icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
7. aug 2013

@katyka11 no ja večer zaspím a ked nepotrebujem ísť na wc a je ticho tak spím, niekedy mám také noci že zaspím ale sa v noci zobudím a behám po byte čo je mi teplo a na balkon letím a musím telku zapnúť a to ma troška uspí. Ale ja sa napr. nemôžem osprchovať nejako skoro ale až tesne predtým ako lahnem do postele a vtedy sa cítim taká ochladená 🙂 Ale zaspávam na boku a v noci sa zobudím na to že sa musím pretočiť na druhý bok lebo ma všetko už bolí, na chrbáte dlho nevydržím byť lebo ma kríže začnú bolieť...a dnes je na houby den na teplomery máme od rána 40,8 😝 Si už pripadám ako keby sa zaživa grilujeme ☹ Už nech to všetko skončí...

katyka11
7. aug 2013

@andy09 ani nehovor...ja mam pocit ze som sa uz uvarila........ ☹ a to ja ked je takto cez den idem pekne do postele aj s navlhcenym uterakom....a ked si prejdem cez brusisko tak male da taku supu 😀 a potom drahemu len oznamim kde momentalne ma nozicky...lebo akonahle sa ma on chyti...tak ani za boha... este ho necitil... 😀

trish31
7. aug 2013

@eevicka83 v piatok mal vahu 1,04 kg a miery neviem.Vy ste ako na tom?

Baby toto je uz moc na mna teplo....

januska010
7. aug 2013

@eevicka83 My tiež nevieme koľko meria, len koľko váži, tak dúfam, že nabuduce ho aj pomerá 🙂

januska010
7. aug 2013

@trish31 Poď k nám 🙂 My dnes máme 28 *C - od rána dážď alebo búrky, takže pocitovo je to oveľa menej a zajtra len 23 *C !!!!!! 🙂 🙂 😉

andy09
7. aug 2013

@januska010 jooj tie Vaše stupne čistá závisť 😀

andy09
7. aug 2013

@januska010 @ trish31 ja tiež neviem miery a ani váhu mi včera dr. nevedela povedať

januska010
7. aug 2013

@andy09 Dosť to kolíše, ale u mňa čím menej, tým lepšie 🙂 Radšej budem chodiť s dáždnikom a v dlhých rifliach, ako sa topiť vo vlastnej štave 😀 😀 😀 😀
@andy09 Mne povedal len orientačne, vraj kľudne môže mať aj to 1 kg. 🙂

andy09
7. aug 2013

@katyka11 môj malý reaguje na Miškin hlas a jej dotyk, od soboty je Miška doma a akonáhle sa začne prihovárať brušku a chytať tak sa mi zdá že malý robí čo ona mu povie 😀 Minule ani len nekopol nič a Miška začala že šimonko kopni ma trošku do ručičky a za chvílku také kopy dával, tam kde ona položila ručičku a mužovi ani tuk len raz alebo dvakrát a to len videl ako sa mi brucho vlní on sa bojí sa ma chytiť ked kope vraj aby ho nestlačil a niečo mu neurobil 😀 Minule sme aj s Miškou ležali a ona bola o moje brucho opretá chrbátikom a vtedy že mammka čo to je a to cítila kopančeky🙂

andy09
7. aug 2013

@januska010 aj u mna je to najlepšie čím menej tým lepšie pre mna kludne keby je aj 15 mne by to nevadilo 🙂 No mne ako robila včera sono tak som sa jej pýtala že kolko váži a povedala že to ona nevie. Tak hádam ked pôjdem do nemocnice na sono tam mi povedia.

januska010
7. aug 2013

@andy09 Ja som doteraz bola milovníčka leta, mne ani 40-tky nevadili, no teraz ked som tehotná 😀 Lepšie ak je pod 30 a najlepšie by bolo okolo 20 😀 Mne to povedal automaticky, len dlžku nevedel, tak ani netipoval 🙂 Pozerám, že už máte aj meno, krásne ste vybrali 🙂

sudabe
7. aug 2013

@prahaxx
@euka210
@nikky81
@zzuzana82 dakujem kocky dnes sa mi to zda lepsie, ja pijem denne tak 3litre vody a dost lezim, tak dufam ze to neni preklamsia. Buduci tyzden idem nä poradnu tak to spomeniem dr.

matrix87
7. aug 2013

@nanuska123 tak tak, ja mám ten relaxačný vankúš z Lidla a tiež sa stále budím a prehadzujem si ho z boka na bok 😀 ale dakedy sa zabudnem zobudiť a ležím na chrbte...

