish31 Áno už som bola, vybojovala som si aj fotku 😀
@teuflerin Presne tak, prepneme na vlnu pozitívneho myslenia 🙂

sharlotta
17. mar 2013

Ja by som inak podla ms mala byt v 9tt, ale podla ovulacie v 8tt, tak neviem, k doktorke idem prvy krat az teraz vo stvrtok a tiez sa dost bojim, ale pravdepodobne mi to bude pocitat podla ms...Som ako na hojdacke, raz som presvedcena, ze bude dobre a druhy krat ma chyta panika. 😅

trish31
17. mar 2013

@januska010
@sharlotta ja idem az o tri tyzdne,taaaakze ja budem posledna 😔

januska010
17. mar 2013

@trish31 Ja idem s drahým posledný týžden marcový. 🙂

trish31
17. mar 2013

@januska010 ja idem 9.aprila a musim sa lekara spytat na to ze som chora stale

januska010
17. mar 2013

@trish31 A čo ti je ? Tehu nevoľnosti či niečo iné.

trish31
17. mar 2013

@januska010 asi 5 tt. som bola ako na chripku,a teraz uz druhy den zase.....take pocity ako pr chripke plus hrdlo naliate,nadcha....

januska010
17. mar 2013

@trish31 Ach, ja som len minulý týždeň vracala aj z čistej vody, ale už ma to prešlo našťastie 🙂 Som zvedavá dokedy.

trish31
17. mar 2013

@januska010 co som tu citala tak niektore zeny t mali pravidelne ze sa im vracala akoby choroba..uvidim ked priletim na SVK tak sa na to spytam dokyho

eevicka83
17. mar 2013

ahojte. vitam nove tehulky.. mne je od piatku zase zleee a dnes uz priserne ale nezvraciam...mne sa to zvykne striedat raz zle a potom celkom dobre.. ale tento vikend je hrozny... a baby boli ma hlava uz som to nevydrzala lebo mi je aj zle na zaludok tak som si chcela ulavit aspon od jednej bolesti a dala som si detsky nurofen 5ml. myslite ze ani ten sa nemoze??alebo co sa moze ked boli hlava?
Inak ja som teraz asi 6+4 a na kontrolu idem ako trish az o 3 tyzdne 09.04. no je este riadne daleko..ale aspon som si vybojovala sono u znameho kde som uz videla aj akciu srdiecka pred tyzdnom.

euka210
17. mar 2013

baby, zase ako pri prvom je mi cele dni zle :( Negrcam sice, ale nevolno mi nie je len ked spim 🙂 Ked nieco zjem, je kus lepsie, ale o hodinu a pol, max. 2 zasa prichadza to horsie a ja neviem co jest, lebo mi vobec nic nechuti a do jedla sa nutim. Uz jem castejsie ako moj drobec 🙂

adka11
17. mar 2013

@teuflerin Ani mi nehovor :( Tento stres to je uplna katastrofa, aspon keby to brusko uz bolo vidiet, to by som samozno uz trosku upokojila 🙂

adka11
17. mar 2013

@sharlotta Dufam, ze mas pravdu, lebo bolesti mam len take tlaky v podbrusku, ale nic silne skor taky tlak, ale aj to ma uz preslo. Baby drzte mi prosim palce nech v utorok mi to hcg stupne. Lebo ta sestricka u toho lekara sa tvarila ako keby 130 hcg ani neznamenalo tehotenstvo :(

blondy12
17. mar 2013

ahojte baby v piatok som si nasla krasne // ciarocky 😵 ..chcem sa opytat po kolkych dnoch ste sli k doktorovi?ja som uz 14DPO...dakujem..uz sme v decembri bohuzial prisli o babo..tak dufam ze teraz to dopadne dobre

teuflerin
17. mar 2013

@januska010 ja sa divam ze jaka zmena...ze kde su tvoje prispevky a ty si si zmenila foto :D

inak kocky mne teraz ku veceru zacalo byt akosi tazko..nie na vracanie ale taka nepohoda....uff

slniecko001
17. mar 2013

ahojte baby, pridávam sa k vám, podaril sa nám KET na 2. pokus. Zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku, na sono potvrdiť srdiečko ideme 25.3., podľa ms sme dnes 6tt+4.

