icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
7. aug 2013

@januska010 a kolko vazi?

trish31
7. aug 2013

@eevicka83 ved ty si o dva tyzdne viac ako ja tak to moze byt

trish31
7. aug 2013

@andy09 mne strasne srdce bije v tom teple ja uz potrebujem ulavu

eevicka83
7. aug 2013

@trish31 no ale moj dr. bude este o tyzden na poradni tvrdit ze som len v 28tt 🙂 on neberie termin poslednej ms 16.01 ale 26.01... a pritom neviem ci sa mozu mylit ale zatial vzdy na kazdom sone u roznych dr. mala sedela na viac ako moj dr. stale tvrdi...si zober ze ja som tu asi v najvyssom tyzdni a stale nemam ani cukor spraveny a idem nan az o tyzden ked mi tu uz bude ukazovat 31tt a tu uz ste boli hadam kazda okrem tych bab mozno co maju termin na konci novembra

andy09
7. aug 2013

@eevicka83 to je zaujímavé že si ešte nebola na cukor si tu ozaj z nás v najvyššom týždni a všade sa píše že cukor sa robí do 28 tt.

andy09
7. aug 2013

@trish31 chce to zimu mráz a sneh 😀 Ale nie stačilo by aspon nejakých príjemných 25. Čo som pozerala do pondelka by malo byť fajn aj cez den aj v noci, len mám obavy čo zasa príde potom, dúfam, že toto bola posledná vlna exotiky.

eevicka83
7. aug 2013

@andy09 no ja neviem ako to rata moj dr...

eevicka83
7. aug 2013

@andy09 ja mam pocit ze to teplo uz nevydrzim...hrozne to je.

matrix87
8. aug 2013

@andy09
@trish31 no ja sa na mojom svišťovi smejem, lebo som sa ktorýsi týždeň snažila prísť na jeho aktívny a neaktívny rytmus, a ked som už na to prišla, tak začal nový týždeň a rytmus mal úplne nový 😀 a tento týždeň sa asi pripravuje na veľké žúry a diskotéky, lebo sa stále vrtí a kope ma všade, kam dočiahne 😀 si myslím, že on vôbec nevie, že má teraz spať a potom neskôr má nespať 🙂

matrix87
8. aug 2013

@eevicka83 ale ved to mu musí aj sono ukazovať, že si vo vyššom týždni... ved ked mne premeriaval malého, tak mu to tam vždy vyhodilo iný týždeň podľa veľkosti kostičiek.... ale celková váha a dlžka mu sedela s týždňom, v ktorom som...

kleopatris
8. aug 2013

baby ja mam dnes poradnu a test na cukor a som uplne nervozna jak male decko :D tak nervozna som snad este nebola, neviem coho sa bojim, ci tych odberov krvi, alebo vysledku...och uz to chcem mat za sebou :b. Inak tie co pracujete isli ste po tom teste este do prace?
U nas sa konecne dnes rano troska schladilo a maju byt velke burky, vcera sa nedalo ani spat ani dychat, som sa potila aj na takych miestach o ktorych ani neviem, ze maju potne zlazy :b
este dva dni a konecne dovolenkaaaaa 🙂)

94
8. aug 2013

Tak ma brat nahovoril v sobotu do poľska na nákupy....som zvedavá čo tam pokúpim....dám vedieť!

euka210
8. aug 2013

baby, tak uz len 2 dni prezit a bude OCHLADENIE! 🙂 masaker pre nas tehu tie horucavy

januska010
8. aug 2013

@andy09 Môj už zaručene nepríde vyťahovať túto tému a ja som rada, aspoň vyberiem aké sa mne páči, dal mi pár tipov, tak možno jedno tam vsuniem 🙂
@eevicka83 930 g sme mali v piatok 🙂

nanuska123
8. aug 2013

@94 a do targu či do jablonky???? potom chcem vedieť či sa dá nakúpiť...

94
8. aug 2013

@nanuska123 do targu! pôvodne som chcela ísť koli kočíku, ale ten už mám....takže asi také tie veci okolo spania...postielka a spol....jasné napíšem.

trish31
8. aug 2013

@eevicka83 tak niekedy sa zle vypocita termin ved mala si pravidelny cyklus?

januska010
8. aug 2013

@trish31 Ešte stále máte také teplo ??

trish31
8. aug 2013

@euka210 uz nech je lebo toto je uz moc

trish31
8. aug 2013

@januska010 ano dnes ma byt 39...

januska010
8. aug 2013

@trish31 Och !!!!!!! Toto u nás hádam ani nebolo toto leto, My dnes 23 a prehánky ...

matrix87
8. aug 2013

neuveríte, ale teplomer ukazuje práve 22°C, tak mi je dobre, ale len na balkone... v byte je celkom teplo stále... a musím byť dnes za slušnú (oblečenú), lebo príde nejaký chlap vymeniť nám merače na nových radiatoroch, tak asi by bol veľmi prekvapený, keby som mu otvorila len v spodnom prádle 😀 tak sa tvárim, že mi je strašná zima akože a som oblečená 😀
@94 a len na trhy pôjdete? tam je aj ten obchod veľký s detskými potrebami, len som zabudla ako sa volá...

trish31
8. aug 2013

@januska010 ja to uz dnes nejak doklepem,dam sa na nafukovacku do bazena a budem sa tocit dookola vo vode 😀 Od zajtra VRAJ uz nemaju byt az take horucavy no som velmi zvedava dievcata @matrix87 ....Ja sa idem zajtra fotit s bruskom k fotografke tesim sa 😀

94
8. aug 2013

@matrix87 ani ti neviem, brat so švagrinou chcú na trhu nejaké spoločneské oblečko na svadbu...tak ja len popri nich sa poflakam....

matrix87
8. aug 2013

@trish31 ja si dám nejaký kýblik na balkon poobede, ked sa slnko otočí presne do nášho bytu... a budem sa čvachtať 😎 a na to ochladenie som veru aj ja zvedavá...

matrix87
8. aug 2013

@94 jaaaj, tak len pekne nakupuj a potom napíš, čo všetko tam majú ;)

januska010
8. aug 2013

@trish31 Och bazén - závidím !!! Mne sa to teraz všetko nekopilo, musím ísť dnes do mesta pozrieť nábytok do detskej izby, lebo pri tom čo mám doma o chvíľku porodím a malý ma jedine tak 2x kočík a postieľku.

trish31
8. aug 2013

@januska010 ja musim este prebalovaciu dosku na komodu kupit....

januska010
8. aug 2013

@trish31 Ja by som ju mala mať ešte po Maxovi, ale či je použiteľná, to musím zistiť .

trish31
8. aug 2013

Fuuuj baby uz citim to teplo a to som v dome zatvorena....