Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ja by som inak podla ms mala byt v 9tt, ale podla ovulacie v 8tt, tak neviem, k doktorke idem prvy krat az teraz vo stvrtok a tiez sa dost bojim, ale pravdepodobne mi to bude pocitat podla ms...Som ako na hojdacke, raz som presvedcena, ze bude dobre a druhy krat ma chyta panika. 😅
@januska010
@sharlotta ja idem az o tri tyzdne,taaaakze ja budem posledna 😔
@trish31 Ja idem s drahým posledný týžden marcový. 🙂
@januska010 ja idem 9.aprila a musim sa lekara spytat na to ze som chora stale
@trish31 A čo ti je ? Tehu nevoľnosti či niečo iné.
@januska010 asi 5 tt. som bola ako na chripku,a teraz uz druhy den zase.....take pocity ako pr chripke plus hrdlo naliate,nadcha....
@trish31 Ach, ja som len minulý týždeň vracala aj z čistej vody, ale už ma to prešlo našťastie 🙂 Som zvedavá dokedy.
@januska010 co som tu citala tak niektore zeny t mali pravidelne ze sa im vracala akoby choroba..uvidim ked priletim na SVK tak sa na to spytam dokyho
ahojte. vitam nove tehulky.. mne je od piatku zase zleee a dnes uz priserne ale nezvraciam...mne sa to zvykne striedat raz zle a potom celkom dobre.. ale tento vikend je hrozny... a baby boli ma hlava uz som to nevydrzala lebo mi je aj zle na zaludok tak som si chcela ulavit aspon od jednej bolesti a dala som si detsky nurofen 5ml. myslite ze ani ten sa nemoze??alebo co sa moze ked boli hlava?
Inak ja som teraz asi 6+4 a na kontrolu idem ako trish az o 3 tyzdne 09.04. no je este riadne daleko..ale aspon som si vybojovala sono u znameho kde som uz videla aj akciu srdiecka pred tyzdnom.
baby, zase ako pri prvom je mi cele dni zle :( Negrcam sice, ale nevolno mi nie je len ked spim 🙂 Ked nieco zjem, je kus lepsie, ale o hodinu a pol, max. 2 zasa prichadza to horsie a ja neviem co jest, lebo mi vobec nic nechuti a do jedla sa nutim. Uz jem castejsie ako moj drobec 🙂
@sharlotta Dufam, ze mas pravdu, lebo bolesti mam len take tlaky v podbrusku, ale nic silne skor taky tlak, ale aj to ma uz preslo. Baby drzte mi prosim palce nech v utorok mi to hcg stupne. Lebo ta sestricka u toho lekara sa tvarila ako keby 130 hcg ani neznamenalo tehotenstvo :(
ahojte baby v piatok som si nasla krasne // ciarocky 😵 ..chcem sa opytat po kolkych dnoch ste sli k doktorovi?ja som uz 14DPO...dakujem..uz sme v decembri bohuzial prisli o babo..tak dufam ze teraz to dopadne dobre
@januska010 ja sa divam ze jaka zmena...ze kde su tvoje prispevky a ty si si zmenila foto :D
inak kocky mne teraz ku veceru zacalo byt akosi tazko..nie na vracanie ale taka nepohoda....uff
ahojte baby, pridávam sa k vám, podaril sa nám KET na 2. pokus. Zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku, na sono potvrdiť srdiečko ideme 25.3., podľa ms sme dnes 6tt+4.
ahojte, pridávam sa k novembrovkám, podľa kalkulačky to vychádza na 3.11. 🙂
@slniecko001
@dorothy77 itajte kocky osm rada ze sme sa zase rozrastli 🙂)
@teuflerin hlavne nečítaj také veci a mysli pozitívne , ja sa tak snažím od začiatku. Radšej nič nečítam a nič si nepripušťam. Všetko bude dobre a v poriadku. Ja som už niekolkokrát potratila a naposeldy pred rokom a pol a doslova som sa vystresovala, tak tentoraz radšej nič nečítam a nestresujem sa. Myslím len na to, že bude dobre. Tak sa zbytočne nestresuj.
@teuflerin ja som bola prvý raz minulí týžden v pondelok a kázala mi prísť o týžden, len mám obavy aby ma neposlala do nemocnice ked som čakala dceru tak som 6 týždnov ležala v nemocnici a to bol stres lebo tam sa tie kočky striedali a každá niečo povedala a hned som si namýšlala tak už sa len toho bojím aby som nemusela ísť ležať. neboj to rýchlo prejde a pôjdeš aj Ty 🙂
Dakujem Vam, bez Vas by som to nezvladala 🙂 Dufam, ze to zvladneme spolu do uspesneho konca a v novembri budeme vsetky matkami zdravych deticiek 🙂
@inka070707 @zeleny_cajik aj ja dviham, lebo teraz ma take mojkacie obdobie, tak hadam nicomu neuskodim
@adka11 @teuflerin nestresujte aj ked viem ze sa lahko hovori.....ja som pri prvom tiez vselico citala a samozrejme vsetky diagnozy na mna sedeli ako vysite 😉 klud, treba si toto krasne obdobie uzivat lebo je jedinecne 😵
@teuflerin @trish31 @januska010 aj ja by som chcela dievcatko 😵
@sarrahmichelle malinky budete mat rozdiel, budes mat 2 babatka akoby 😉 ale teraz to zvladnes a potom sa ti krasne spolu zahraju

@trish31 Áno už som bola, vybojovala som si aj fotku 😀
@teuflerin Presne tak, prepneme na vlnu pozitívneho myslenia 🙂