andy09
7. aug 2013

@januska010 mne tiež tepla nevadili to teraz ked som tehotná mi vadia nenormálne. Je to vela. No vybrali sme meno teda vybrala ho Miška ešte ked sa dozvedela že budeme mať bábätko , vtedy s ním nesúhlasil a zrazu prišiel z nápadom za milion že to bude Šimon tak sme ho v tom nechali že to on vymyslel 😀 Len dúfam, že už nebude vymýšlať do oktobra.

ketere
7. aug 2013

Ahojte kočky, ponúkam kočík po jednom dieťati. Mrknite link https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/v3bh/kom... Je vo veľmi dobrom stave, dá sa aj dohodnúť

sudabe
7. aug 2013

@matrix87 preco sa nema lezat nä chrbte?

matrix87
7. aug 2013

@sudabe lebo ti maternica tlačí na dutú žilu či tepnu či čo to tam je, a môže to spôsobiť v najhorších prípadoch zástavu srdca až... ale inak, ja ked ležím na chrbte na gauči chvíľu, tak mi začne strašne silno biť srdce a musím sa otočiť, lebo nestíha pumpovať krv aj mne aj dieťaťu...

trish31
7. aug 2013

@matrix87
@sudabe ked lezite na chrbte tak dietatko nema dostatok kyslika lebo tlaci na dutu zilu lenze napriklad ja na lavom boku byt nemozem lebo maly zacne kopat tak menim polohu a najlepsie mi je na chrbte....

hrustik1
7. aug 2013

joj kocky i ja som uplne uvarena z tohoto strasneho tepla, ale od soboty by sa malo ochladit 🙂 A este tu mame i svokrovcov, takze sme kazdy den niekde, lebo si neviem predstavit stravit s nimi cely den pod jednou strechou ☹ Teda niezeby boli zli, ale ja uz chcem spat svoje pohodlicko a prazdny dom. Doteraz som pocas dna v tychto horucavach chodila po dome len v nohavickach a podprde a teraz mi to pride pred nimi blbe, tak sa varim v satach ☹
A moj lekar mi tiez kontroloval naposledy krcok v 20tt cez sono bruska ale i palpacne a mala som ho skrateny. Na poslednej poradni sa ma len pytal len ci mi netvrdne brusko a inak nic. Stale beriem to magnezium, tak hadam sa to nezhorsilo...

trish31
7. aug 2013

Baby aj Vasi krpci sa tak malo hybu teraz?

nanca5
7. aug 2013

@trish31 hej teraz iba rano okolo 6 ked som v praci a potom az vecer iba trolilinku

januska010
7. aug 2013

@andy09 Mne napr. ani zima nejak extra nevadila a počas oboch tehotenstiev som nadávala na každú jednu vločku, ktorá spadla. Tak ho radšej nechaj v tom, ja už ani nedúfam, že môj sa zapojí do diskusie meno a je mi to jedno, je to môj syn a meno vyberiem ja.

sudabe
7. aug 2013

@matrix87
@trish31 to som vobec nevedela a mne to nikto nepovedal a ja stale lezim nä chrbte, a maleho velmi malo citim asi je este skoro.

prahaxx
7. aug 2013

@trish31 ja som uplne naopak, to moje kopka kazdu hodinu, strasne unavena som z toho, ked pocuje hudbu, alebo nieco rozpravam, okamzite reaguje na vsetko.. keby aspon v noci dobre spinkalo, len to zas chodim po zachode a kuchyni za vodou :-P no este jeden riadny upek a v piatok uz hadam povoli

trish31
7. aug 2013

@sudabe ale aj ja som na chrbte stale...inak spat neviem lebo on vtedy dost kope tie polohy mu vadia

andy09
7. aug 2013

@januska010 ja som už ani meno neriešila prišiel s tou temou on 🙂 Mne tiež zima nevadí akurát mi tuto zimu už išlo na nervy to že už nebol lad a sneh a do rána zasa napadol ale to už mala byť v podstate jar.

trish31
7. aug 2013

@prahaxx ja si opakujem stale ze uz len zajtrajsok nejak vydrzat

andy09
7. aug 2013

@trish31 ano aj môj malý kope velmi málo, ale je v pohode včera mi dr. urobila sono a troška hýbal ručičkami aj nožičkami ale asi spinkal, srdiečko bilo, vraj teraz vela prespia a je aj to teplo.

andy09
7. aug 2013

@trish31 to si aj ja hovorím dnešok za nami zajtra snád vydržíme a potom ulava konečne...len dufam že už neprídu také horúčavy.

eevicka83
7. aug 2013

@trish31 no mala ma vraj podla merania 1400g ale neviem ci sa da tymto riadit.. ale vsetky rozmery sedeli na 30 tt takze o tyzden viac ako minule na sone. tak hadam to je tak.