dorothy77
17. mar 2013

ahojte, pridávam sa k novembrovkám, podľa kalkulačky to vychádza na 3.11. 🙂

andy09
17. mar 2013

@teuflerin samozrejme že to je blbosť mne pri dcere vôbec nič nebolo, len ked som mala ísť na kontrolu lekárke mi bolo zle a to skôr od strachu či je všetko v poriadku.

teuflerin
17. mar 2013

@andy09 dobre dakujem za upokojenie...ja osm sa velmi zlakla ze ci je tea vsetko v poriadku...vies ako

teuflerin
17. mar 2013

@slniecko001
@dorothy77 itajte kocky osm rada ze sme sa zase rozrastli 🙂)

andy09
17. mar 2013

@teuflerin hlavne nečítaj také veci a mysli pozitívne , ja sa tak snažím od začiatku. Radšej nič nečítam a nič si nepripušťam. Všetko bude dobre a v poriadku. Ja som už niekolkokrát potratila a naposeldy pred rokom a pol a doslova som sa vystresovala, tak tentoraz radšej nič nečítam a nestresujem sa. Myslím len na to, že bude dobre. Tak sa zbytočne nestresuj.

teuflerin
17. mar 2013

@andy09 jasne..ono to ani nebolo planovane..jednoducho som citala v casopise o hormonoch v tehotenstve a tam toto...uff.....az ma oblialo

andy09
17. mar 2013

@teuflerin ja idem zajtra k lekárke bude mi brať krv a robiť sono že ako babatko rastie, tak sa teším.

andy09
17. mar 2013

@teuflerin tak samozrejme niekedy sa človek dostane k takým veciam ani nečaká ale je to blbosť mne ani teraz nič nie je okrem toho že ma prsia bolia a stále by som spala a chodím na wc, inak mi nič nie je.

teuflerin
17. mar 2013

@andy09 boze ako ti zavidim......ja by osm sla hned zajtra keby mozem 🙂)
@andy09 ja mam zaatial rovnake priznaky ako ty....🙂)

andy09
17. mar 2013

@teuflerin ja som bola prvý raz minulí týžden v pondelok a kázala mi prísť o týžden, len mám obavy aby ma neposlala do nemocnice ked som čakala dceru tak som 6 týždnov ležala v nemocnici a to bol stres lebo tam sa tie kočky striedali a každá niečo povedala a hned som si namýšlala tak už sa len toho bojím aby som nemusela ísť ležať. neboj to rýchlo prejde a pôjdeš aj Ty 🙂

teuflerin
17. mar 2013

@andy09 no tak dufma ze bude vsetko v pohode..a preco si predtym musela lezat..myslis ze by ta hned na zaciatku poslala aj s tymto drobcom? jasne ze neposle co sa bojis 🙂)

alaniska
17. mar 2013

@adka11 ja som v 22tt,ale na zaciatku som prezivala podobne pocity a tiez som od potvrdeni tehu pn,neboj sa a uz take veci necitaj🙂

adka11
17. mar 2013

Dakujem Vam, bez Vas by som to nezvladala 🙂 Dufam, ze to zvladneme spolu do uspesneho konca a v novembri budeme vsetky matkami zdravych deticiek 🙂

meruska
17. mar 2013

@inka070707 @zeleny_cajik aj ja dviham, lebo teraz ma take mojkacie obdobie, tak hadam nicomu neuskodim

@adka11 @teuflerin nestresujte aj ked viem ze sa lahko hovori.....ja som pri prvom tiez vselico citala a samozrejme vsetky diagnozy na mna sedeli ako vysite 😉 klud, treba si toto krasne obdobie uzivat lebo je jedinecne 😵

@teuflerin @trish31 @januska010 aj ja by som chcela dievcatko 😵

@sarrahmichelle malinky budete mat rozdiel, budes mat 2 babatka akoby 😉 ale teraz to zvladnes a potom sa ti krasne spolu zahraju